Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 ja teda som tehotenský ešte dr.max nemala, ale asi radšej prežijem, že ukáže neskôr a "istý" výsledok, ako to, že mi znova ukáže ducha a potom nič. Skúšala som ovulačné tento mesiac a mali dosť farbivá, tak snáď aj tehotenské budú ok 😊
@dracik07 mrzi ma to ale tie testy strašne začali duchovať. Moje cyklus dozadu 🤷♀️ žiadne tehotenstvo
@marinecka95 presne, tieto testy zanechávajú veľké sklamanie... 😔
@bambulka711 používala som ich, vždy mali veľa farbiva, pekné čiarky už v počiatkoch ale toto čo ukazujú v poslednej dobe aj z vody je horor 🥶
@bambulka711 mne dr.max ukázal na 11dpo peknú pidi čiarku ráno ... Poobede mi ukázal silnejšiu čiarku test slniečko ... Čiarky silneli každým dňom na oboch testoch v tie isté časy, ako som ich robila v prvý deň ... Ani jeden z testov mi predtým neukázal ducha ... Mamatest áno, raz a už som ich nikdy nekúpila ... Aj s ovu testami od dr.max som bola spokojná, ešte livsane som používala predtým, ale tie som musela objednávať, tak už som iba dr.max používala
@marinecka95 ahoj...mamatesty som niekedy milovala...ale teraz akonáhle mamatest ponoríš viac ako po tú rysku alebo ho namáčaš v nesprávnom uhle,robí takéto falošné čiarky...potvrdilo sa mi to už niekoľko krát...za mňa najspoľahlivejšie testy sú Livsane,Dr.max a Woman secret...tieto mám odskúšané a zachytia aj úplne minimálne hcg...
@zuzik5891 nad čiarku ich nemáčam nikdy ale súhlasím, že falošné čiarky robia.
@marinecka95 každopádne sa strašne zhoršili tie testy...minule som sa s kamoškou smiala že ako prvoaprílový žart je tento test dokonalý🤣
@marinecka95 to áno, ja som bola veľmi sklamaná, takže už ich nekúpim určite... ešte som len 1DPO, tak radšej ani nemám doma, nech ma prsty nesvrbia už od 8DPO 😀
@bambulka711 ja ich paradoxne stále kupujem 😅🤣 sledovať na nich tmavnutie čiarky ide asi najlepšie 😂
@marinecka95 ovulačné možno áno, ale tehotenské veru nie 🤪
@dracik07 mne tiež vyhovujú Woman Secret a Dr. Max. Pekne ukazujú.
@dracik07 joj, tak nový mesiac = nová nádej 😔 mne začína čakanie... Ten najťažší týždeň a dúfam, že si tento mesiac nadelím najkrajší narodeninový darček 😊
@bambulka711
@dracik07 tak teda držím palce obidvom 🥰 hádam sa to podarí 🥰
@zanzilady ďakujem, tento mesiac ma veľmi prekvapil ten stabilný graf a prvýkrát aj skutočne pozitívny ovulačný test, tak snáď ... 🙏
@bambulka711 o pár dni budeš vedieť 🥰 len to čakanie
@bambulka711 držím ✊🍀❤️🙏
@zuzka2662021 ahoj, ako si dopadla u toho pána Dedíka? Dozvedela si sa niečo? Reku, ak sa nepodarí tento mesiac, či sa mi oplatí riešiť...

@zanzilady ja už neverím žeby zosilnel. A už toľko po ovu, by mali byť diaľnice.
Tento som fakt robila len "zo srandy"