icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
25. okt 2023

@zanzilady ja už neverím žeby zosilnel. A už toľko po ovu, by mali byť diaľnice.
Tento som fakt robila len "zo srandy"

zanzilady
25. okt 2023

@dracik07 no je to divná situácia, ale že z toľkých testov by každý mal falošného ducha? To tiež úplne nevychádza podľa mna 🥹

bambulka711
25. okt 2023

@dracik07 ja teda som tehotenský ešte dr.max nemala, ale asi radšej prežijem, že ukáže neskôr a "istý" výsledok, ako to, že mi znova ukáže ducha a potom nič. Skúšala som ovulačné tento mesiac a mali dosť farbivá, tak snáď aj tehotenské budú ok 😊

marinecka95
25. okt 2023

@dracik07 mrzi ma to ale tie testy strašne začali duchovať. Moje cyklus dozadu 🤷‍♀️ žiadne tehotenstvo

bambulka711
25. okt 2023

@marinecka95 presne, tieto testy zanechávajú veľké sklamanie... 😔

engiii
25. okt 2023

@dracik07 ja som mala ovu testy livsan a dr max a mali veľa farbiva neviem ako tehu ,ale livsan som spravila prvý kazetovy tehu test teraz ako som zistila ,že som tehu na 14 dpo mi ukázal peknú čiarku aj dosť farbiva mal .. tak skus aj tie

marinecka95
25. okt 2023

@bambulka711 používala som ich, vždy mali veľa farbiva, pekné čiarky už v počiatkoch ale toto čo ukazujú v poslednej dobe aj z vody je horor 🥶

majulka098
25. okt 2023

@bambulka711 mne dr.max ukázal na 11dpo peknú pidi čiarku ráno ... Poobede mi ukázal silnejšiu čiarku test slniečko ... Čiarky silneli každým dňom na oboch testoch v tie isté časy, ako som ich robila v prvý deň ... Ani jeden z testov mi predtým neukázal ducha ... Mamatest áno, raz a už som ich nikdy nekúpila ... Aj s ovu testami od dr.max som bola spokojná, ešte livsane som používala predtým, ale tie som musela objednávať, tak už som iba dr.max používala

zuzik5891
25. okt 2023

@marinecka95 ahoj...mamatesty som niekedy milovala...ale teraz akonáhle mamatest ponoríš viac ako po tú rysku alebo ho namáčaš v nesprávnom uhle,robí takéto falošné čiarky...potvrdilo sa mi to už niekoľko krát...za mňa najspoľahlivejšie testy sú Livsane,Dr.max a Woman secret...tieto mám odskúšané a zachytia aj úplne minimálne hcg...

marinecka95
25. okt 2023

@zuzik5891 nad čiarku ich nemáčam nikdy ale súhlasím, že falošné čiarky robia.

zuzik5891
25. okt 2023

@marinecka95 každopádne sa strašne zhoršili tie testy...minule som sa s kamoškou smiala že ako prvoaprílový žart je tento test dokonalý🤣

bambulka711
25. okt 2023

@marinecka95 to áno, ja som bola veľmi sklamaná, takže už ich nekúpim určite... ešte som len 1DPO, tak radšej ani nemám doma, nech ma prsty nesvrbia už od 8DPO 😀

marinecka95
25. okt 2023

@bambulka711 ja ich paradoxne stále kupujem 😅🤣 sledovať na nich tmavnutie čiarky ide asi najlepšie 😂

bambulka711
25. okt 2023

@marinecka95 ovulačné možno áno, ale tehotenské veru nie 🤪

zanzilady
26. okt 2023

@dracik07 aký je dnes update ? Ako teplota ?

dracik07
26. okt 2023

@zanzilady ahoj klesla. Ale nech už konečne príde tá potvora. Lebo táto dlhá LF je strašná 🙄

dracik07
26. okt 2023
zanzilady
26. okt 2023

@dracik07 no ktovie čo bude zas zajtra. To je same prekvapenie tie teploty 🥲

dracik07
26. okt 2023

Žienky nemáte náhodou skúsenosť s týmito ovulacnymi testami? Zdajú sa mi dosť lacné. Doteraz sa mi najviac páčili Women Secret prípadne dr.max

engiii
26. okt 2023

@dracik07 z adiel úplne zle teda u mňa

dracik07
26. okt 2023

@engiii tak asi ostanem u Women Secret s tými som bola zatiaľ vždy spokojna

engiii
26. okt 2023

@dracik07 ja som.ich tiež skúšala kúpiť tuším 2 baliky lebo boli lacné a tak som.ich aj vyhodila 🤦‍♀️ tieto co používaš sú naj 👍

bambulka711
27. okt 2023

@dracik07 mne tiež vyhovujú Woman Secret a Dr. Max. Pekne ukazujú.

dracik07
27. okt 2023

Dobré ránko, žienky ja som sa dočkalaaaa 🙂
Tak už len pretrpieť ms a čakať do ovu, dúfam že prebehne 🙏

bambulka711
27. okt 2023

@dracik07 joj, tak nový mesiac = nová nádej 😔 mne začína čakanie... Ten najťažší týždeň a dúfam, že si tento mesiac nadelím najkrajší narodeninový darček 😊

zanzilady
27. okt 2023

@bambulka711
@dracik07 tak teda držím palce obidvom 🥰 hádam sa to podarí 🥰

bambulka711
27. okt 2023

@zanzilady ďakujem, tento mesiac ma veľmi prekvapil ten stabilný graf a prvýkrát aj skutočne pozitívny ovulačný test, tak snáď ... 🙏

zanzilady
27. okt 2023

@bambulka711 o pár dni budeš vedieť 🥰 len to čakanie

dracik07
27. okt 2023

@bambulka711 držím ✊🍀❤️🙏

bambulka711
28. okt 2023

@zuzka2662021 ahoj, ako si dopadla u toho pána Dedíka? Dozvedela si sa niečo? Reku, ak sa nepodarí tento mesiac, či sa mi oplatí riešiť...