Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady to vyzerá veľmi nádejne tento pokles. Šup pod perinu🙂
@bambulka711 už sa stalo, ale povedali sme si s priatelom že počkáme do Ms tak asi len budem dúfať že nič z toho teraz :D chcem trosku nechať maternici vydýchnuť 😅aj keď povolenie od Dr mame :D
@julianka007 tak na 10 dpo...je ciarka velmi pekne😊😊😊..uz len aby tmavla...drzim silno palce 😊😊
@dena12345678910 no aj mne sa to zdá úplne divné. Dúfam, že tentoraz docestovalo až do maternice 🙏 A že sa tam bude držať zubami nechtami 😆 a že všetko bude v poriadku.
@zanzilady ja som práve čítala, že po MA je veľká šanca... Už si presne nepamätám, ale kyret nebol, či?
@julianka007 ide do ružova čiarka? Ja by som zajtra skúsila iný test ešte. Silno držím palčeky ✊✊✊
@bambulka711 áno je jasne ružová.
@bambulka711 nie nie nebol kyret, uvidíme čo z toho bude 😅
@bambulka711 ešte som si teraz robila test, že nech viem či už mám negatívny a stále je pozitívny 😅
@julianka007 tak potom je to jasné, gratulujem a držím palce, aby to dobre dopadlo tentoraz 🤗
@zanzilady tak to držím palčeky, tentoraz to vyjde 🙂 dúfam, že nám všetkým 🤗 ja už podvedome mená vyberám 🙈
@julianka007 krásny 😍🙏🍀na takéto testiky sa tam dobre pozerá 🥰😍
@bambulka711 jasne podarí🙂 bude darček na Vianoce🥰a aké mena sa ti páčia ? 😅
@zanzilady pre dievčatko mám zatiaľ Ema Erika a chlapec Marko Alexej a nech si vyberú, ktoré budú preferovať 🙂 budeme mať všetky krásne darčeky pod stromčekom. Ja už odpočítavam dni, keď som sa konečne dočkala 😂
Ahojte žienky, ako to prosím riešite so zapisovaním teploty keď sa vám stane že v noci musíte na pár minút vstať? Teplotu meriam každé ráno o 7:30, ale tuto noc som musela vstať asi na 15 minút okolo 5:30. Ráno bola teplota o 0.2 vyššia ako zvykne byt. Zapisujete si normálne teplotu aj v tomto prípade? Neskreslí to graf? Ďakujem.
@bambulka711 to sú pekne mena, a super že dve s necháš na vyber 🥹mne sa veľmi začalo páčiť amelia a leonard 🥰 tak o pár dni testujes no som zvedavá ako ti to vyjde, hádam pozitívne 🥹🥰
@katariiinkaa napíšem si nameranu teplotu a zapisem si poznámku k teplote. Pokiaľ to je len na chvíľu, tak sa tá teplota po mojich skúsenostiach výrazne nelíši.
@julianka007 jupí, hcg stúpa obdeň, ale dva testy sa už nemôžu predsa mýliť ❤️
@zanzilady ďakujem, tiež pekné mená. Hlavne k priezvisku sa snažím vyberať, aby sa hodili. No ešte týždeň, ale ako sa poznám, v nedeľu nevydržím a budem testovať 🙈 ak teda nepríde menzes, lebo neviem, či sa posunie alebo nie kvôli neskoršej ovulácii.
@julianka007 tiež si myslím že dva testy sa nemýlia 🥰ale aj tak by som ešte testovala (ale to som ja, nedockava a chcela by som si byt úplne istá) 🥰
@bambulka711 no veď toto že k priezvisku 😅ja by som tiež nevydržala a teraz ani nemôžem na 10dpo testovať :D lebo tam asi bude čiarka 😅
@zanzilady to ja viem, že nevydržím, aj keď presne viem, kedy bola ovulácia, keďže som pri 23.8 mm bola na meraní a na ďalší deň už teplota bola hore. Ale tento mesiac si ani nerobím veľké nádeje, keď sa to tak posunulo. Skôr čakám, kedy príde mrcha, nech môžeme ísť na ďalší pokus.
@bambulka711 no uvidis 🙂 možno ste to prave ideálne vystihli 🥹
@bambulka711 ano meriam druhý mesiac len..minulý mesiac bol určite anovulacny a strašne dlhý cyklus (56 dni) ...a musela som ísť na vyvolavacku...
@zanzilady určite áno, aj štvrtok aj piatok bolo 🙂 ak bolo dobré vajíčko, tak sme trafili isto 🙂
@luciabasistova z mojich skúseností prebieha ovulácia po takom prudkom poklese, ako máš ten 14 DC 🙂 v každom prípade ste to celkom dobre trafili, aj keby bola ten 17 DC, tak už len vyčkať tieto náročné dni 🙂

@julianka007 čiarka vyzerá super na 10dpo 😍😍😍😍držím palce