Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 a nám ešte otázku...duphaston beriem od 17dc a teraz mi vyšiel takýto ovulacny test 😏
@luciabasistova to vôbec netuším, ale niekedy dievčatám vychádza pozitívny test aj tesne pred menzesom. Nemôžeš mať ešte rozhádzaný cyklus po vyvolávačke? V tomto ti neviem poradiť, ja po ovulácii už netestujem radšej 🙈
@julianka007 z kade objednávaš?
@luciabasistova LH počas cyklu kolíše ale vyzerá byť pozitivny 😳😯
@dracik07 teraz som objednala srdiečko testy z teta drogérie. Vraj sú tiež dobré.
@dracik07 robila som si aj teraz a stále pozitívny...nafúknuté brucho a niekedy bolesť v podbrušku...tak neviem...
@luciabasistova ja by som sa skúsila snažiť. Kolky deň cyklu si? Teoreticky druhá ovulácia, ale čo viem, mala by byť do 24 hodín po prvej 🤷
Tak dievčatá ❤️ 27.11 sa vypýtal na svet náš Matejko 3000g a 51cm sekciou kvôli nádoru na vajecniku (nakoniec endometrioza) dokonca som snou otehotnela. Vajecnik odobrali, rekonvalescencia ťažia ale zvládneme 💙❤️ držím vám všetkým prsty žienky
@julianka007 ako dnes, testovala si?
@aga1997 ako teplota? Ja sa pomaly šplhám hore 🙂
@bambulka711 áno 🙈 minula som posledný test čo mám doma. Zajtra mám termín MS, tak dúfam, že nepríde. Graf sa tiež celkom drží a dnes tiez vyššie ako zvyčajne.
@julianka007 no myslim že je to jasné 😍, gratulujem ❤️
A koľko trvá dodanie? Ja kupujem tiež slniečko. No u nás v Tete už predavačky na mňa kukaju ako na deb..a, tak som rozmýšľala že objednám cez eshop 😋 ak to bude aktualne
@luciabasistova kolky DC si?
@julianka007 gratulujem, je to tam, nie je pochýb. Držím palčeky a skús na nás ostatné zakašľať a poslať pár bacilov 🙂
@bambulka711 s tým kašľom nebude problém. Včera som vychytala aj nejakú virózu, tak kašlem o sto šesť už druhý deň. 🤣 Snáď bude všetko v poriadku.
Kašlem na všetky, snáď aj tie tehotenské bacily 🙏 nech si všetky nájdete svoje čiarky. Ja som myslela, že sa už ani nedočkám.
@dracik07 ja si to dávam na dobierku a trvá to tak 2-3 dní zvyčajne
@julianka007 ďakujeme. No akože, my sa snažíme tuším piaty mesiac a už som z toho mierne zúfalá. Obdiv majú všetky žienky, čo sa snažia roky...
@bambulka711 viem presne aké sú to pocity. My sme sa o prvé snažili roky. U mňa to po prvom pôrode, už neide tak ťažko. No tiež to nieje na prvý šup. Držím prsty nech sa čím skôr dočkáte. 🙏
@dracik07 22dc
@julianka007 ďakujem. Ja prvé a asi posledné kvôli veku, partner už má dve detičky dospelé, ale on je v poriadku. Výsledky mal super.
@bambulka711 ahoj pekne stúpaš 🙂 mne dnes tiez trochu stúpla 🙂 tak uvidime ale za 5 rokov uz som mala tak krasne nádejné grafy že už si nerobim ziadne nádeje 🙂
@dracik07 gratulujem a prajem skoré zotavenie a vela zdravíčka
@aga1997 no, ja prvýkrát takto pekne stúpam, väčšinou som taká zubatá po ovulácii. Ale tiež sa snažím nerobiť si moc nádeje.
@luciabasistova a dnes si merala? Robila si dnes ovu test?
Dievčatá, darujem jednej z vás môj šťastný bazálny teplomer. Kúpila som ho v októbri 2019, keď sme sa snažili o druhé dieťa, chcela som ho začať používať po ďalšej MS, ale tá už neprišla. Štyri roky ho mám neotvorený v skrini a už je naozaj čas posunúť ho ďalej, možno niekomu prinesie rovnaké šťastie 🙂 Ak máte záujem, napíšte mi správu.
@bambulka711 ja to mam zase naopak po dlhej dobe takýto divný graf vzdy mávam nizsie predovulačné teploty tak 36.6 cca a po ovu skoci na 36,9-37
@aga1997 u mňa sú to bežné teploty, ja som do ovu bežne mávala max. Tak 36.3 a po ovu som mala tak 36.7. Ale začala som brať kvapky od pána Dedíka, tak som vyskočila trošičku. Asi tretí cyklus, čo ich beriem to je, tak uvidíme 🙂
@julianka007 tak tmavnee ..to je super 😊😊

@zanzilady no už som objednala ďalšie testy. To ja som tiež testovacia zavislačka. Určite budem ešte testovať. Rada sledujem ako čiarky tmavnu 😆 alebo teda aj keď tam nebolo vidieť nič, tak som hľadala 👻 až do MS 🙈