Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ja dnes zase trochu nižsie asi to uz bude pkmaly klesať :/ test som ráno nestihla/zabudla lebo som zaspala do roboty tak som hned utekala 🤣 ......nebudes mat nízky progesterón ked mas taku krátku leteálnu a spinís pár dní pred ms ? Robil ti uz dr hormonálny profil ?
@aga1997 tiež mám podozrenie, ale nerobil mi ešte nič, lebo nevidí problém 🙈 ja rozmýšľam, že si tento mesiac dám pohov a od januára skúsim reprofit, nech mi spravia vyšetrenia všetky.
@patulka2 tak to je ozaj dlho. My od júla a ja som už z toho na prášky.
@dracik07 ja tiez vravím že tento mesiac je celý divný 🤣také vysoké predovulacne teploty som nikdy nemala 🙈a zase po ovu zvyknem mat aj vyššie ako mam teraz 🙈nechapem tento mesiac vôbec 🤣 bodaj by ten ,,iný,, graf nieco znamenal ale tomu uz neverím po takej dlhej dobe december dám úplný oddych od vsetkého asi ani merat nebudem a v januári sa začneme pripravovat na ďalší vklad 🙂
@bambulka711 vitaj v klube divný mesiac 😄 a dúfať, že sa nám to čoskoro podarí 🥰
@bambulka711 vitaj 😁
Dobré ránko,
@pria7 pekne vyšla hore ale aj tak máš vysoké tie teploty 🙂
Ja dnes takto, žeby sa u mňa teploty dostávali do normálu? 🙈
@aga1997
@bambulka711 ako dnes?
Dobré ránko žienky tak som skusila dnes test a zázraky sa nekonajú :(
@bambulka711 ty ako dnes ?
@aga1997 ja dnes takto, ale spinim a test biely, tak už sa vyrovnavam so sklamaním ..
@zanzilady to mavas takéto nízke teploty bežne?
@bambulka711 aký pekný graf 😍dnes si test neskúšala?
@bambulka711 to mas velmi pekný graf 🙂 snad to spinenie prestane a zajtra pozajtra ta prekvapi pozitivny test

@dracik07 ahoj ja som tiež prekvapená z mojej teploty.... mám síce nádchu bez teploty, ale ešte nikdy sa mi nestalo, aby som mala takú vysokú teplotu ako teraz . Tak som tiež zvedavá, čo z toho ide byť .