icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pria7
10. dec 2023

Dobré ránko dievčatá , ja dnes takro a čakám uz každú chvíľu ms ....

marinecka95
10. dec 2023

Tak dievčatá začala som opäť s meraním BT po tak dlhej dobe a mám pocit, že sa môj teplomer zasekol 😁
Na ovuláciu je u mňa ešte priskoro, mávam ju neskôr , až okolo 20DC ale takúto konštantnú líniu som ešte nikdy nemala 😁

dracik07
10. dec 2023

Ahojte, ja dnes takto
@marinecka95 vyzerá že aj mne sa zasekol teplomer 😁
@pria7 to mi je ľúto že teplota klesá 😔

majoralka
10. dec 2023

Ahojte, tak ja zas takto 🤣 húsenková dráha 😀🎢 zabudla som v robote Inofolic, tak som cely víkend bez neho 🙈🤣

pria7
10. dec 2023

@dracik07 ty ju máš pekne ustálenú v jednej rovine 😀
Ja som sa už s tým zmierila po 3,5 roku dúfania, že už sa mi to nepodarí.. asi to tak má byť 😔

pria7
10. dec 2023

@majoralka aj ty sa pekne držíš 🙂

majoralka
10. dec 2023

@pria7 áno, len ktovie čo znamená ten výstup 🤷‍♀️😀
Ja som sa ináč v lete zmierila s tým, že dcérka bude jedináčik 🥺 na jar mám 40, takže aj vek tam hrá rolu spolu s endo cystou

bambulka711
10. dec 2023

@majoralka ja beriem inofolic len do ovulky, podľa mňa je to ok, že neberieš 🙂

majoralka
10. dec 2023

@bambulka711 hej? Tak ho teda nemam brat teraz?

bambulka711
10. dec 2023

@majoralka ja beriem iba do ovulácie a po nej beriem tento Bkomplex https://www.benulekaren.sk/movit-b-komplet-kyse...

pria7
10. dec 2023

@majoralka ako ten výstup vyzerá super a držím palce nevh sa teploty držia pekne hore 🙏 stále máš šancu mať dieťatko , ešte neni nič stratené 🥰 ja som to už vzdala, ale baví ma merať si teplotu a každý mesiac sa stresovať 😄

marinecka95
10. dec 2023

@majoralka myslíš, že máš ovu v grafe vyznačenú správne?

zanzilady
11. dec 2023

Dobre ranooo, vyzerá to tak že ovu prebehla 🙂 čo si myslite zatiaľ ?

dracik07
11. dec 2023

Dobré ránko,
@zanzilady ja si myslím že prebehla 👍
Ja dnes takto 9-10dpo 😔

katariiinkaa
11. dec 2023

Dobré ránko, ja dnes riadny pokles 😔 takze ten prvý vzostup teda ovu nebola

zanzilady
11. dec 2023

@dracik07 Sle drzis sa pekne si myslím 🙂 aaa áno vyzerá že to bola ovu a teraz 2 dni ma bolelo tak brucho divne - ako maternica aa až do zadu bolesť keď som si sadala :D tak možno to bol tiež priznak 🥰

bambulka711
11. dec 2023

Ahojte dievčatá, tak som späť s meraním a hneď prvá teplota ma prekvapila. Dnes tretí deň na Letrozole. Myslíte, že mohol ovplyvniť takto teplotu? Štandardne pred ovu tak do 36.3 mávam.

tmavovlaska93
11. dec 2023

Dievčatá prosím, ako dlho môže byť pozitívny test po biochemickom tehotenstve? Nemáte niekto skúsenosti? Bojím sa mimomaternicového.

pria7
11. dec 2023

@zanzilady pekne ideš hore 🙂 len tak ďalej 👍
@dracik07 veď sa držíš pekne hore 🙂👍
A ja dnes nechápem baby.... včera večet trošičku špinenie, iba na toaletnom a dnes len tršišku špinenie tmavohnedé od obeda a stále sa mi mrcha nespustila..
Ja keď začnem špiniť, tak do dvoch hodín sa mi vždy spustí a teraz nič. Tak idem čakať, kedy sa jej uráči 😄

zanzilady
11. dec 2023

@pria7 a test si si robila ? Na začiatku tehu som tiež spinila 🙂

pria7
11. dec 2023

@zanzilady nie nerobila, ak ani zajtra nič , tak kúpim a v stredu alebo štvrtok urobím . Bojím sa sklamania, radšej počkám ešte

majoralka
11. dec 2023

@marinecka95 vies co, podľa bolesti aj vytoku áno, ale teplotou mala byt na 14dc 🤣 vtedy ani bolesti ani vytok áno chut na sex, ništ 🤣🤣🤣 takze netusim 🤷‍♀️😀
Dnes ja takto s teplotou

@pria7 skúsila si test? 🤞

pria7
11. dec 2023

@majoralka tak ty to máš tiež zaujímavé 🤔 tento mesiac to máme fakt divné všetky 😄 ale teplota pekne hore 👍
Ja som nerobila test, lebo neverím , že by to vyšlo... takže čakám či sa spustí ...

majoralka
11. dec 2023

@pria7 ani neviem co očakávať 😀 ale tak o tyzden budem vedieť 😊
Dufam, ze nespustí a rano ukazes // 🥰🤞🍀

pria7
11. dec 2023

@majoralka budem ti silno držať palce , aby ti to vyšlo 🙏❤
Ak sa nespustí, ráno musím ísť kúpiť test a v stredu testujem 😉

marinecka95
11. dec 2023

@majoralka No tak nezostáva nič len čakať :D ak ste to poistili, je jedno kedy ovu bola ☺️

majoralka
11. dec 2023

@pria7 ďakujem, ale ja nejak neverím, ze sa podarilo 🥹 ja vlastne uz ani nedúfam 🤷‍♀️🙈 uz som sa toľkokrát sklamala, ze uz to beriem, ze budeme mat jedináčika 😊
@marinecka95 to mame, uvidime co bude 😊 ty ako?

marinecka95
11. dec 2023

@majoralka držím palce 🤩
Ja som dnes bola na kontrole na hematológíí, v BT nejaký pád :D uvidíme či ovulácia, či čo 😅
Ak by aj tak nič, chlap je mimo SR 🤪

majoralka
11. dec 2023

@marinecka95 jemino-domino, to poznam, moj je často prec cez tyzden, chodí viac menej na víkendy 🤣 tak stíhame niekedy 🤣
Tak dufam, ze hemato je Ok 🤞 ovu este počká, toto bude len tak 🫣😅

marinecka95
11. dec 2023

@majoralka ja už som v stave, že to vôbec neriešim :D teplotu zapíšem a hotovo. Otehotnieť som otehotnela aj mimo ivf, aj prirodzene - no bez liečby z každej strany to bábätko u mňa dlho nevydrží, takže meriam len pre moju zvedavosť či telo po tých všetkých procedúrach ešte funguje 😄
Hemato nie je v poriadku ani zďaleka, chodím tam dlhšie, dnes bola len kontrola - mám kombináciu porúch trombofilných stavov, lepivých doštičiek a deficitu faktoru VII 🫣 ja som divný tvor 🤪