icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
18. dec 2023

@zanzilady no vyzera z eje silnejsi ako ten nad nim 🙂

bejka90
18. dec 2023

@dena12345678910 anoo 16tt 🙂 no aj ty si uz pekne za polovicou 🙂 tak ten rok.2024 ako vsimam bude taky dievcensky :D ak sa to u mna nezmeni este na 2.screeningu co dufam ze nie ;D

zanzilady
18. dec 2023

@bambulka711 @bejka90
@katariiinkaa veru dlhá noc, musím rýchlo zaspať ;D akože nedávam tomu úplne veľkú nádej. Ale včera ma pichlo presne tak v podbrušku ako keď som o 2 dni zistila že som tehotná 😅tak vlastne preto som si robila test aj dnes :D keďže deň pred bol duch ale uuuuuuuplne slabučký ☺️

bambulka711
18. dec 2023

@zanzilady držím palčeky, nech je tam fazuľka už 😊

zanzilady
18. dec 2023

@bambulka711 asi včera mi priateľ hovorí, že sa teraz ani nejdeme snažiť :D tak to je ozaj len o náhode lebo len 1 sex vychyszda že by to mohol byt :D inak sme si dali pozor. No som riadne zvedavá. Ale bolo by to kraaaasne. Dala by som mu pod stromcek test 🙂

bejka90
18. dec 2023

@zanzilady drzim palce a neviem sa dockat rana 🙂)

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady držím palce a čakám na výsledok 🙂 asi je to najlepšie, keď sa clovek vlastne nesnaží

zanzilady
19. dec 2023

@bejka90
@bambulka711 dobre ráno, myslím že zázrak sa nekoná 🙂 čiarka tam je ale nie je silnejšia a dokonca by som ani nepovedala že rovnaká ako včera. Urobím edte aj zajtra a uvidím :D

zanzilady
19. dec 2023
zanzilady
19. dec 2023

Ešte teraz keď trosku zaschol, je kúsok silnejšia 🙂 ale nemyslím si aj tak

katariiinkaa
19. dec 2023

@zanzilady skús určite aj zajtra, toto vyzerá veľmi nádejne ❤️

katariiinkaa
19. dec 2023

Dobré ránko, tak 5 dní je za mnou, dalších minimálne 5 predo mnou 🙏 to bude zas nekonečne čakanie do nedele 😅 vy ste ako na tom?

zanzilady
19. dec 2023

@katariiinkaa jasne budem skúšať budem určite. Som zvedavá aký bude keď prídem z prace, lebo včera ten stmavol este viac led uschol 🙂 a neviete či slniečka majú veľa farbiva ? Alebo je nejaký čo ma este visc ?

katariiinkaa
19. dec 2023

@zanzilady čo viem tak baby si ho chvália že má dost farbiva 🙏 veď o pár dni mozes skúsiť určite aj digi (ak máš) keby čiarka silnela, to už budeš mat relatívne istotu 🙂

zanzilady
19. dec 2023

@katariiinkaa áno mám, ak bude silnieť urobím ráno na Vianoce 🙂 a pôjde pod stromcek.aaaa ty tiež ak to vyšlo tak v nedeľu 2 čiarky do krabicky 😍

katariiinkaa
19. dec 2023

@zanzilady áno to určite 😍 len to čakanie zas bude nekonečne..

zanzilady
19. dec 2023

@katariiinkaa ja vieeeeeem 🥲

bejka90
19. dec 2023

@zanzilady podla mna vyzera silnejsie na tej poslednej fotke ako ten nad nim 🙂 joj tak ake zas neostava nici ne len zas cakat na dalsi test :D to je ako telenovela tie nase testovania :D

zanzilady
19. dec 2023

@bejka90 bože presneeee :D mne naživo vyzerala slabšia ale hej na foto vyzerá výraznejšia. Uvidím zajtraaa som nedockava :D

bejka90
19. dec 2023

@zanzilady aj ja ver mi :D velmi drzim palce aby ti to tak skoro vyslo a nech to uz dobre dopadne 🙂 ja ked som si robila po kyrete akoze ukazovalo mi aj 6-7 tyzdnov slabu ciarku ale bola staaaale slabsia az ledva viditelna ale toto vyzera silnejsie tak hadam nas oci neklamu!!!!🙂 kolko si od potratu teraz?

zanzilady
19. dec 2023

@bejka90 dnes 34den. Akože ja viem že toe testy byvaju dlho pozitívne, on mi aj bledol, tak preto ma toto prekvapilo 🙂 hlavne by som to chcela vedieť aby som stihla Dr volať aby mi predpísala duphaston mám len na 4 dni. A cez sviatky ťažko

dracik07
19. dec 2023

@zanzilady vyzerá to nádejne 🙏🍀, mne sa zdá že je silnejší ako včera 😍.
Budeme čakať na ďalší 😁❤️

zanzilady
19. dec 2023

@dracik07 anooo zajtra spravím určite. Uz minimálne kvôli tomu duphastonu 😊ale boo by celkom zázrak keby sa to podarilo takto ešte bez MS

katariiinkaa
19. dec 2023

@dracik07 ahoj, ty ako si na tom? 😊

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady jooooj, to je škoda. Ja akurát od lekára... 25.5 mm a stále nepraskol 🙈

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 to niiic, uvidím zajtra 🙂 včera ste mali pekný vecer ? :D a druhý stále menší ? Možno na seba čakajú :D

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady hej, podarilo sa nakoniec, ale nemyslím si, že už zvládneme ďalší pokus zajtra, takže keď nepreskne do zajtra, tak asi smola už a necháme to na CAR

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 už je hádam úplne pred prasknutim 🙂 a kedy ideš zas na meranie ?

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady zajtra zase ráno. Ten druhý sa úplne zastavil, tak snáď praskne aspoň tento jeden. Ešte chcem vydržať a pôjdem si spraviť ovulačný test, či náhodou, lebo sú stále negatívne aj pri tejto veľkosti. Ďalší cyklus už asi pôjdeme do CAR a dáme zamraziť spermie na IUI, aby sme nemali stres, že to nepôjde. Bude to tak lepšie.

katariiinkaa
19. dec 2023

@bambulka711 daj potom vedieť ako dopadol ovu test, veľmi držím palce nech praskne