icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 aj ja držím veeeelmi palce 🙂

zanzilady
19. dec 2023

Inak bola som teraz na wc a mala som spinenie. Takze bude ide ms alebo je to z tehotenstva. Ms mávam tak 15-17 dni po ovu, takze to by prišla dosť skoro. Uvidím ako to bude pokračovať. Ale nemám žiadne bolesti teda asi včera ma jemne bolelo brucho ale len pár minút. A pred ms ma vždy boli keď sa rozbieha, no som zvedavaaaa

bambulka711
19. dec 2023

@katariiinkaa ďakujem dievčatá, je super, že sa môžeme takto zdôveriť. Už ma to celkom trápi a bojím sa, že to nedáme, lebo u nás to naozaj už musí byť plánované tie styky ☹

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 presne to vyrozprávanie veľmi pomáha 🙂 a mne aj preto že ma nepoznáte :D že proste v podstate je to objektívnejšie ako keby som to hovorila kamarátkam 😅

dracik07
19. dec 2023

@katariiinkaa ja som už na nervy 🙄😡. Ms stále nikde aj keď BT zase klesla, ale už ma to prestáva baviť. Dnes 17-18dpo. Ja to nechápem, väčšinou v poslednom čase mávam 16 dňovu LF

zanzilady
19. dec 2023

@dracik07 dnes si nerobila test ?

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady A nemôžeš to mať ešte rozhádzané po MA? Veľmi držím palčeky. Ja si myslím, že práve kamarátky by to mnohé nepochopili, že ideme mraziť spermie a IUI, lebo proste partner už toľko nevládze. Moje kamošky majú detičky na prvý-druhý pokus max, žiadna si týmto neprešla. Ja som si včera dala menštruačný kalíšok po styku, aby som to v sebe udržala celú noc - neviem, či to skôr situáciu nemohlo zhoršiť, ale už fakt skúšam hocičo, až si niekedy pripadám smiešne ☹

bambulka711
19. dec 2023

@dracik07 a nestrieda sa ti dĺžka podľa vaječníka? Ja mám 11-12 dní, ale napr. raz dostanem MS večer a raz ráno, tak to beriem, že sa to nedá úplne striktne určiť. A test si už asi neskúšala, keď bola tak dole teplota....

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 tak čo som čítala, tak ono tie spermie ktoré sa už dostanú do maternicu tak tam ostanú a zvyšok vytečie, takze myslím že to úplne nemalo vplyv ale treba skúšať 🙂 a presne s tymi kamarátkami aj keď ja som o potrate povedala a mne to pomohlo že vedeli i tom, ale ostatne veci nemusíš vedieť. Jasne cyklus môže byt rozhádzaný ale teplota mi neklesla tak som na ms ani nemyslela

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady snáď nejakí bojovníci sa prebojovali až ku krčku a dostali sa dnu. Ja už ani nádej neživím, že nám to pôjde prirodzene. Tento mesiac aj graf úplne čudný...

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 riadne to klesá 🙂

dracik07
19. dec 2023

@bambulka711 vždy mávam 16-17 dňovu, nikdy viac ani menej, keďže si ešte sledujem ovu aj testami tak zhruba viem.
To že to tento cyklus nevyšlo som už oplakala ale už by som bola rada kebyže sa konečne dostaví ms. Tieto dlhé LF sú fakt na .....
Aspoň jedna super správa na dnes. Volala mi sestrička z gyn. A výsledky zo steru sú vyborne a bez zmien 🙏🙂

bambulka711
19. dec 2023

@dracik07 joj, ja ti verím, to čakanie je hrozné a potom to sklamanie. Ja aj keď si poviem, že nedúfam a nerobím si nádej, predsa len som vždy sklamaná. Tak super, že aspoň výsledky sú super 🙂

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady včera som ani nemerala, lebo som do rána spala tak hodinku, nemalo zmysel, teplota by bola vysoká. Ale zrejme sa tretí deň drží takto nízko, tak tomu nerozumiem.

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 no zaujímavé to je. Ale tak hádam už divný mesiac skončí 🙂

zanzilady
19. dec 2023

@dracik07 super, tak vidíš aspoň výsledky sú fajn 🙂

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady no, snáď tento rok už skončí a budúci ideme CAR. Dúfala som, že sa tomu vyhneme.

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 musíš to brat tak že ti tam pomôžu k tomu čo si najviac prajes 🙂 bude dobreeee 🥰🥰🥰

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady ja viem, len ten pocit, že najprv mraziť spermošky, aby sme mali istotu, že to pôjde a nepremeškáme a pod. Rozmýšľam, na koľko pokusov je jeden odber 😀

majoralka
19. dec 2023

Ahojte, ja som dala prec hlien na 10dc a prehodilo mi to ovu 🙈 tak ako neviem, teplota stale hore, tak som skúsila dat ho prec 🙃

zanzilady
19. dec 2023

@majoralka a test si dnes nerobila ?

pria7
19. dec 2023

Ahojte , fuuuu tak to je ako keby som tu čítala román .... ako vidím , tak je nás tu veľa , čo už strácame nervy 😞 ach tieto divné cykly, nech už skončia , lebo vôbec nevieme čo si o nich myslieť 🙉
Baby držím vám silno palce všetkým 🙏🙏🙏
Ja už nemám chuť ani merať ani testovať 😥 môj dr. má asi dovolenku, lebo mi to tam nikto už 2 dni nedvíha ... u mňa stále rovnako 🙊i

majoralka
19. dec 2023

@zanzilady nie, nerobila 🥺 ani nemam silu robit a dalsi cyklus nemeriam

bambulka711
19. dec 2023

@pria7 máš pravdu, ja už plačem aj v práci sem-tam, keď mi myšlienky zablúdia. Viem, že som stará už dosť, ale ak tak som dúfala, že v decembri už budem tehotná.

pria7
19. dec 2023

@majoralka skús urobiť test , teploty máš pekne hore

pria7
19. dec 2023

@bambulka711 chápem ťa, aj ja si sem tam poplačem 😥 hlavne, keď dúfame, že už by sa mohlo zadariť...
U mňa zúfalstvo , lebo neviem čo sa deje 😞

bambulka711
19. dec 2023

@pria7
@zanzilady
@majoralka
@dracik07 už aspoň ovulačný test začal trošku tmavnúť, tak snáď ešte stmavne a bude to stačiť na to, aby praskol ten folík. Veď keď bude mať 28 mm, už asi aj bude prezreté to vajíčko

bejka90
19. dec 2023

@zanzilady dufajme ze ta druha moznost 🙂

bejka90
19. dec 2023

@pria7 no mne sa tam zda duch

bambulka711
19. dec 2023

@pria7 ja tam niečo vidím 🙂