icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pria7
19. dec 2023

@bambulka711 jeeeej konečne 😍 verím, že ešte stmavne a vyjde to 👍👍👍

zanzilady
19. dec 2023

@bambulka711 ja v prvom momente som sa potešila že vidím tehotenský test s takými čiarkami :D

bambulka711
19. dec 2023

@zanzilady vieš čo, ja som sa potešila, že vidím aj ovulačný test konečne s takými čiarkami 😀 a zaujímavé je, že ovulujem z ľavého vaječníka a stále ma bolí ten pravý. Som nejaká pokazená 😀

pria7
19. dec 2023

@bejka90
@bambulka711 to vážne ? Keby ste tak mali pravdu dievčatá 🙏🙏🙏

zanzilady
19. dec 2023

@pria7 ja som toez priblížila a niečo slabucke vidno. Bozeeee Zak ti prajem nech to silnie 😍@
@bambulka711 a tebe tieeeez 🙂

pria7
19. dec 2023

@zanzilady ďakujeeem 🙏

adka3321
19. dec 2023

@bambulka711 ja ta len upokojim, ja som mala vajicko 29 mm a mam z neho coskoro 10 mesacnu slecnu 😉😉 takze ziadne stresy

katariiinkaa
19. dec 2023

Dievčatá mňa tak začali od cca 9 rána pichať vaječníky že normálne nechápem.. zvláštne je že nie len ten kde prebehla ovu, ale obe 😕 trvá to doteraz

dracik07
19. dec 2023

@pria7 ja som už tiež na prašky, ráno som skúšala a na jednom je kanálik a na slniečku nič 😔, ale testovala som že ak náhodou ale zázrak sa nekoná, ale tvoja teplota je fakt záhada

zanzilady
19. dec 2023

@dracik07 zelený je intime? Tam vidno ozaj niečo

zanzilady
19. dec 2023

@dracik07 ale sj ten slniečko keď priblížiš tak vidno podľa mna

dracik07
19. dec 2023

@zanzilady áno intimed, ale to je len kanalik

kristinkaris
19. dec 2023

@dracik07 tiež vidím niečo na oboch ☺️

zanzilady
19. dec 2023

@dracik07 správ aj zajtra alebo štvrtok 🙂 mohlo by to silnieeeet

pria7
19. dec 2023

@dracik07 ja vidím na obidvoch😍
a to som slepá 😄 verím , že začnú silnieť 🙏
Ja som teraz odfotila ten z rána a niečo trochu tam už vidím aj ja 😀 ale nejako nedúfam... ráno skúsim dr.maxa urobiť a uvidím , či tam niečo bude 🤔
@katariiinkaa mňa tiež bolia vaječníky už vyše týždňa 🙄

bambulka711
19. dec 2023

@adka3321 faaaakt, tak to si ma potešila, lebo minulý mesiac praskol pri 24 mm

@katariiinkaa aj ja to tak mávam, buď ma pichá iba pravý, alebo oba. Tento mesiac ovulujem z ľavého (potvrdené folikulometriou) a aj tak ma pichá pravý :D

sandra299
19. dec 2023

@bambulka711 ty sa hod do psychickej pohody a trochu to vypustí lebo z toho čo píšeš je evidentne že to je na teba too much. Musí to cítiť aj partner a preto to nejde….

majoralka
19. dec 2023

@dracik07 vidim na oboch 🤞 zajtra skus zas 🥰
@pria7 vidno 😌🤞skus zajtra 🤗

dracik07
19. dec 2023

@zanzilady
@kristinkaris
@majoralka
@pria7 žienky, toto budú len kanáliky. Ako som už písala neverím v zázraky. Lebo potom ani neviem kedy by som mohla otehotnieť. Ani podľa grafu , takže stále čakám ms

dracik07
19. dec 2023

@pria7 aj ja vidím na tvojom a tvoje teploty tomu aspoň nasvedčujú, nie ako moje 😝

bejka90
19. dec 2023

@dracik07 ja na in time som nemala nikdy nic anilen kanalik, takze si myslim zeby to mohla byt skor ciarka ;)

pria7
19. dec 2023

@dracik07 veď pozri môj graf ako mi išla bt dole a až po tom akože krvácaní zase išla hore.... a u teba to tiež neni stratené a teplota môže ísť hore... , ja tiež iba dúfam, že testy budú tmavnúť.... no ale to hcg ma trápi, či môže tak pomaly stúpať 🤔 čítala som, že niekomu vyšiel pozitívny test v 6 alebo až 8 týždni, tak sa stále ukľudňujem, že aj ja môžem byť ten prípad...
A nemyslím si, že u teba je to kanálik, mne to príde ako slabý duch a verím , že bude tmavnúť 🙏❤

dracik07
19. dec 2023

@pria7
@bejka90 ráno som mala síce prerušovanou čiarou ale mala som vyznačenú ovu na 10dc a teraz pozerám a už tam nie je. Nemôže ísť o anovulačny cyklus?

bejka90
19. dec 2023

@dracik07 anovulacny by somnepovedala lebo mas tam pekne viditelny rozdiel teplot, ale vyzera ten graf ze ide dolu kopcom :( ale kym neni ms tak je dobre 🙂kedy by si mala mattermin?

dracik07
19. dec 2023

@bejka90 podľa LF včera, dnes. Podľa DC zajtra. Neviem čím sa skôr riadit

bambulka711
19. dec 2023

@sandra299 ďakujem za milú odpoveď, presne pre takéto reči o tom nehovorím ani svojim kamarátkam a zrejme teda nebudem pokračovať ani tu na MK. P.S. partner je úplne v poriadku a sám navrhuje riešenia, aby sme sa dopracovali k vytúženému cieľu a trápi ho to viac ako mňa, keďže ja som tá, čo lieta po vyšetreniach a napcháva sa liekmi ;)
@dracik07
@pria7
@majoralka

pria7
19. dec 2023

@dracik07 ja si myslím, že si mala ovuláciu podľa teplôt 🙂 inak ja keď som si tiež dala preč hlie, tak mi najprv preznačilo ovulku a keď som dala preč aj ms , tak mi to vyhodnotilo ako anovulačný cyklus... úplne mi zblbol graf 😄

pria7
19. dec 2023

@bambulka711 chápem ťa ... tak vám silno budem držať palce a dúfam, že sa nám ozveš s tou najkrajšou správou 🥰 držte sa ❤

majoralka
19. dec 2023

@pria7 aj ja som dala prec hlien a preznacilo mi to ovu o 4 dni 🙈 tento mesiac je naozaj divoký a ak bude zajtra teplota vysoko, tak by som test skúsila…

majoralka
19. dec 2023

@bambulka711 mooooc ti držím palčeky, aby vam to vyšlo cim skor 🤞 a verim, ze sa onedlho ozves so správou s veľkým S 🤗❤️