Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 vidíš? O tomto hovorím. Absolútne normálne a milo som sa ti pokúsila poradiť a objektívne ti skúsiť vstúpiť do toho procesu lebo to hrotíš. To čo píšeš o partnerovi je pekne a super že sa snaží, ale je to dôvod prečo posledne razy zlyhal. Kľudne sa urážaš, ja som to myslela dobre.
@bambulka711 ja som tu nebola cely den, len sem-tam som kukla, vela vela roboty som mala, tak som si len prečítala tvoj posledny koment, ze tu končíš 🥺 ja som to preto napisala 🥰❤️🤗😘
@bambulka711 ja som to pochopila a mrzí ma, to 😞 neni to pre nás jednoduché, hlavne keď sa tak dlho snažíme a nedarí sa .... moooooc vám prajem , aby sa vám čím skôr podarilo a nájdete si vytúžené // 🙏❤
@pria7 všimla som si že asi nejako omylom som tukla a nahodila hlien, lebo ja ich znacim výnimočne. Iba keď som si naozaj istá, pri ovu inak nie.
@bambulka711 veľmi vám držím palceky aby vám to vyslo. Samozrejme aj všetkým ostatným 🥰
@majoralka
@pria7
@kristinkaris
@zanzilady
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@sandra299 vôbec netušíš o 99% veciach, ktoré riešime a aké sú okolnosti, aký máme vzťah, ale ďakujem za radu. Našťastie sme obaja v psychickej pohode a milovanie si užívame.
.
@bambulka711 tak inak. Tiež som v tejto skupine z nejakého dôvodu, a teda všetky sme tu z toho istého. Chceme babatko alebo sme ho chceli a už ho mame (môj prípad) a sem tam tu nazrieme a skúsime poradiť. Nám sa tiež nedarilo a pomohlo netlačil na pili a relax. Masáž wellness pohoda, vypustiť snaženie a len tak chvíľu byt. O mesiac som takto pred rokom pod stromčekom darovala milovanému test s dvoma čiarkami a moju malú lásku som práve uspala. To iste prajem každej jednej tu. Netreba byt precitlivený a prudérny hneď. Kľudne si to čo som ti napísala prečítaj ešte raz a uvidis že nič zle tam nie.
Žienky ja neveriiiiiiim ona prišla 🙏🙏🙏, normálne som šťastná ako blcha. Aj keď nechápem žiadne bolesti podbruška a aj prsia má pred pár dňami úplne prestali boliet čo teda mňa až príchodom ms.Tak sa tesiiiiim, ale vychádza podľa mojich výpočtov že po 16dpo
@pria7 síce meriam aj cez ms ale už to nemá výpovednú lehotu. To už je ako droga 😁
@julianka007 jezis ja som si teraz vsimla ze si idpisala 🫣🤦🏼♀️ dnes si teda aj bola u dr? Vo ti povedal ? 🙂
@kika123kika nič sa nedeje 😆 áno, dnes som bola potvrdiť tehotenstvo. Všetko v poriadku. Najprv ma zvrzala, že co som tak skoro prišla. Že ani akcia ❤️ ešte nebude vidieť. ( Nechápem, lebo veď oni ma objednávali 🙈) ale nakoniec sme videli a počuli aj srdiečko ❤️ tak bola spokojná, že má nemusí objednať zas za týždeň. A ja tiež. Lebo medzi sviatkami sa tam trepať nemusim. 🙂
@bambulka711 držím palce 💚bude dobre 🙂 všetko sa podarí tak ako so želáte 😍😍
@julianka007 supeeeer, to sú krásne správy 🙏🥰❤️
@julianka007 noo tak super sprava 🥰🥰 tesim sa nech pekne rastiete 🙏🏻 nooo tak ani ja nechapem ten zvz ked oni objednavaju ty len volas pre termin 😂😂🫣 kolky tt si?

@majoralka tak to dúfam, že teplota bude vysoko a test // ❤ riadne divný mesiac, ale že všetky ho máme divný, to je riadna haluz 🙈