Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂

Ahojte baby 🙂 ja stále rovnako ... teplota hore a test biely 🙊 ide ma poraziť z tejto neistoty 🙉 už ma to nebaví baby, už by bolo načase, aby sa konečne moje telo rozhodlo čo ďalej 😄
@majoralka to čo toto ? ms zatiaľ neprišla dúfam 🙏
@zanzilady ty si tiež riadna záhada 😄 som veľmi zvedavá, ako ti to dopadne 🙏
@pria7 ešte ma napadlo. Možno blbosť ale nemohla byť ovu počas ms??? Veď tie teploty sú dosť vysoké. Ak by si mala toto predovulacne tak si neviem predstaviť po ovu
@zanzilady sa ti ani nedivím. Ale zase keď porovnať obden tak ztmavol. No som zvedavá ako to bude ďalej pokračovať. Plánuješ ešte testovať?
@pria7 anooo úplne ta chápem. Je to celkom na nervy led nevieš aký bude ten výsledok 🙂 keby to bolo jasne tak si v pohode :D a máš pokoj.
@dracik07 Áno to je pravda že keď porovnám tak stmavol, ale mám pocit že to spinenie je take silnejšie- nie intenzita ale farba. Tak uvidím čo príde /nepríde dnes 🙂 možno je to stále silnejšie z hormónov. To ani boh netuší asi :D
@dracik07 nemyslím si, že som mala ovu cez ms.... nav12 a 13 dc som mala hlienu na rozdávanie a aj bolesti , prsia ma bolia od ovulky, ale tento posledný týždeň ma bolia tak inak. No a bruško mám celkom nafúknuté a stále pobolieva, no a nikdy som v čase ovulacie nemala ani trochu špinenia... . V každom prípade sa niečo deje, netvrdím že som tehotná, ale rada by som vedela čo.... ale keďže môj gyn. nepracuje, tak musím čakať...
Nevadí,aspoň budem merať ďalej a čakať co sa stane 😄 ďalšiu ms by som mala dostať okolo 2 - 4.januára , tak som zvedavá 🤔
@kristinkaris ahoj , ja som dosť slepá 😄 ale niečo tam vidím 👍
@kristinkaris ja toez vidím 🥹🥹🥹
@kristinkaris verím tomu že nepríde 😍😍😍bude krásny darceeeeek
@kristinkaris dúfam, že nepríde 🙂
@kristinkaris aj ja tam dačo vidím ale asi ťažko povedať čo. Skús ešte test zajtra/ pozajtra a uvidíš. Ale držím ✊🙏🍀❤️