icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
24. dec 2023

@zanzilady normálne neverím 🥹 strašne dufam že zajtra bude silnejší aspoň trosku. Rada by som dala do darčeka digi test, nech to krajšie vyzerá, tak snáď o pár dni by mohol vyjsť už aj pozitívne 🙏 keď nie, tak pripravila som manžela že jeden darček ešte nestihol prísť lebo sa v depe stratil, tak to trosku zdržím 😂

bejka90
24. dec 2023

@katariiinkaa vidno na oboch slabucko 🙂 len nech pekne silneju 🙂

kristinkaris
24. dec 2023

@katariiinkaa vidiiiim🍀🍀

dracik07
24. dec 2023

@katariiinkaa ja vidiiiiiiim 😍to je ten najkrajší darček 🎁 pod 🎄

zanzilady
24. dec 2023

@katariiinkaa hahaaa to je dobrý nápad 😍potom daj vedieť sj zajtra ako to vyzerá 😍ale hádam sa teda podarí 🥹 vianočný zázrak sa črta 😍ja som taká rada za teba naozaj 🙂 prajem krásne Vianoce 🥰

majoralka
24. dec 2023

@katariiinkaa držím palce, nech čiaročky silnejú 🤞

zanzilady
25. dec 2023

@katariiinkaa ahoooj, ako dnes ? Skúšala si tiež ? 🙂

katariiinkaa
25. dec 2023

@zanzilady ahoj, áno skúsila som, akože niečo ružové sa mi tam zase zdá, ale stále je to take úplne neisté 🙂 mám 3 dni do ms, teplota sa drzi pekne hore stále, tak uvidím čo prinesú najbližšie dni 🙂

zanzilady
25. dec 2023

@katariiinkaa no ja to tam vidím lepšie ako včera 😍tak uvidis ešte zajtra, či bude zas o niečí silnejšia 😍ale verím tomu že áno 🥹🥰🥰

kristinkaris
25. dec 2023

@katariiinkaa tie dr max testy by mali normálne zakázať 😁

katariiinkaa
25. dec 2023

@kristinkaris tak pri nich máš vyslovene napísané že sa má testovať až deň po vynechaní ms 😅 to je zas už moj problém že sa mi nechcelo trepat cez preplnené mesto a zháňať iné cize no, baby mi pisali že neskoro ukazuje čiarky tento 😄 preto sa na to nejako vôbec nespolieham zatiaľ 😅 vlastne takto to budem brat kym nebudem mat pozitívny aspoň digi - aj to bude len take prvé maličké víťazstvo. Len tie teploty nezvyknem mat takto vysoké, takze myslim si že niečo sa deje 🙂 uvidíme.

dracik07
25. dec 2023

@katariiinkaa teplota vyzerá byť super. Tiež sa mi tam niečo zdá. Po zaschnutí vyzerá ako?

katariiinkaa
25. dec 2023

@dracik07 och nemám ho už že by som ti sfotila 😕 objednala som nakoniec predsa len aj tie mama testy.. zistila som akurát že ich majú na alze, takze zajtra doobedu by mali prísť, tak som zvedavá.

dracik07
25. dec 2023

@katariiinkaa no tak potom daj vedieť keď budeš testovať🙂

bejka90
25. dec 2023

@katariiinkaa ked tu fotku nerozkliknem tak na tej malej sa mi mari lepsie ciarka ako pri priblizeni 🙂 a dr max nezvykne klamat alebo falosne duchovat, aspon ka so msa s tym este nestretla...tak drzim prsty a som zvedava na dalsie testy 🙂

katariiinkaa
25. dec 2023

@bejka90 ono je to naživo vidno trosku lepšie, len je ťažké to tak odfotiť keďže je to naozaj slabunke 🙂 uvidíme no.. snazim sa netesit ešte nejako extra kým tam fakt nie je jasná čiarka

bejka90
25. dec 2023

@katariiinkaa no nazivo je to vzdy lepsie vidno ako odfotene 🙂 juj tak to tam urcite bude!🙂 ale jasne treba byt nohami pri zemi 🙂

katariiinkaa
26. dec 2023

Dobre ranko, dnes extrémny pokles teploty, takze predpokladám že nič z toho nebude 😔 ms má prísť pozajtra.

zanzilady
26. dec 2023

@katariiinkaa ahooooj, ochhhhhh aj si skúšala test ?

bambulka711
Autor odpoveď zmazal
zanzilady
26. dec 2023

Tak ja už po ms, dúfala som že test bude krásny biely a aha :D už len nech ta čiarka zmizne :D

kristinkaris
26. dec 2023

@katariiinkaa to mi je ľúto :/

katariiinkaa
26. dec 2023

@zanzilady neskusala, myslim že by to bolo aj tak zbyrocne pri tej teplote. Uvidím čo teplota zajtra a ci ms príde alebo čo bude ďalej..

zanzilady
26. dec 2023

@katariiinkaa áno jasne. No som zvedavá, ale teplota je ozaj nízka :(

katariiinkaa
26. dec 2023

@zanzilady veď práve 😔 cca na takú teplotu mi to vždy klesne v deň ms. Jedno čo je zvláštne je že mi teplota zvykne klesať postupne a nedržia sa mi take pekne vysoké teploty ako som mala teraz.. ale tak čo už, snáď nabudúce 🙏

kristinkaris
26. dec 2023

@katariiinkaa a skúšala si dnes test ? Ak by slo o uhniezdenie

katariiinkaa
26. dec 2023

@kristinkaris toez mi napadlo či to nemoze byt uhniezdenie, aké príde mi to dosť neskoro 😕 test som neskusala.. keď sa stane zajtra nejaký zazrak že teplota naspäť stupne tak možno skúsim.. už sú aj tie mama testy v alzaboxe, tak si pre nich poobede zbehnem. Ale nedávam tomu veľkú nádej 😕

kristinkaris
26. dec 2023

@katariiinkaa uhniezdenie môže byt aj na 12 dpo ;)

katariiinkaa
26. dec 2023

@kristinkaris neviem no, kiežby si mala pravdu.. posledné 3-4 dni mám neskutočne citlivé bradavky a už 2 dni takú bolest krížov že to je niečo strašné.. ale samozrejme, nemusí to s tým absolútne súvisieť 🙂 už nech je zajtra nech viem ako teplota, od toho teraz všetko závisí 🙏

dracik07
26. dec 2023

@katariiinkaa tiež ma napadlo že môže ísť o uhniezdenie, no nechcem ti dávať falošné nádeje. Uvidíš zajtra podľa BT.
Inak ja objednávam z Teta drogérie do Alzaboxu