Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa vidno na oboch slabucko 🙂 len nech pekne silneju 🙂
@katariiinkaa vidiiiim🍀🍀
@katariiinkaa ja vidiiiiiiim 😍to je ten najkrajší darček 🎁 pod 🎄
@katariiinkaa hahaaa to je dobrý nápad 😍potom daj vedieť sj zajtra ako to vyzerá 😍ale hádam sa teda podarí 🥹 vianočný zázrak sa črta 😍ja som taká rada za teba naozaj 🙂 prajem krásne Vianoce 🥰
@katariiinkaa držím palce, nech čiaročky silnejú 🤞
@katariiinkaa ahoooj, ako dnes ? Skúšala si tiež ? 🙂
@zanzilady ahoj, áno skúsila som, akože niečo ružové sa mi tam zase zdá, ale stále je to take úplne neisté 🙂 mám 3 dni do ms, teplota sa drzi pekne hore stále, tak uvidím čo prinesú najbližšie dni 🙂
@katariiinkaa no ja to tam vidím lepšie ako včera 😍tak uvidis ešte zajtra, či bude zas o niečí silnejšia 😍ale verím tomu že áno 🥹🥰🥰
@katariiinkaa tie dr max testy by mali normálne zakázať 😁
@kristinkaris tak pri nich máš vyslovene napísané že sa má testovať až deň po vynechaní ms 😅 to je zas už moj problém že sa mi nechcelo trepat cez preplnené mesto a zháňať iné cize no, baby mi pisali že neskoro ukazuje čiarky tento 😄 preto sa na to nejako vôbec nespolieham zatiaľ 😅 vlastne takto to budem brat kym nebudem mat pozitívny aspoň digi - aj to bude len take prvé maličké víťazstvo. Len tie teploty nezvyknem mat takto vysoké, takze myslim si že niečo sa deje 🙂 uvidíme.
@katariiinkaa teplota vyzerá byť super. Tiež sa mi tam niečo zdá. Po zaschnutí vyzerá ako?
@dracik07 och nemám ho už že by som ti sfotila 😕 objednala som nakoniec predsa len aj tie mama testy.. zistila som akurát že ich majú na alze, takze zajtra doobedu by mali prísť, tak som zvedavá.
@katariiinkaa no tak potom daj vedieť keď budeš testovať🙂
@katariiinkaa ked tu fotku nerozkliknem tak na tej malej sa mi mari lepsie ciarka ako pri priblizeni 🙂 a dr max nezvykne klamat alebo falosne duchovat, aspon ka so msa s tym este nestretla...tak drzim prsty a som zvedava na dalsie testy 🙂
@bejka90 ono je to naživo vidno trosku lepšie, len je ťažké to tak odfotiť keďže je to naozaj slabunke 🙂 uvidíme no.. snazim sa netesit ešte nejako extra kým tam fakt nie je jasná čiarka
@katariiinkaa no nazivo je to vzdy lepsie vidno ako odfotene 🙂 juj tak to tam urcite bude!🙂 ale jasne treba byt nohami pri zemi 🙂
@katariiinkaa ahooooj, ochhhhhh aj si skúšala test ?
@katariiinkaa to mi je ľúto :/
@zanzilady neskusala, myslim že by to bolo aj tak zbyrocne pri tej teplote. Uvidím čo teplota zajtra a ci ms príde alebo čo bude ďalej..
@katariiinkaa áno jasne. No som zvedavá, ale teplota je ozaj nízka :(
@zanzilady veď práve 😔 cca na takú teplotu mi to vždy klesne v deň ms. Jedno čo je zvláštne je že mi teplota zvykne klesať postupne a nedržia sa mi take pekne vysoké teploty ako som mala teraz.. ale tak čo už, snáď nabudúce 🙏
@katariiinkaa a skúšala si dnes test ? Ak by slo o uhniezdenie
@kristinkaris toez mi napadlo či to nemoze byt uhniezdenie, aké príde mi to dosť neskoro 😕 test som neskusala.. keď sa stane zajtra nejaký zazrak že teplota naspäť stupne tak možno skúsim.. už sú aj tie mama testy v alzaboxe, tak si pre nich poobede zbehnem. Ale nedávam tomu veľkú nádej 😕
@katariiinkaa uhniezdenie môže byt aj na 12 dpo ;)
@kristinkaris neviem no, kiežby si mala pravdu.. posledné 3-4 dni mám neskutočne citlivé bradavky a už 2 dni takú bolest krížov že to je niečo strašné.. ale samozrejme, nemusí to s tým absolútne súvisieť 🙂 už nech je zajtra nech viem ako teplota, od toho teraz všetko závisí 🙏
@katariiinkaa tiež ma napadlo že môže ísť o uhniezdenie, no nechcem ti dávať falošné nádeje. Uvidíš zajtra podľa BT.
Inak ja objednávam z Teta drogérie do Alzaboxu

@zanzilady normálne neverím 🥹 strašne dufam že zajtra bude silnejší aspoň trosku. Rada by som dala do darčeka digi test, nech to krajšie vyzerá, tak snáď o pár dni by mohol vyjsť už aj pozitívne 🙏 keď nie, tak pripravila som manžela že jeden darček ešte nestihol prísť lebo sa v depe stratil, tak to trosku zdržím 😂