Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa taaaqk nádej je 😍no som zvedavá aj za teba ako to zajtra ráno bude vyzerať 😍
@katariiinkaa mna tiez napadol ten IP, tak dufajme vsetky ze to tak bude
@katariiinkaa to je veľká škoda. Mrzí ma to :( tak hádam v novom roku 🙂
@katariiinkaa skodaaaa , tak pekne vyzeral ten graf 😭😭😭
@katariiinkaa joj mrzi ma to :( verila so mze to tam bude
@katariiinkaa ahoooj, tak ako dnes? Už si dostala ma ? Teplota stále dole ? A čo
@dracik07 ty tento mesiac kedy čakáš ovu ? My sme tak rovnako Dc myslím 🙂
@zanzilady už testujes ovu ? Tuším že sme podobne ja dnes 9dc 🙂
@zanzilady
@kristinkaris ja už testujem dávno aby som neprepasla 😁.
Včera som bola 9dc a vyzerá že test už bol pozitivny
@dracik07 wau riadne skorá ovu :D ja mám ešte špinenie z ms :D :D čakám ovu tak 17-20dc :D ale uvidíme dnes už asi spravím testik aby som zas nepresvihla :D som sa tak rozhodla že jeden test na deň :D
@kristinkaris mávam pozitívne okolo 9-11dc ale mala som aj na 13dc. Tak radšej testujem skor
Ja som takto 🙂 toez 9dc a ovu mávam tiež neskôr tak ešte necakam 🙂 ale ja ani netestujem, len podľa teploty sa orientujem 🙂 tak sim zvedavá ako nám tento cyklus vyjde všetkým
@dracik07
@kristinkaris
Môžem cítiť ovu z pravého vaječníky a z ľavého nie?
@zanzilady Ahooj, teplota ráno bola 36.6 ale ms už prišla 🙏 hlavne teraz dufam že mi vitamíny pomozu mat ovu v normálnom čase rovnako ako minuly mesiac a že na ňu nebudem čakať dlho ako predminulý cyklus 😕
@katariiinkaa tak ta teplota, to je zaujímavé 🤔
@majoralka jasne treba aj vypnúť od merania a nechať to tak niekedy 🥹
@kristinkaris teraz po potrate som mala až 24dc a pred tým keď som otehotnela tak 17dc takze najskôr očakávam po 15 dc som sama zvedavá či už sa mi dali hormóny do poriadku 🙂
Ahojte baby, ja som sa k Vám nedávno opäť po nejakých neúspechoch pridala ale na meranie som sa počas sviatkov doslova vykašľala.
Dnes som 29DC, včera som mala špinenie, myslela som, že sa spúšťa MS ale odvtedy už nič 😁
Je pravda, že som brala antibiotiká tak aj tie mohli spôsobiť šarapatu 😁
Každopádne dnes je deň MS a ona neprišla 😋😂🥰
@marinecka95 ahooooj 🙂 aj si testovala či ešte máš pevnú vôľu a čakáš ?
@marinecka95 a test? 🤭
@pria7 ty brďo 🙈 ty máš fakt divné tie teploty, tam čosi nemáš v poriadku si myslím
@marinecka95 ty si aj spominala, ze ste sa nejak nesnažili ci sa mi to len zdá?

@dracik07 veď práve, ani sama sebe nedávam zbytočne nádeje, preto chcem počkať čo bude vlastne.. ja som objednala z alzy lebo skoro o 50 centov lacnejšie tam teraz boli 🙂 včera večer som objednala a ráno o 7 už prišla smska že sú pripravené na odber.