Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@pria7 no akoze take vysoke teploty som ani nevidela pocas celehocyklu u niekoho ale skusila by som test ak si neskusala a inak tak hypoteticky by som povedala ak niesi tehotna, ze si mohla mat ovulacne spinenie tie 2 dni z prvej fotky (12-13.12.- je tam aj pokles teplot oproti tym potom) a potom ms od 24.12....ale akoze brutal vysoke teploty ozaj ja ani tehotna som take nemala. Ale ten test by som urcite vyskusala...pripadne mozes byt pripad ze si tehotna a test neukaze az neviem kedy.ked aj take vynimky su no nevien ozaj. A merias prvy cyklus?
@pria7 fuha no tie teploty vyzerajú skôr ako problem so štítnou žľazou 🫣
@zanzilady
@bejka90
@kristinkaris test som chcela skúsiť 24.12. lebo tie teploty boli vysoké, ale som začala slabo krvácať, tak som nerobila a teploty stále vysoké. Štítnu žlazu mám v poriadku,, vlastne všetko mám vždy v poriadku, nikdy mi nič nezistia 🤔 teploty meriam už dlhšie, ale takéto som nikdy nemala .... nechápem naozaj čo sa deje 🙊
Krásne prehladné
@pria7 no z tychto grafov mi to tak vychadza ze sa ti drzi teplota poovulacne, lebo inokedy zides pod 36.9 a teraz si stale nad.... a lf mas 12 dni ked dobre ratam to by mi sedelo na tu teoriu co som pisala predtym s tym ovulacnym spinenim:D ale neviem si velka zahada, vyskusaj test ak mas doma nejaky ci sa nieco nezacne rysovat
Ahojte baby, trošku offtopic z bt, ale je vás tu dosť čo tiež skúsili už všetko možné, tak možno mi budete vedieť poradiť 🙂 beriete niektorá fytosoju? Brala som ju aj minulý cyklus a moja skúsenosť je taká, že mi ovu posunula z 39DC na 26DC 🙂 Vtedy som ju brala od 5 do 9dc. Tento cyklus ju chcem brať znovu, len rozmýšľam či by nebolo lepšie začať ju brať od 3dc do 7dc. Myslíže že by to mohlo ovulku zas trochu posunúť? Aké máte skúsenosti, keď ju beriete/ brali ste ju? Ďakujem.
@marinecka95 držím palce 😇🤞
@majoralka Ďakujem ale dnes 1DC 🤭
Čoskoro sa pustíme do ďalšieho boja IVF, musíme absolvovať nový cyklus, keďže už zamrazené ❄️ nemáme žiadne.
@marinecka95 och 🥺 mrzí ma to 🥺 dúfam, že to IVF vyjde a bábo sa konečne udrží 🤞🤗 mooooc vám to prajem ❤️
@marinecka95 😭
Ahojte, ako ste na tom žienky?
Všetkým Vám prajem krásneho Silvestra 🥂🍾🎉 a nech do Nového roka 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ vykročite tou správnou nohou, nech je rok 2024 lepši ako bol ten starý a hlavne nech sa vám splnia všetky vaše aj tie najtajnejšie sny a nech v roku 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ sa všetky dočkáte svojho vytúženého 🤰🤱
@dracik07 tak isto prajem krásny a hlavne úspešný nový rok. Ja dnes takto 🤷
@zanzilady
@bejka90
@marinecka95
@majoralka
@bambulka711 že tam je niečo naživo vidno ?
@zanzilady práve, že nič. Skúsim ešte zajtra a ak nič, vysadím utrogestan a ideme ďalšie kolo 🙂
@bambulka711 a nemas aj inu znacku?toto je in time? Mne ukazal ako jeden z poslednych co som vyskusala
@bejka90 skúšala som ešte aj woman secret, ale výsledok rovnaký. Skúsim ešte zajtra, teoreticky len začínam 11 dpo, keďže ovulácia prebehla medzi 20.12. 21:00 (pozitívny ovu test) a 21.12. 9:00 (prítomné žlté teliesko). Pokojne mohla byť ovu hodinu pred folikulometriou. Joj, no ešte mám na zajtra Woman Secret jeden a potom už iba In Time. Myslíš, že by som mala vybehnúť kúpiť ešte nejaký iný, kým je otvorené? Ale cítim tlaky v podbrušku, tak čakám skôr MS, len čo vysadím utrogestan.
Dievčatá, do Nového roka Vám/nám prajem zdravie, šťastie, lásku, pokoj v rodine, úsmev na perách a vytúžený uzlík v náručí 🥂🎉🤞❤️
@bambulka711 teploty si krasne 👍🏻 ale na teste tiez nic nevidím 🥺
@majoralka teploty drží utrogestan si myslím. Pýtala som si ho kvôli špineniu a krátkej LF. Pred hodinou som robila ešte inú značku, niečo sa mi tam pod uhlom marí, ale asi kanálik iba. Uvidím ráno... Už radšej ani nepijem, aby som cikať nemusela ísť 😂

@majoralka snažili- nesnažili 😄 chlap bol na nejaký čas mimo. Či bola ovulácia? A kedy ? 🤭🙆♀️ netuším.
Uvidíme 😎