icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
26. dec 2023

@dracik07 veď práve, ani sama sebe nedávam zbytočne nádeje, preto chcem počkať čo bude vlastne.. ja som objednala z alzy lebo skoro o 50 centov lacnejšie tam teraz boli 🙂 včera večer som objednala a ráno o 7 už prišla smska že sú pripravené na odber.

katariiinkaa
26. dec 2023

Baby tak fakt som našla pár grafov kde bol implantacny pokles až na 11-12dpo, tak aspoň malinká nádej ešte existuje.

zanzilady
26. dec 2023

@katariiinkaa taaaqk nádej je 😍no som zvedavá aj za teba ako to zajtra ráno bude vyzerať 😍

bejka90
26. dec 2023

@katariiinkaa mna tiez napadol ten IP, tak dufajme vsetky ze to tak bude

katariiinkaa
27. dec 2023

Dobré ránko, tak žiadny zazrak sa nekoná 😔 teplota išla ešte viac dole, takze definitívne očakávam ms.

zanzilady
27. dec 2023

@katariiinkaa to je veľká škoda. Mrzí ma to :( tak hádam v novom roku 🙂

dracik07
27. dec 2023

@katariiinkaa skodaaaa , tak pekne vyzeral ten graf 😭😭😭

katariiinkaa
27. dec 2023

@zanzilady @dracik07 verím že čoskoro bude ten správny čas pre nás všetky 😔🙏

bejka90
27. dec 2023

@katariiinkaa joj mrzi ma to :( verila so mze to tam bude

zanzilady
28. dec 2023

@katariiinkaa ahoooj, tak ako dnes? Už si dostala ma ? Teplota stále dole ? A čo
@dracik07 ty tento mesiac kedy čakáš ovu ? My sme tak rovnako Dc myslím 🙂

kristinkaris
28. dec 2023

@zanzilady už testujes ovu ? Tuším že sme podobne ja dnes 9dc 🙂

dracik07
28. dec 2023

@zanzilady
@kristinkaris ja už testujem dávno aby som neprepasla 😁.
Včera som bola 9dc a vyzerá že test už bol pozitivny

kristinkaris
28. dec 2023

@dracik07 wau riadne skorá ovu :D ja mám ešte špinenie z ms :D :D čakám ovu tak 17-20dc :D ale uvidíme dnes už asi spravím testik aby som zas nepresvihla :D som sa tak rozhodla že jeden test na deň :D

dracik07
28. dec 2023

@kristinkaris mávam pozitívne okolo 9-11dc ale mala som aj na 13dc. Tak radšej testujem skor

dracik07
28. dec 2023

BT zatiaľ takto

zanzilady
28. dec 2023

Ja som takto 🙂 toez 9dc a ovu mávam tiež neskôr tak ešte necakam 🙂 ale ja ani netestujem, len podľa teploty sa orientujem 🙂 tak sim zvedavá ako nám tento cyklus vyjde všetkým
@dracik07
@kristinkaris

majoralka
28. dec 2023

@zanzilady @dracik07 dievčatá, aj ja som s vami, som 8dc ale teplotu nemeriam tento cyklus 🤭 mám dovolenku, tak by sa mi nechcelo vstávať k meraniu 🙃 ale snažiť sa snažíme, užívam INOFOLIC a zapisujem🤞🥰

dracik07
28. dec 2023

Môžem cítiť ovu z pravého vaječníky a z ľavého nie?

katariiinkaa
28. dec 2023

@zanzilady Ahooj, teplota ráno bola 36.6 ale ms už prišla 🙏 hlavne teraz dufam že mi vitamíny pomozu mat ovu v normálnom čase rovnako ako minuly mesiac a že na ňu nebudem čakať dlho ako predminulý cyklus 😕

zanzilady
28. dec 2023

@katariiinkaa tak ta teplota, to je zaujímavé 🤔
@majoralka jasne treba aj vypnúť od merania a nechať to tak niekedy 🥹

kristinkaris
28. dec 2023

@dracik07 noo vyzerá že u teba už veru ovu prebieha 🥰
@zanzilady na ktorý DC zvyknes mávať ? 🙂
Ja už som tiež začala s meraním ☺️

zanzilady
28. dec 2023

@kristinkaris teraz po potrate som mala až 24dc a pred tým keď som otehotnela tak 17dc takze najskôr očakávam po 15 dc som sama zvedavá či už sa mi dali hormóny do poriadku 🙂

marinecka95
28. dec 2023

Ahojte baby, ja som sa k Vám nedávno opäť po nejakých neúspechoch pridala ale na meranie som sa počas sviatkov doslova vykašľala.
Dnes som 29DC, včera som mala špinenie, myslela som, že sa spúšťa MS ale odvtedy už nič 😁
Je pravda, že som brala antibiotiká tak aj tie mohli spôsobiť šarapatu 😁
Každopádne dnes je deň MS a ona neprišla 😋😂🥰

zanzilady
28. dec 2023

@marinecka95 ahooooj 🙂 aj si testovala či ešte máš pevnú vôľu a čakáš ?

majoralka
28. dec 2023

@marinecka95 a test? 🤭

pria7
28. dec 2023

Ahojte baby 🙂
@katariiinkaa to ma mrzí 😞 naozaj vyzeral tvoj graf pekne...
@bejka90
@dracik07
@zanzilady
@majoralka tak dievčatá som zúfalá.... neviem, nechápem , kde môže byť problém . Pozrite si moje posledné dva grafy a napíšte váš názor prosím ...

marinecka95
28. dec 2023

@zanzilady
@majoralka
Nie,baby netestovala som 🙂 Myslím, že za to môžu tie antibiotiká. Uvidíme 😄 Ak tam tie // majú byť tak budú aj o pár dní 😎

dracik07
28. dec 2023

@pria7 tie tvoje teploty sú fakt vysoké. Nie si chora, alebo nemáš nejaký zápal? Neskúšala si už test
Nevolala si gyn?

pria7
28. dec 2023

@dracik07 nič mi neni, som zdravá, žiadne bolesti.... aj táto ms bola len taká slabá , jedna vložka by mi stačila na tie 4 dni. Gyn. nerobí , až v januári, hneď pôjdem k nemu, lebo fakt netuším čo by to mohlo byť ...

majoralka
28. dec 2023

@pria7 ty brďo 🙈 ty máš fakt divné tie teploty, tam čosi nemáš v poriadku si myslím
@marinecka95 ty si aj spominala, ze ste sa nejak nesnažili ci sa mi to len zdá?