icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jankasvo
2. jan 2024

@bambulka711 dala mi ho dr s tým že mi stimulovala cyklus, v piatok som pichala gonasi a v nedeľu ma extra bolel vajecnik( tak dufam ze to bola ovulacia aj ked tie teploty nechapem preco su take) a vravela dr že od utorku mám nasadiť progesteron.

bambulka711
2. jan 2024

@jankasvo ok, ja som v tomto taká, že až keď mi potvrdí, že vidí žlté teliesko som si ho dala. Ale mám prvý mesiac a trošku živím nádej, že aj posledný 😊

jankasvo
2. jan 2024

@bambulka711 toto ma veru nenapadlo ísť na to takto, držím palce nech je veru posledný. 💪

bejka90
2. jan 2024

@bambulka711 tak dufam ze pravu nadej som dala 🙂 velmi ti to prajem aj kazdej jednej co sa snazi ;)

bambulka711
2. jan 2024

@jankasvo ono úplne stačí, keď ho vezmeš od 3-4dpo na 10 dní.

bambulka711
2. jan 2024

@bejka90 uvidíme, už som kúpila 2 krabičky, zajtra ráno sa snáď dozvieme pravdu 🙂

katariiinkaa
2. jan 2024

@bambulka711 veľmi držím palce! 🙏❤️

dracik07
2. jan 2024

@bambulka711 na tých prvých vidím slabú ružovú čiarku, tak silno držím ✊🙏🍀❤️ nech zajtra ukáže krásne //

bambulka711
2. jan 2024

@dracik07 ďakujem, ale už ma páli celé podbruško a strašne bolia kríže. Podľa mňa aj cez progesterón príde MS. Takéto bolesti nemávam pred MS, iba pred ovuláciou.
@katariiinkaa

dracik07
2. jan 2024

Tak ja dnes 5dpo a hory-doly 🙄. Možno v sobotu, ale v nedeľu by som chcela skúsiť test, to budem 10dpo, aj keď už nejako neverím. Ale v nedeľu máme 21 výročie čo sme spolu začali chodiť, tak by to bol krásny 🎁😁

bambulka711
2. jan 2024

@dracik07 tak ale ten pokles by mohol byť aj implantačný 🙂

dracik07
2. jan 2024

@bambulka711 2x som bola tehu a ani raz som ho v grafe nemala a vždy som vtedy teploty mala okolo 37'C

bambulka711
2. jan 2024

@dracik07 a hneď takto skoro také vysoké? Ja by som sa na tie teploty nesustredila tak, hlavne, že je tam výskok 😊

ersp
2. jan 2024

@jankasvo ahoj, ja som aktualne na clostyle 3ti cyklus, prvy podobne ako ty folikumetria boli vajicka o dva dni narastli a o dalsie dva gonasi...dva dni po gonasi nasadenie progesteronu...meriam si uz fuu dlho teplotu ale s clostylom a gonasi to bola spanielska dedina doslova 😀 takze odporucam ani nemerat, akonahle nasadis progesteron aj tak ti stupne a bude sa drzat az do vysadenia 🙂

jankasvo
2. jan 2024

@ersp ďakujem ja už som rozmýšľala že čo je zle 😁😁 a progesteron si ako mala dávkovanie? Ja 2x 200mg čiže ráno a večer

ersp
2. jan 2024

@jankasvo progesteron som mala porgestenelle ci jak sa to pise 😀 a jednu rano a jednu vecer...po prvom uzivani pekne dosli kramy 2 dni po vysadeni, 2x skoro po tyzdni 😀

jankasvo
2. jan 2024

@ersp áno aj ja mám to peogestanele 200mg mám aj ja. Tak ja som zvedavá že ako dôjdu a koľko dni si ich užívala

ersp
2. jan 2024

@jankasvo takto prvy cyklus bol co sa tyka vajicok uspesny, ale vysledne neuspesny, tam som uzivala 12 dni ( po desiatich dnoch som pisala gyn ze test negat a kazala este dva dni uzivat potom test a ak negat vysadit), druhy cyklis nenarastli vajicka tam som uzivala 16-25dc teda 10 dni 🙂

jankasvo
2. jan 2024

@ersp aha oki chápem

bejka90
2. jan 2024

@bambulka711 budem na teba mysliet a cakat krasny test ;)

bambulka711
2. jan 2024

@bejka90 ďakujem, uvidíme ráno, ale dosť už cítim podbruško aj kríže, takže čakám skôr MS 🙈 to asi tie hormóny, lebo ja inak bolesti nemávam, MS sotva 3 dni a slabú.

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 mna toez oblievali brucho a kríze a prsia 🙂 takze to môže byt aj dobre znamenie 😍čakám ráno aj ja :D vstávam o 7 😂

zanzilady
2. jan 2024

@zanzilady bolievalo *

bambulka711
2. jan 2024

@zanzilady ja o 4.30, ale testujem neskôr, pokiaľ teda nutne nemusím cikať. A práve je to fakt taká bolesť, ako na MS. Sa cítim ako hypochonder. Tu ma tlačí, tu ma pichá, kŕče. Prsia ani neviem, že mám, ale tie ma nebolievajú nikdy 😂

zanzilady
2. jan 2024

@bambulka711 tak to ráno rozluskeme 🥹

bejka90
2. jan 2024

@bambulka711 krize a podbrusko aj mna dost boleli a prsia vobec az asi v 7tt zacali :d takze cakame rano hlasenie ;)

zanzilady
3. jan 2024

Dobre ráno, tak u mna to ovu ešte včera nebola, čakám buď dnes alebo do dvoch dni 🙂 a
@bambulka711 akoooo

majoralka
3. jan 2024

@bambulka711 dobre ranko, tak ako test? Dnes som si privstala 😅🙈🤣
@zanzilady tak už len stúpať a držať sa hore 🤞

zanzilady
3. jan 2024

@majoralka tak tak presne 🙂 na 17dc som mala posledné razy tak podľa mna to tak bude aj teraz 🙂

majoralka
3. jan 2024

@zanzilady parada, tak poistiť preistotu a čakať 🥰
Ja kedze nemeriam, tak neviem kedy je ovu, mozno aj vcera bola, dnes som 14dc, tak uvidíme…akurat sa chystám na sono prsníkov 🙈