icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
3. jan 2024

@majoralka oooo tak držím palce nech dobre dopadne 🙂

dracik07
3. jan 2024

My sme uz v polke cesty na lyžovačku 😁, ťak netrpezlivo cakam @bambulka711 😝😁✊

dracik07
3. jan 2024

@majoralka držím palce nech je všetko ok 😉✊

bambulka711
3. jan 2024

bejka90 ahojte, tak nič z toho, včera asi chybný test. Tak ideme cez reprofit už a uvidíme 💪💪💪
@majoralka
@zanzilady
@dracik07

bambulka711
3. jan 2024

@majoralka držím palce, určite bude všetko v poriadku 🙂

zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 ja neviem ale ja tam zas vidím nejaký tieň led to priblížim 🤔 ktovie čo to je 🙂 stále mám nádej :D

zanzilady
3. jan 2024

Ale ak je to ta istá značka, ako to bola v éra kde booa ta čiarka viditeľná, tak táto je veru skoro neviditeľná

bambulka711
3. jan 2024

@zanzilady Nie je tam nič. Ja som tento cyklus uzavrela už 🙂

zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 jasne naživo asi nevidno nič 🙂 škoda.

majoralka
3. jan 2024

@bambulka711 skoda 🥺 včera to vyzeralo nádejne 🤷‍♀️
@bambulka711 @dracik07 @zanzilady ďakujem dievčatá, dúfam aj ja 🤞

bejka90
3. jan 2024

@bambulka711 skoda :( joj:(( tak uz cez ten reprofit to musi vyjst!!!

majoralka
3. jan 2024

@zanzilady @bambulka711 @dracik07 dievčatá, všetko v poriadku 🎉🥰

zanzilady
3. jan 2024

@majoralka supeeeer 😍

dracik07
3. jan 2024

@majoralka Super 👍🙂

dracik07
3. jan 2024

@bambulka711 to mi je ľúto 😭 a vyzeralo to tak sľubne

bambulka711
3. jan 2024

@bejka90 nevadí, už nám volali, čakám na MS a 2-4 DC mám prísť na hormonálny profil a budeme riešiť. Zatiaľ si nachystám grafy všetky, čo mám a spermiogram partnerov a uvidíme. Neviem, či si nedať tento mesiac pauzu, aby sa hlava nejak upokojila.
@majoralka
@zanzilady
@dracik07

bambulka711
3. jan 2024

@majoralka tak to je perfektná správa!!!

zanzilady
3. jan 2024

Supe tak už to bude na dobrej ceste! Držím veeeeelmi palce 🙂
@bambulka711

zanzilady
3. jan 2024

Inak, skúsila som kúpiť včera intímne ovu test. Slabší včera silnejší dnes. Myslite že už je to pozit či ešte stále nie ? Ešte stále nie je uuuuplne suchý 🙂

bambulka711
3. jan 2024

@zanzilady tak, doľahlo to po tom telefonáte na mňa. Ale snáď nájdu príčinu :(

bambulka711
3. jan 2024

@zanzilady podľa mňa už je pozitívny 😊

zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 určite áno 🙂 možno treba len trosku dopomôcť tomu 🙂 uvidis ako bude. Musí to byt celkom stresujúce.

zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 nooo dúfam že už je pozit sj keď troooosicku tomu chyba 🙂 idem slusit pozrieť nejaký diskusie s ovu testami :D ako to majú iné baby

bambulka711
3. jan 2024

@zanzilady podľa mňa každá žena to má asi trošičku i ak tie hladiny. Niekto má čiarku, že ti vybije oči a niekto nemá nikdy úplne pozitívny 🙂
A no, stresujúce ani nie, ale skôr taký ten pocit, že sa to naozaj deje a ideme o ten uzlíček bojovať. Nikdy som si v živote nepripustila, že sa toto bude týkať aj mňa...

zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 to si asi nikto nikdy nepripúšťa. Bohužiaľ no stáva sa to ako aj potraty. Toez som si nikdy nemyslela že práve mne sa to stane keď všetci okolo mna mali šťastne tehotenstvo a bum. Sle vieš ako sa hovorí (a to nie som veriaca) pán boh ti naloží len toľko koľko vládzeš 🙂 s tým sa celkom riadim, že sme naozaj silne keď toto zvládneme 🙂

linda5678
3. jan 2024

@zanzilady uz to vyzera takmer uplne pozitivne, podla mna zajtra/najneskor pozajtra je ovu 😉

kristinkaris
3. jan 2024

@zanzilady tak sme na tom rovnako ☺️

zanzilady
3. jan 2024

@kristinkaris tak tento je krásne pozitívny, skúsim asi aj poobede urobiť zo zvedavosti, a potom ešte zajtra a uvidí sa 🙂 podľa teploty to tiež tak do dňa dvoch vychádza 🙂
@linda5678 dakujeeeem

kristinkaris
3. jan 2024

@zanzilady ale včera som mala také ako ty ☺️

engiii
3. jan 2024

@zanzilady ahoj ja už by som sa snažila aj dnes aj zajtra 🤞🙏🍀🙂