Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
My sme uz v polke cesty na lyžovačku 😁, ťak netrpezlivo cakam @bambulka711 😝😁✊
@majoralka držím palce, určite bude všetko v poriadku 🙂
@bambulka711 ja neviem ale ja tam zas vidím nejaký tieň led to priblížim 🤔 ktovie čo to je 🙂 stále mám nádej :D
Ale ak je to ta istá značka, ako to bola v éra kde booa ta čiarka viditeľná, tak táto je veru skoro neviditeľná
@zanzilady Nie je tam nič. Ja som tento cyklus uzavrela už 🙂
@bambulka711 jasne naživo asi nevidno nič 🙂 škoda.
@bambulka711 skoda 🥺 včera to vyzeralo nádejne 🤷♀️
@bambulka711 @dracik07 @zanzilady ďakujem dievčatá, dúfam aj ja 🤞
@bambulka711 skoda :( joj:(( tak uz cez ten reprofit to musi vyjst!!!
@zanzilady @bambulka711 @dracik07 dievčatá, všetko v poriadku 🎉🥰
@bambulka711 to mi je ľúto 😭 a vyzeralo to tak sľubne
@majoralka tak to je perfektná správa!!!
Supe tak už to bude na dobrej ceste! Držím veeeeelmi palce 🙂
@bambulka711
@zanzilady tak, doľahlo to po tom telefonáte na mňa. Ale snáď nájdu príčinu :(
@zanzilady podľa mňa už je pozitívny 😊
@bambulka711 určite áno 🙂 možno treba len trosku dopomôcť tomu 🙂 uvidis ako bude. Musí to byt celkom stresujúce.
@bambulka711 nooo dúfam že už je pozit sj keď troooosicku tomu chyba 🙂 idem slusit pozrieť nejaký diskusie s ovu testami :D ako to majú iné baby
@zanzilady podľa mňa každá žena to má asi trošičku i ak tie hladiny. Niekto má čiarku, že ti vybije oči a niekto nemá nikdy úplne pozitívny 🙂
A no, stresujúce ani nie, ale skôr taký ten pocit, že sa to naozaj deje a ideme o ten uzlíček bojovať. Nikdy som si v živote nepripustila, že sa toto bude týkať aj mňa...
@bambulka711 to si asi nikto nikdy nepripúšťa. Bohužiaľ no stáva sa to ako aj potraty. Toez som si nikdy nemyslela že práve mne sa to stane keď všetci okolo mna mali šťastne tehotenstvo a bum. Sle vieš ako sa hovorí (a to nie som veriaca) pán boh ti naloží len toľko koľko vládzeš 🙂 s tým sa celkom riadim, že sme naozaj silne keď toto zvládneme 🙂
@zanzilady tak sme na tom rovnako ☺️
@kristinkaris tak tento je krásne pozitívny, skúsim asi aj poobede urobiť zo zvedavosti, a potom ešte zajtra a uvidí sa 🙂 podľa teploty to tiež tak do dňa dvoch vychádza 🙂
@linda5678 dakujeeeem
@zanzilady ale včera som mala také ako ty ☺️

@majoralka oooo tak držím palce nech dobre dopadne 🙂