icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
3. jan 2024

@zanzilady no ovu prebehne 12 az 48 hodín po pozitívnom teste 🙂

dracik07
3. jan 2024

@zanzilady no tak ako?

zanzilady
3. jan 2024

@dracik07
@kristinkaris je asi o trosku slabší ako ten ráno, ako rýchlo po pozitívnom vám to kleslo ? Že aký boo rozdiel ? Klesalo to pomaly ? Či zrazu boo ten test proste negatívny úplne, so slabou čiarkou? Či ešte môže zosilnieť alebo to už proste klesá :D píšem asi ako Maďar ale dúfam že chápete. Prvá foto je teraz, druha z rana s posledné je porovnanie teraz 🙂 čo myslite ?

zanzilady
3. jan 2024

Och nejde pridať foto

bambulka711
3. jan 2024

@zanzilady ono, raz mi testy vôbec neukázali, raz bol pozitívny celý deň, potom dva dni... A teraz som mala len jeden pozitívny. Tak si vyber 😂

zanzilady
3. jan 2024
zanzilady
3. jan 2024
zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 aha super :D no pridalo to konečne tak raďte 😂

majoralka
3. jan 2024

@zanzilady podľa mna je ten spodný o kustik tmavší ako ten vrchný 🤷‍♀️

bambulka711
3. jan 2024

@zanzilady aj podľa mňa je ten spodný tmavší.

zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 no ono to vyzerá tak asi preto že je to ten robený teraz a nie je tak uschnuty ako ten hore 🙂 pôjdem naň ešte pozrieť :D

majoralka
3. jan 2024

@zanzilady ked budete spolu zajtra ci uz pobede alebo vecer, tak o bude Ok, podľa mna

majoralka
3. jan 2024

@bambulka711 tento cyklus nemeriam, mam dovolenku a nechcelo sa mi vstávať kvoli meraniu 😂 tak uvidime ci pride MS ci nie 🤷‍♀️

zanzilady
3. jan 2024

@majoralka no uvidíme o 2 týždne 😂 ale hádam ešte takto pridám 🙂 prvý je z rana. Je tam minimálny rozdiel ale je :D uvidím aký budem mat zas ráno 🙂 idem už spat 🙂 ahojte dievčatá dobrú noc

majoralka
3. jan 2024

@zanzilady uvidime rano, dobru noc

zanzilady
4. jan 2024

Dobre ráno, dnes teplota takto. Ale vždy mi to pred ovu tak skáče a potom zas klesne a potom to už príde 🙂 urobím dnes dnes a uvidí sa.

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady ja by som vyskúšala ešte dnes ovu test 🙂

zanzilady
4. jan 2024

@bambulka711 rysuje sa to. Teraz urobený

majoralka
4. jan 2024

@zanzilady super 👍🏻🍀 riadne silný 😊 skus aj okolo obeda
@bambulka711 a ty ako test?

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady no prosím, tak po práci skoč na chlapa 🤪

bambulka711
4. jan 2024

@majoralka ja bielo, už len si nechám dva dni progesterón, aby som oddiala menzes, lebo by mi ovulka vyšla akurát na čas, kedy bude partner na lyžovačke. Už som objednaná na hormonálny profil do Reprofitu 🙂

zanzilady
4. jan 2024

@bambulka711
@majoralka anoooo dnes je to ono 😍už je to dyi stealer 🥹(neviem či poznáte) keď je ta prvá čiarka silnejšia ako kontrolná dnes to dúfam vyjde 😍😍

zanzilady
4. jan 2024

@zanzilady a kedy myslite že mám ešte dnes testovať zas ? Okolo obeda 12-13? A potom aj okolo 16-17 ? 🙂

kristinkaris
4. jan 2024

Ahojte u mňa dnes graf takto ☺️ test skúsim neskôr či ešte bude pozit

kristinkaris
4. jan 2024

@zanzilady na obed a potom večer okolo 20 ☺️

zanzilady
4. jan 2024

@kristinkaris noooo tak už asi zajtra by to mohlo stúpať 🙂

kristinkaris
4. jan 2024

@zanzilady tiež si myslím 😇 a som zvedava či zaberie táto technika čo mi odporučil Dr že sex každý druhy deň kvôli spermiam aby boli kvalitnejšie 😁

zanzilady
4. jan 2024

@kristinkaris inak ktovie. Akože keď máš sex každý deň sú menej kvalitne ?

kristinkaris
4. jan 2024

@zanzilady zevraj keď každý deň tak nestíhajú tak dozrieť poradil mi takto že najlepšie každý druhy nanajvýš tretí 🙂 aby to malo zmysel

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady podľa mňa staci večer a dnes a zajtra sa posnažiť. Zbytočne budeš testovať viac už 🙂
@majoralka testy takto, ale som 14-15 dpo, to už by ukázali niečo 🥺