Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady podľa mňa mu ešte málinko chýba, ale fakt len máličko. Určite skús este poobede/ večer už bude pozitívny
@kristinkaris nádherný 😍 ja som ti písala že dnes už bude pozitivny 🙂
Určite máte na dnes/ zajtra o program postarané, silno držím ✊🍀✊🍀✊
@kristinkaris
@zanzilady
@dracik07 áno je brutálny ☺️už sa neviem dočkať kedy skončím v práci 😁
@kristinkaris wau tak tieto testy fakt krásne ukazujú 😍 držím palce! Tiež ich mám akurát objednané, v pondelok majú prísť tak som zvedavá.
@katariiinkaa myslím si že nebudeš ľutovať ☺️mne krásne ukazuju
@zanzilady a čo znamená ten peak? Ako vrchol ?
@kristinkaris anooo vrchol 🙂
@zanzilady juuuj a nemáš odsledované, za aký čas od testu ti vyskočí teplota? Prípadne skúste ráno 🙂
@bambulka711 ráno ťažko on vstáva skôr ako ja :D a to pred prácou sme nervózni obidvaja :D nemám to úplne odsledovane väčšinou ale je tak že je okolo 36. Potom skoci na 36.2-3 a potom už na tie poovulacne teploty 🙂
Urobím ešte ovu test či to slabne 🙂 keďže ten ráno dnes nebol úplne rovnako silný, a ten poobede som mala asi dlho namočený :D neviem
Dievčatá, už druhý deň ma bolia bradavky, viac na dotyk….dnes som 14dc, môže to byť v čase ovu? Nejak si nespomínam, že by ma pri ovu takto boleli
@zanzilady potom ovu by sa mal max do 22 robiť :D
@zanzilady ak sú kvalitné a máš dobrý hlien, tak určite môžu 2-3 dni prežiť. Ja by som si ale ráno kľudne privstala, aj rýchlovka má svoje čaro 😂
@bambulka711 haha to je pravda :D uvidím ale skôr to vidím až na poobedie 😅veď sa nič nedeje. Keď tak bude dalsi mesiac 🤔
@kristinkaris anooo idem asi na to teraz :D
@majoralka a teplotu nemeriaš? Ja tiež teda nemávam prsia citlivé, iba bruchu a kríže ma bolia aj 5 dní pred ovu
@zanzilady to bude pozit 🥰
Podľa mna nie, ta ráno booa skoro bez rozdielu tu už je vidno rozdiel 🙂 no nič asi to tento mesiac nestíhame :D

@engiii anooo budeme určite 🙂