icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
3. jan 2024

@engiii anooo budeme určite 🙂

dracik07
3. jan 2024

@zanzilady podľa mňa mu ešte málinko chýba, ale fakt len máličko. Určite skús este poobede/ večer už bude pozitívny

@kristinkaris nádherný 😍 ja som ti písala že dnes už bude pozitivny 🙂

Určite máte na dnes/ zajtra o program postarané, silno držím ✊🍀✊🍀✊
@kristinkaris
@zanzilady

zanzilady
3. jan 2024

@dracik07 anoooo dakujemeee ešte nech sa aj priateľovi chce :D

kristinkaris
3. jan 2024

@dracik07 áno je brutálny ☺️už sa neviem dočkať kedy skončím v práci 😁

katariiinkaa
3. jan 2024

@kristinkaris wau tak tieto testy fakt krásne ukazujú 😍 držím palce! Tiež ich mám akurát objednané, v pondelok majú prísť tak som zvedavá.

kristinkaris
3. jan 2024

@katariiinkaa myslím si že nebudeš ľutovať ☺️mne krásne ukazuju

jankasvo
3. jan 2024

@zanzilady ahoj prosím ťa aká je to aplikácia kde dávaš tie ovulacne testy ? Dakujeeeem

dracik07
3. jan 2024

@jankasvo Premon

zanzilady
3. jan 2024

Tak som robila ešte teraz test. Vyzerá slabšie. Tak asi ten peak uz bol. Alebo to môže byt zriedenym močom

kristinkaris
3. jan 2024

@zanzilady a čo znamená ten peak? Ako vrchol ?

zanzilady
3. jan 2024

@kristinkaris anooo vrchol 🙂

dracik07
3. jan 2024

@zanzilady ja vždy čakám 10 minút a potom odcitam výsledok. Neodcitala si ho skôr?

zanzilady
3. jan 2024

@dracik07 bolo to naozaj cca 10 minút, aj keď uschoo úplne tak nebol taký tmavý ako ten na obed 🙂 asi skúsim ešte aj teraz vecer :D a skúšali sme s chlapom, ale nejak sa nepodarilo :/ myslite že ešte aj zajtra vecer je šanca to stihnúť?

bambulka711
3. jan 2024

@zanzilady juuuj a nemáš odsledované, za aký čas od testu ti vyskočí teplota? Prípadne skúste ráno 🙂

zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 ráno ťažko on vstáva skôr ako ja :D a to pred prácou sme nervózni obidvaja :D nemám to úplne odsledovane väčšinou ale je tak že je okolo 36. Potom skoci na 36.2-3 a potom už na tie poovulacne teploty 🙂

zanzilady
3. jan 2024

Urobím ešte ovu test či to slabne 🙂 keďže ten ráno dnes nebol úplne rovnako silný, a ten poobede som mala asi dlho namočený :D neviem

majoralka
3. jan 2024

@zanzilady tak skus aj teraz test 👍🏻 a sup sem s nim

zanzilady
3. jan 2024

@majoralka jasne dám sem, ešte možno spravím aj vecer. Predsa len ten poobede bol aj zo zriedenejsieho mocu, teda neviem aký to ma vplyv 🙂 ale môže byt možno an preto že boo slabší

majoralka
3. jan 2024

Dievčatá, už druhý deň ma bolia bradavky, viac na dotyk….dnes som 14dc, môže to byť v čase ovu? Nejak si nespomínam, že by ma pri ovu takto boleli

majoralka
3. jan 2024

@zanzilady 2 hodky pred testovaním by sa nemalo pit

zanzilady
3. jan 2024

@majoralka mna pri ovu vôbec, len brucho :/ tak ktovie. Až po ovu ma začínajú 🙂 aaaa áno áno viem že sa nemá piť ale príde mi to riadne dlho bez napitia cez deň :D aaaa stále sa utesujem že včera nie ale predvčerom vecer sme mali sex, tak ešte aj to môžu spermie prežiť

majoralka
3. jan 2024

@zanzilady mozno uz mam aj po ovu, na 12dc ma nenormálne bolelo brucho, vcera vôbec, dnes len trosku, ale odvčera tie prsia…my sme mali sex 11 aj 12dc, tak uvidime 🤷‍♀️

kristinkaris
3. jan 2024

@zanzilady potom ovu by sa mal max do 22 robiť :D

bambulka711
3. jan 2024

@zanzilady ak sú kvalitné a máš dobrý hlien, tak určite môžu 2-3 dni prežiť. Ja by som si ale ráno kľudne privstala, aj rýchlovka má svoje čaro 😂

zanzilady
3. jan 2024

@bambulka711 haha to je pravda :D uvidím ale skôr to vidím až na poobedie 😅veď sa nič nedeje. Keď tak bude dalsi mesiac 🤔
@kristinkaris anooo idem asi na to teraz :D

zanzilady
3. jan 2024

@majoralka nooo tak to kľudne mohlo už byt 🙂

bambulka711
3. jan 2024

@majoralka a teplotu nemeriaš? Ja tiež teda nemávam prsia citlivé, iba bruchu a kríže ma bolia aj 5 dní pred ovu

zanzilady
3. jan 2024

Už čakám na vysledooook

kristinkaris
3. jan 2024

@zanzilady to bude pozit 🥰

zanzilady
3. jan 2024

Podľa mna nie, ta ráno booa skoro bez rozdielu tu už je vidno rozdiel 🙂 no nič asi to tento mesiac nestíhame :D