Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07
@kristinkaris je asi o trosku slabší ako ten ráno, ako rýchlo po pozitívnom vám to kleslo ? Že aký boo rozdiel ? Klesalo to pomaly ? Či zrazu boo ten test proste negatívny úplne, so slabou čiarkou? Či ešte môže zosilnieť alebo to už proste klesá :D píšem asi ako Maďar ale dúfam že chápete. Prvá foto je teraz, druha z rana s posledné je porovnanie teraz 🙂 čo myslite ?
Och nejde pridať foto
@zanzilady ono, raz mi testy vôbec neukázali, raz bol pozitívny celý deň, potom dva dni... A teraz som mala len jeden pozitívny. Tak si vyber 😂
@bambulka711 aha super :D no pridalo to konečne tak raďte 😂
@zanzilady aj podľa mňa je ten spodný tmavší.
@bambulka711 no ono to vyzerá tak asi preto že je to ten robený teraz a nie je tak uschnuty ako ten hore 🙂 pôjdem naň ešte pozrieť :D
@bambulka711 tento cyklus nemeriam, mam dovolenku a nechcelo sa mi vstávať kvoli meraniu 😂 tak uvidime ci pride MS ci nie 🤷♀️
@zanzilady ja by som vyskúšala ešte dnes ovu test 🙂
@bambulka711 rysuje sa to. Teraz urobený
@zanzilady super 👍🏻🍀 riadne silný 😊 skus aj okolo obeda
@bambulka711 a ty ako test?
@zanzilady no prosím, tak po práci skoč na chlapa 🤪
@majoralka ja bielo, už len si nechám dva dni progesterón, aby som oddiala menzes, lebo by mi ovulka vyšla akurát na čas, kedy bude partner na lyžovačke. Už som objednaná na hormonálny profil do Reprofitu 🙂
@bambulka711
@majoralka anoooo dnes je to ono 😍už je to dyi stealer 🥹(neviem či poznáte) keď je ta prvá čiarka silnejšia ako kontrolná dnes to dúfam vyjde 😍😍
@zanzilady na obed a potom večer okolo 20 ☺️
@kristinkaris noooo tak už asi zajtra by to mohlo stúpať 🙂
@zanzilady tiež si myslím 😇 a som zvedava či zaberie táto technika čo mi odporučil Dr že sex každý druhy deň kvôli spermiam aby boli kvalitnejšie 😁
@kristinkaris inak ktovie. Akože keď máš sex každý deň sú menej kvalitne ?
@zanzilady zevraj keď každý deň tak nestíhajú tak dozrieť poradil mi takto že najlepšie každý druhy nanajvýš tretí 🙂 aby to malo zmysel

@zanzilady no ovu prebehne 12 az 48 hodín po pozitívnom teste 🙂