icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
4. jan 2024

@bambulka711 veď tam je čiarka! Na tom druhom

patulka2
4. jan 2024

@bambulka711 ja na spodnom vidim 😊 si si ista, ze bola ovulka v case ako pises? Nemohla byt neskor tym padom si menej dpo? Drzim palceky

majoralka
4. jan 2024

@bambulka711 kokso, ale pekny dusikovia su na oboch 🙃
@zanzilady áno, skus na obed a potom vecer

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady @patulka2 @majoralka ja mám pocit, že všetky tie testy robia duchov. To sú kanáliky po limite, uschnuté testy. A ovulka je jasná, chodila som každý deň na folikulometriu, aj robila ovu testy - 14dc ráno bol folík, večer pozitívny test a ráno 15dc už videl doktor žlté teliesko. Ja už si nádej nerobím, za tie dva dni by už niečo vyskočilo určite.

patulka2
4. jan 2024

Ahojte ja pridavam svoj čudo judo graf. Nakolko si sviatky a my si ľúbime pospat, bud nemeriam vobec, alebo led sa nahodou zobudim, hodinu pred obvyklim casom. Ale je vidiet, ze sj ked meriam skôr, teploty su celkom dost vyssie, asi ovu bola. Len neviem ci som 8-10dpo tak budem cakat 😊

patulka2
4. jan 2024

@bambulka711 fiiiha ale co sa grafu tyka je ozaj paradny. Pokial ms nepride, nadej zomiera posledna. Drzim palceky

bambulka711
4. jan 2024

@patulka2 ja beriem teraz progesterón, aby som predĺžila LF a tento mesiac potrebujem oddialiť menzes, preto ten graf 😊

zanzilady
4. jan 2024

@bambulka711 ale akože ak lazdy test robí takýchto duchov to ani spoľahnúť na to nie je

jakoma
4. jan 2024

@bambulka711 som na tom podobne, dnes 14dpo a one step maju obcas ducha po limite ked vobec..

bambulka711
4. jan 2024

@zanzilady @jakoma horný je ten top test a spodný dr.max (vraj to je prezlečený mamatest). Akože, trošku ma to rozhodilo, ale nevadí. Ešte deň-dva progesterón a potom počkám na MS a ideme riešiť cez CAR. Snáď to bude ok a môžeme dať kombináciu zmrazenie spermií + IUI, ak nebude prekážka.

bambulka711
4. jan 2024

@jakoma u teba to ale vyzerá veľmi nádejne, test nič? 🙂

kristinkaris
4. jan 2024

Tak testik už slabne ☺️

bambulka711
4. jan 2024

@kristinkaris tak šup šup sa snažiť, nech máme o pár dní koľajnice na tehotenskom teste 😊

dracik07
4. jan 2024

@zanzilady krásne pozitívny 😍

dracik07
4. jan 2024

@bambulka711 ten graf je krásny 😍 a na tom spodnom teste naozaj niečo vidím 🙏

dracik07
4. jan 2024

No a ja dnes takto

zanzilady
4. jan 2024

@dracik07 fiha ty toez krásne stúpať cez víkend chces aj testovať ?

bambulka711
4. jan 2024

@dracik07 naozaj nič, to len po uschnuti na tom bielom podklade vyskočil kanálik :( graf super, tento mesiac to klapne 🙂

dracik07
4. jan 2024

@zanzilady
@bambulka711 áno rozmýšľam že v sobotu alebo v nedeľu by som chcela skúsiť. Našťastie nemám doma testy, teda jeden intimed mi ešte ostal ale objednala som tak musím pockat

zanzilady
4. jan 2024

@dracik07 tak hádam ti do víkendu prídu

majoralka
4. jan 2024

@zanzilady robila si test?
@dracik07 jeeej, pekne ideš hore 🤞 držím palce na víkend

zanzilady
4. jan 2024

Tak aj poobede je ešte stále pozitívny 🙂 @majoralka

majoralka
4. jan 2024

@zanzilady mne príde zasa viac pozitívny 🙃😊 super, aj vecer skús 👏

dracik07
4. jan 2024

@majoralka ďakujem 🙂
@zanzilady podľa mňa už slabne a vrchol bol doobeda. Ale určite dnes/ zajtra snazilkujte. Držím silno ✊🙏

majoralka
4. jan 2024

@dracik07 ja som si ho nepriblížila, tak sa mi zdal, ze je tmavší, ale mas pravdu, je o kustik slabší ako rano 🙃🙈

zanzilady
4. jan 2024

@dracik07
@majoralka mne sa toez zdá trosku slabší, ale zas celkovo obidve čiarky ako keby boli menej sýte 🙂 jasne dúfam sa dnes už podarí :D kúpila som masážny olej tak hádam priateľa nabudim, včera bol hotový :D

majoralka
4. jan 2024

@zanzilady to nevadi, ze su menej sýte, ale je pozitívny tiez kustik este 👍🏻 uvidis ako vecer, aj vínko skúste 🍷👏

zanzilady
4. jan 2024

@majoralka vínko práveže nepijeme :D mne hneď z toho hoava boli :D a ani mi to nechuti takze masáž bude musieť stačiť 😂

majoralka
4. jan 2024

@zanzilady 🤣 Oki, ved vy si rozumiete 😂

miskamaty
4. jan 2024

Tak ahojte baby. Pred necelym mesiacom som vas prosila o radu ci mi prebehla ovulka... mala som taky divny graf jak keby ani neprebehla a potom som sa na to meranie vykaslala. Cuduj sa svetu ms neprisla 3dni tak som skusila testik a hľa pozitivny🥰🥰 a to sme sa snažili asi 2roky