Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ja na spodnom vidim 😊 si si ista, ze bola ovulka v case ako pises? Nemohla byt neskor tym padom si menej dpo? Drzim palceky
@bambulka711 kokso, ale pekny dusikovia su na oboch 🙃
@zanzilady áno, skus na obed a potom vecer
@zanzilady @patulka2 @majoralka ja mám pocit, že všetky tie testy robia duchov. To sú kanáliky po limite, uschnuté testy. A ovulka je jasná, chodila som každý deň na folikulometriu, aj robila ovu testy - 14dc ráno bol folík, večer pozitívny test a ráno 15dc už videl doktor žlté teliesko. Ja už si nádej nerobím, za tie dva dni by už niečo vyskočilo určite.
@bambulka711 fiiiha ale co sa grafu tyka je ozaj paradny. Pokial ms nepride, nadej zomiera posledna. Drzim palceky
@patulka2 ja beriem teraz progesterón, aby som predĺžila LF a tento mesiac potrebujem oddialiť menzes, preto ten graf 😊
@bambulka711 ale akože ak lazdy test robí takýchto duchov to ani spoľahnúť na to nie je
@bambulka711 som na tom podobne, dnes 14dpo a one step maju obcas ducha po limite ked vobec..
@jakoma u teba to ale vyzerá veľmi nádejne, test nič? 🙂
@kristinkaris tak šup šup sa snažiť, nech máme o pár dní koľajnice na tehotenskom teste 😊
@bambulka711 ten graf je krásny 😍 a na tom spodnom teste naozaj niečo vidím 🙏
@dracik07 naozaj nič, to len po uschnuti na tom bielom podklade vyskočil kanálik :( graf super, tento mesiac to klapne 🙂
@zanzilady
@bambulka711 áno rozmýšľam že v sobotu alebo v nedeľu by som chcela skúsiť. Našťastie nemám doma testy, teda jeden intimed mi ešte ostal ale objednala som tak musím pockat
Tak ahojte baby. Pred necelym mesiacom som vas prosila o radu ci mi prebehla ovulka... mala som taky divny graf jak keby ani neprebehla a potom som sa na to meranie vykaslala. Cuduj sa svetu ms neprisla 3dni tak som skusila testik a hľa pozitivny🥰🥰 a to sme sa snažili asi 2roky

@bambulka711 veď tam je čiarka! Na tom druhom