Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 waaau tak na tej prvej fotke bolo naozaj krásne vidno 😍 už len dúfať že bude aj zajtra! Veľmi veľmi držím palce!
@dracik07 to vyzerá nádejne, taká čiarka na 8dpo 🙂
@zanzilady jaaaaj, no tak snáď už dnes to vyjde 🙂
@bambulka711 pchhhh tak škoda, toez to nevyzeralo najhoršie 🙂 aaaaa ja no dnes to asi zas ja nechcem riskovať aj keď sme udobreni, ale bol dnes nečakane na RTG tak neviem či to je najlepšie 🙂
@majoralka
@zanzilady jasné, veď ako to cítiš 🙂 snáď je všetko v poriadku.
Ja neviem, tiež si hovorím, že veď kašlem tento mesiac na to a skúsime pred odchodom a po príchode a snáď keď tak nejaká tá splašená spermoška prežije tie 2-3 dni :(
@bambulka711 áno všetko je ok, len ho už dlho boli palec. Je mechanik tak to stále námaha tak bol aspoň na rtg že či nenájdu niečo prečo to boli. …nooo úplne ta chápem
@bambulka711 tak to ma mrzí, snáď už ten ďalší bude úspešný. 💪
@zanzilady no tak dnes ešte skúsiť, možno motyka vystrelí. Nikdy nevieš. Aj cítiš keď máš ovu?
@bambulka711 😭
@jankasvo myslím že aj toto bude môj prípad s tým naťahovaním na teste. Ale ešte len 8dpo. Tak ešte nič nie je stratené. Aj keď strašne ma bolia prsia od dňa ovu tak asi nič z toho nebude
Testy už mám doma a prsty má svrbia až až 🤐😁
@linda5678 wau tak to je sila 😳
@kristinkaris ze?! Ja som sa uz tolko napocuvala o duchujucich testoch, nikdy som tomu neverila.. Skusila som aj na druhy den, tiez Slunicko, rovnaka ciarka. Lenze v to rano som bola aj na krvi, kedze som potrebovala ist na rtg v ten den, tak ci mozem a takyto test zodpoveda hcg 2.1 iu/i 😂

@zanzilady áno, ak sa podarí tak si dnes pôjdem pre ne. Samozrejme že som nevydržala 😁 a minula ten intimed 🙄