icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
5. jan 2024

@zanzilady áno, ak sa podarí tak si dnes pôjdem pre ne. Samozrejme že som nevydržala 😁 a minula ten intimed 🙄

zanzilady
5. jan 2024

@dracik07 a ako vyzeral ?

dracik07
5. jan 2024

@zanzilady tak ešte je skoro 8dpo, ale moja nedockavost, to je niečo strašné 🙄😁
1 foto to vyzeralo nádejne a následne na 2 foto už bielo

zanzilady
5. jan 2024

@dracik07 fihaaaa tam ozaj vidno pekne a to sú dva testy či jeden test a dve fotky ? Lebo aj na tom spodnom slabuliiiiiinko vidno

majoralka
5. jan 2024

@dracik07 slabulinko vidno aj na tom spodnom 🤞
@zanzilady a ty ako, testovala si aj dnes či už nie?

dracik07
5. jan 2024

@zanzilady jeeeej ja som aj zabudla a ty si ešte testovala?
@majoralka
Je to jeden test po 3 minútach a potom asi po 10 minútach.

zanzilady
5. jan 2024

@dracik07
@majoralka anooo ja som testovala ešte ráno, ale už je slabá ta druha 🙂

katariiinkaa
5. jan 2024

@dracik07 waaau tak na tej prvej fotke bolo naozaj krásne vidno 😍 už len dúfať že bude aj zajtra! Veľmi veľmi držím palce!

jankasvo
5. jan 2024

@dracik07 inak mne sa toto stalo minulý cyklus s testom slniečko, kým sa naťahoval moc aj farbivo a bol taký mokrý reálne tam bola druhá ciarka a potom čári mári fuk a zmizla 😁

majoralka
5. jan 2024

@zanzilady veru už bledne 👏 tak dnes večer masáž s pánom manželom 🤞👍🏻
@dracik07 tak skus zajtra rano zas

bambulka711
5. jan 2024

@dracik07 to vyzerá nádejne, taká čiarka na 8dpo 🙂

bambulka711
5. jan 2024

@zanzilady jaaaaj, no tak snáď už dnes to vyjde 🙂

bambulka711
5. jan 2024

@majoralka @jankasvo @zanzilady tak dievčatá, mne sa aj napriek utrogestanu už spúšťa menzes, takže oddialenie sa zrejme nepodarí a drahý si bude musieť počas pánskej jazdy asi nenápadne odbehnúť 😂

zanzilady
5. jan 2024

@bambulka711 pchhhh tak škoda, toez to nevyzeralo najhoršie 🙂 aaaaa ja no dnes to asi zas ja nechcem riskovať aj keď sme udobreni, ale bol dnes nečakane na RTG tak neviem či to je najlepšie 🙂
@majoralka

bambulka711
5. jan 2024

@zanzilady jasné, veď ako to cítiš 🙂 snáď je všetko v poriadku.
Ja neviem, tiež si hovorím, že veď kašlem tento mesiac na to a skúsime pred odchodom a po príchode a snáď keď tak nejaká tá splašená spermoška prežije tie 2-3 dni :(

zanzilady
5. jan 2024

@bambulka711 áno všetko je ok, len ho už dlho boli palec. Je mechanik tak to stále námaha tak bol aspoň na rtg že či nenájdu niečo prečo to boli. …nooo úplne ta chápem

jankasvo
5. jan 2024

@bambulka711 tak to ma mrzí, snáď už ten ďalší bude úspešný. 💪

dracik07
5. jan 2024

@zanzilady no tak dnes ešte skúsiť, možno motyka vystrelí. Nikdy nevieš. Aj cítiš keď máš ovu?
@bambulka711 😭
@jankasvo myslím že aj toto bude môj prípad s tým naťahovaním na teste. Ale ešte len 8dpo. Tak ešte nič nie je stratené. Aj keď strašne ma bolia prsia od dňa ovu tak asi nič z toho nebude
Testy už mám doma a prsty má svrbia až až 🤐😁

zanzilady
5. jan 2024

@dracik07 cítim dosť brucho ma boli vždy pred tým 🙂 takze aj keby som netestovala tak tieto posledné 3 dni by som vedela že to prichádza

zanzilady
5. jan 2024

@dracik07 tak skús aj ráno 🙂 uvidis, ale ja len nechápem prečo to tam vibec dá ak je negatívny

dracik07
5. jan 2024

@zanzilady no skúsim možno slniečko a uvidim

majoralka
5. jan 2024

@dracik07 skus a uvidis ci tam daco bude 🤷‍♀️ Co dufam, ze bude 🤞🍀

linda5678
5. jan 2024

@jankasvo u mna presne to iste s testami Slunicko, robila som dva a presne tak isto, dokonca na jednom ciarka aj regulerne ostala ale tehotna rozhodne nie som. Mam to odfotene tak pridam fotku. Najprv som si myslela, ze je to este zostatkove hgc po potrate, ale nebolo

linda5678
5. jan 2024
kristinkaris
5. jan 2024

@linda5678 wau tak to je sila 😳

linda5678
5. jan 2024

@kristinkaris ze?! Ja som sa uz tolko napocuvala o duchujucich testoch, nikdy som tomu neverila.. Skusila som aj na druhy den, tiez Slunicko, rovnaka ciarka. Lenze v to rano som bola aj na krvi, kedze som potrebovala ist na rtg v ten den, tak ci mozem a takyto test zodpoveda hcg 2.1 iu/i 😂

dracik07
5. jan 2024

@linda5678 a nemohlo ísť o biochemické?

linda5678
5. jan 2024

@dracik07 tak to mi nenapadlo 🤨 Ale nemyslim, pri nom sa uz tvori hcg? Ja som mala podla krvi hcg 2 a ms mi prisla dnes, o den skor ako mala

zanzilady
6. jan 2024

@dracik07 dobre ranooo, ako dneees ? 🙂

majoralka
6. jan 2024

@zanzilady aj ja čakám 🤞😊 @dracik07