Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris noooo mne sa to nejak nezdá lebo by si mala mat 3dni vyššie teploty aspoň o 0.2 ako predošlých 6 dni. Inak ja mám divný graf dosť, ovu test boo pozitívny vo štvrtok ale takto mi to tu dalo, keď som tam mala aj výtok tak mi to dalo o dva dni neskôr a @dracik07 ako dnes ?
@dracik07
@dracik07
@zanzilady tak ako ono ta teplota je vyššia len je nižšia o dosť ako včera ale zas poovulacne teploty som čítala že sú nad 36,6
@kristinkaris 15dc máš ale vyššiu teplotu ako dnes. Preto sa mi to nezdá. Ale zas ja toez niesom profi v Bt takze to len z poučiek mi nesedí 🙂 ja po ovu mávam aj pod 36.6 ale meriam v ústach
@zanzilady no čo som tk pochopila tak že všetko nad čiaru by malo byť ok :D ale neviem všade píšu hovoria inak 🫣
@kristinkaris ak máš Ig skús si pozrieť toto, veľmi pekne vysvetľuje sj ma príspevky o tom že kedy je ovulácie a tak 🙂
@dracik07 dnes 29dc a 10-11dpo. Snazim sa vydrzat s testovanim idealne do stredy, ale keby aj zajtra skusim tak to som už dosť vydržala :D
Dnes si testovala?
@kristinkaris ty máš riadne skoky 😮😮😮
@zanzilady
@tmavovlaska93
Dnes teplota trochu klesla a tak krásne vyzeral
Pred chvíľou som vstala a Manžel by mal odísť, tak čakám a potom možno spravím, ale len možno, ani nemám chuť a tak som sa na tento deň čakala a tešila sa. No večer a v noci má dosť bolelo v podbrušku na ms, tak skôr čakám ms 16.1.
@dracik07 tiež nechápem ale sla som spať po polnoci tak možno to nejak ovplyvnilo
@jankasvo
@kristinkaris
@tmavovlaska93
@zanzilady zázrak sa nekoná 😭. Ale nejako som to tušila po dnešnom poklese že nemám testovať, lebo budem sklamana. Už som si poplakala a teraz už len čakať do 16.1. kým ms dorazí. To čakanie na ňu je snáď ešte horšie ako na ovu
@dracik07 mas taku dlhu lutealnu fazu? Este nadej neumiera 🙏 vydrz aspon do 12dpo
@tmavovlaska93 áno 🙄. Ako som písala už neverím žeby sa tam ukazala
@dracik07 10 dpo je ešte priiiiiliš skoro na to, aby si hádzala flintu do žita 🤗
Inak už minule ma napadla taká myšlienka, ale len uvažujem moc. Ak ovulácia nastala napr. v noci tak sa ráta 1dpo hneď ďalší deň alebo až od večera alebo až ďalší deň?
Napríklad ovu bola 1.1. cca v noci okolo 22:00-23:00 tak 1dpo je hneď 2.1. celý deň alebo ho treba rátať až od 3.1.?
@dracik07 ja som presne toto riesila tento cyklus a rátala som to tak, že až po 24 hodinách je 1DPO, teda v tvojom prípade ten 3.1.
@bambulka711 To bol len príklad.
FF mi vyznáčilo ovu na 28.12. (teraz som podľa nej 10dpo) ale app.Premom mi vyznáčilo ovupodla ovu testov na 29.12. a tam som potom len 9dpo.
Tak teraz bábo rád či sa riadiť FF alebo Premom, keďže fakt neviem ako rátať ten 1dpo
@dracik07 ja by som rátala 9dpo... Podľa mňa do 24 hodín od okamihu ovulácie je to 0dpo, teda deň ovulácie 🙂
Tak dievčatá, odbery v CAR za mnou, vo štvrtok máme prvú konzultáciu. Držte palce 🥰
@dracik07 ako dnes?
Ahojte
@bambulka711 jeeeej tak držím palce nech sú odbery v poriadku 🙏🍀❤️
Môj graf dnes . Dnes asi 10-11dpo a takto má bude naťahovať ešte do budúceho utorka.
Mne dnes teplota vyšla na 36,51 vôbec tomu nerozumiem príde mi to malinko po ovu
@bambulka711 ak sa smiem spýtať ako dlho sa už snažíte? Ja už tiež zvažujem car.
@jankasvo od júla, ale ja mám 37 rokov a partner 54, takže už nečakáme viac.

@jakoma ja by som aj ten druhý hlien z tade dala preč 😉.
Ale sú tu aj skúsenejšie baby, ktoré možno skôr poradia