icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
6. jan 2024

@jakoma ja by som aj ten druhý hlien z tade dala preč 😉.
Ale sú tu aj skúsenejšie baby, ktoré možno skôr poradia

kristinkaris
7. jan 2024

Baby teplota dnes 36,33 a ovu vyznacilo to môže tak klesnúť ? Ešte som sa s tým nestretla

zanzilady
7. jan 2024

@kristinkaris noooo mne sa to nejak nezdá lebo by si mala mat 3dni vyššie teploty aspoň o 0.2 ako predošlých 6 dni. Inak ja mám divný graf dosť, ovu test boo pozitívny vo štvrtok ale takto mi to tu dalo, keď som tam mala aj výtok tak mi to dalo o dva dni neskôr a @dracik07 ako dnes ?
@dracik07
@dracik07

kristinkaris
7. jan 2024

@zanzilady tak ako ono ta teplota je vyššia len je nižšia o dosť ako včera ale zas poovulacne teploty som čítala že sú nad 36,6

zanzilady
7. jan 2024

@kristinkaris 15dc máš ale vyššiu teplotu ako dnes. Preto sa mi to nezdá. Ale zas ja toez niesom profi v Bt takze to len z poučiek mi nesedí 🙂 ja po ovu mávam aj pod 36.6 ale meriam v ústach

kristinkaris
7. jan 2024

@zanzilady no čo som tk pochopila tak že všetko nad čiaru by malo byť ok :D ale neviem všade píšu hovoria inak 🫣

zanzilady
7. jan 2024

@kristinkaris ak máš Ig skús si pozrieť toto, veľmi pekne vysvetľuje sj ma príspevky o tom že kedy je ovulácie a tak 🙂

tmavovlaska93
7. jan 2024

@dracik07 dnes 29dc a 10-11dpo. Snazim sa vydrzat s testovanim idealne do stredy, ale keby aj zajtra skusim tak to som už dosť vydržala :D
Dnes si testovala?

dracik07
7. jan 2024

@kristinkaris ty máš riadne skoky 😮😮😮
@zanzilady
@tmavovlaska93
Dnes teplota trochu klesla a tak krásne vyzeral
Pred chvíľou som vstala a Manžel by mal odísť, tak čakám a potom možno spravím, ale len možno, ani nemám chuť a tak som sa na tento deň čakala a tešila sa. No večer a v noci má dosť bolelo v podbrušku na ms, tak skôr čakám ms 16.1.

kristinkaris
7. jan 2024

@dracik07 tiež nechápem ale sla som spať po polnoci tak možno to nejak ovplyvnilo

jankasvo
7. jan 2024

@dracik07 aj mňa včera strašne bolelo podbrusko aj kríže večer a dnes už nič.

dracik07
7. jan 2024

@jankasvo
@kristinkaris
@tmavovlaska93
@zanzilady zázrak sa nekoná 😭. Ale nejako som to tušila po dnešnom poklese že nemám testovať, lebo budem sklamana. Už som si poplakala a teraz už len čakať do 16.1. kým ms dorazí. To čakanie na ňu je snáď ešte horšie ako na ovu

katariiinkaa
7. jan 2024

Ahojte baby, moj graf si aj naďalej žije svojim životom 🤷‍♀️ je pravda že som spala dosť zle, ale tie vysoké teploty sa mi nezdajú nejako.

jankasvo
7. jan 2024

@dracik07 áno to je ako týranie samej seba, ja to poznám tiež keď je negativny a potom čakať na ms.

tmavovlaska93
7. jan 2024

@dracik07 mas taku dlhu lutealnu fazu? Este nadej neumiera 🙏 vydrz aspon do 12dpo

dracik07
7. jan 2024

@tmavovlaska93 áno 🙄. Ako som písala už neverím žeby sa tam ukazala

zanzilady
7. jan 2024

@dracik07 ochhhh škoda :/ stále šanca je, ale radšej asi nedúfat 🥹

bambulka711
7. jan 2024

@dracik07 10 dpo je ešte priiiiiliš skoro na to, aby si hádzala flintu do žita 🤗

dracik07
7. jan 2024

Inak už minule ma napadla taká myšlienka, ale len uvažujem moc. Ak ovulácia nastala napr. v noci tak sa ráta 1dpo hneď ďalší deň alebo až od večera alebo až ďalší deň?
Napríklad ovu bola 1.1. cca v noci okolo 22:00-23:00 tak 1dpo je hneď 2.1. celý deň alebo ho treba rátať až od 3.1.?

bambulka711
7. jan 2024

@dracik07 ja som presne toto riesila tento cyklus a rátala som to tak, že až po 24 hodinách je 1DPO, teda v tvojom prípade ten 3.1.

dracik07
7. jan 2024

@bambulka711 To bol len príklad.
FF mi vyznáčilo ovu na 28.12. (teraz som podľa nej 10dpo) ale app.Premom mi vyznáčilo ovupodla ovu testov na 29.12. a tam som potom len 9dpo.
Tak teraz bábo rád či sa riadiť FF alebo Premom, keďže fakt neviem ako rátať ten 1dpo

bambulka711
7. jan 2024

@dracik07 ja by som rátala 9dpo... Podľa mňa do 24 hodín od okamihu ovulácie je to 0dpo, teda deň ovulácie 🙂

bambulka711
8. jan 2024

Tak dievčatá, odbery v CAR za mnou, vo štvrtok máme prvú konzultáciu. Držte palce 🥰
@dracik07 ako dnes?

dracik07
8. jan 2024

Ahojte
@bambulka711 jeeeej tak držím palce nech sú odbery v poriadku 🙏🍀❤️

Môj graf dnes . Dnes asi 10-11dpo a takto má bude naťahovať ešte do budúceho utorka.

zanzilady
8. jan 2024

@dracik07 krásny graf 😍aaaaa test si skúšala ?

kristinkaris
8. jan 2024

Mne dnes teplota vyšla na 36,51 vôbec tomu nerozumiem príde mi to malinko po ovu

jankasvo
8. jan 2024

@bambulka711 ak sa smiem spýtať ako dlho sa už snažíte? Ja už tiež zvažujem car.

dracik07
8. jan 2024

@zanzilady ale hej. No šikovná som. Omylom som najskôr urobila ovulačny 🙄 a všimla som si až keď som ho namočila 😁 ale po druhý krát som spravila správny 😔

bambulka711
8. jan 2024

@jankasvo od júla, ale ja mám 37 rokov a partner 54, takže už nečakáme viac.

zanzilady
8. jan 2024

@dracik07 hmmm škoda že ta čiarka nieje na tom druhom :/ nič nieje . Hádam sa ešte ukáže