icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
12. jan 2024

@engiii
@bejka90 no ja si nejak nerobím nádej lebo sex sme mali len 4-5 pred ovu :D takze skôr budem asi svedkom že takto su toe testy falošne :D

zanzilady
12. jan 2024

@kristinkaris neodolala som aj ja som si dala do negatívu😅

dracik07
12. jan 2024

Dobré ránko, ste ma dnes normálne predbehli. Toľko testov hneď z rána 🙂
@zanzilady ja na ňom vidím slabulinku ciarku
@kristinkaris na prvom tiež nič ale na tom druhom veľmi jemnú čiarku vidím a dokonca aj na negativoch keď si ich priblížim. Ale ja som slepúch a keď vidím tak už je čo povedať
Dievčatá silno držím ✊ aby už boli čiarky len silnejšie 🙏🍀❤️

zanzilady
12. jan 2024

@dracik07 dakujemeee a ty ako ? Ty nám neprídeš test ? Alebo aspoň graf ? 🙂

dracik07
12. jan 2024

@zanzilady graf môžem, ale test som ešte nerobila. Naberám odvahu 🙄😁

zanzilady
12. jan 2024

@dracik07 @kristinkaris pôjdem si kúpiť dnes asi aj pepino ten ma nikdy nesklamal, a nikdy som nemala ducha tak uvidím 🙂 skúsim zajtra netestovat až v nedeľu alebo v pondelok

dracik07
12. jan 2024

@zanzilady za mňa sú to najhoršie testy, aspoň tie pruzkove. Majú strašne málo farbiva.

kristinkaris
12. jan 2024

@dracik07 ďakujem aj tebe držím palce 🤞🏻🍀neboj sa bude to dobre ale chápem sú to stresy

zanzilady
12. jan 2024

@dracik07 mne zas ten ukázal :D vždy dobre bez duchov tak som zvedavá :D aaa jasne naberaj odvahu, budeme čakať 😍teplota vyzerá super

dracik07
12. jan 2024

@zanzilady
@kristinkaris tak som urobila test a asi z toho nič nebude 😔😭, ale ja som to vedela

kristinkaris
12. jan 2024

@dracik07 úkaž foto možno nejaký dúšik tam bude… a keď si bola 1x tehu ako dlho ste sa snažili ?

zanzilady
12. jan 2024

@dracik07 napzaaaaj ? Ani nič take ako na tých našich ranných testoch ? Že nejaký slabý náznak ? :(

dracik07
12. jan 2024

Žienky tak kuk . Na slniečku síce čiarka je ale hneď nato som spravila intimed a tam ju skoro vôbec nevidieť takže si skôr myslím že nie
@kristinkaris
@zanzilady

zanzilady
12. jan 2024

@dracik07 veď aj na prvom je ta čiarka ! Podľa ju vidno. Bozeeeee nech silnieeee ešte máš čas do “Ms” to ešte zosilnie uvidiiiiis

kristinkaris
12. jan 2024

@dracik07 však to máš pekne čiarky 😍😍

dracik07
12. jan 2024

@kristinkaris
@zanzilady ak by to bol len 13dpo tak sa mi zdajú veľmi slabe

zanzilady
12. jan 2024

@dracik07 ale cosiiii, niekto ma take keď mešká ms. Podľa mna bude zajtraaaaa silnejší toto vyzerá super 🥹

kristinkaris
12. jan 2024

@dracik07 ale sú tam a na dvoch rozdielnych testoch to sa oklamať nedá 😃 držím palce nech silnejú 🍀

dracik07
12. jan 2024

@zanzilady
@kristinkaris ste zlaté a ďakujem za podporu 🥰❤️

kristinkaris
12. jan 2024

@dracik07 ❤️a testovala si z ranného mocu ?

katariiinkaa
12. jan 2024

@dracik07 waaau tak toto mi spravilo deň 😍 fakt na oboch pekne vidno

katariiinkaa
12. jan 2024

@dracik07 nemáš digi že by si skúsila ten? O 2 dni by ti mal už ukázať aj ten ak je to pravda, aspoň by si mala väčšiu istotu 🙏

linda5678
12. jan 2024

@kristinkaris
@zanzilady
@dracik07 dnes sa to tu krasne sleduje, drzim vam vsetkym prsty nech pekne ciarocky silneju 🤞🍀❤️ ze vraj v septembri sa rodi najviac deti, asi na tom nieco bude 😅

majoralka
Autor odpoveď zmazal
majoralka
12. jan 2024

Pol dňa tu nie som a tu samé //? 🙈🥰😘❤️🤞👏🍀 baby super, nech vam ciarocky každým dnom silnejú 🤞@dracik07 @zanzilady @kristinkaris
Ale aby som ja nebola pozadu, tak som aj ja skúsila 🙈 no moj je biely 😂 aaaale nie je z ranného moču, ale teraz robeny 🙃

zanzilady
12. jan 2024

@majoralka a keď zaschne tiež nič ? Koľko si ty DPo ?

kristinkaris
12. jan 2024

@majoralka a tak ešte nieje nič stratené koľko si dpo ? ☺️ ja už budem testovať až v pondelok to budem 11DPO lebo ti duchovia mi len kazia oči :D ešteže celý víkend pracujem inak by ma to doma lákalo 😁

katariiinkaa
12. jan 2024

@kristinkaris držím palce! daj potom vedieť ako to dopadloo 😉 super že budeš v práci, aspoň ti zletí rýchlejšie čas.

kristinkaris
12. jan 2024

@katariiinkaa presne to si aj ja vravím ☺️ lebo doma by som to isto nevydržala :D

majoralka
12. jan 2024

@zanzilady
@kristinkaris som v práci dievčatá, test doma 🤣 skúsim nan pozriet ked pridem domov, ale nedavam tomu šancu 😆 to ja len tak ked aj vy testujete 👍🏻 Ja som 23dc a dpo neviem 10-11 mozno