Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nikol114 @dracik07 aj ja som si kúpila tie isté, čo @katariiinkaa tento mesiac, ale balenie 100 +20 😂 prišli ani nie za týždeň a vyšlo ma to spolu možno 35€
@bambulka711 a oddialila ti ju o veľa? Zajtra si ju už nedám. Síce budem 6dc ale radsej
@dracik07 ale veď tebe môže pomôcť
@nikol114 áno ☺️
@kristinkaris ďakujem 🙂
@dracik07 no týždeň určite... Ale to neznamená, že to spraví aj tebe. Sú ženy, čo si ju pochvaľujú, ale to skôr také, čo mali nepravidelný cyklus.
@bambulka711 to že ja mám pravidelný, aj ovu takmer rovnako ako hodinky. Normálne mám strach či som ju nepila zbytočne a teraz mi to rozvrati celý cyklus 🤐
@dracik07 a tak to nemusí byť pravidlo.
@dracik07 tiez si myslim, ze to nemusi byt vobec pravidlo, u kazdej z nas moze byt reakcia rozna. Ja som napr. tento mesiac nasadila na skusku inofolic a par dni na to som sa tu na MK docitala, ze predlzuje cyklus. Hned som si teda vynadala, ze aka som hlupa 🤦♀️ No a napriek tomu ovu bude pravdepodobne tak ako zakazdym- na 16dc. Kedze dnes 15dc test takyto
@linda5678 mne napríklad presne inofolic pomohol. Od kedy ho neberiem, robia si moje vaječníky, čo chcú 🙈 budúci mesiac si nasadim určite Letrozol a Dikirogen, nech máme väčšiu šancu na umelom 🙂
@bambulka711 ved prave, ze kazde telo reaguje inak. Ja som si ho napr. dala kvoli cyste na vajecniku a tento tyzden mi lekar povedal, ze ziadnu nevidi. Ale ci zmizla prave vdaka par dnovemu uzivaniu inofolicu 🤷♀️
@aga1997 ahoj a máš aj fotku testu? A už je negatívny teraz?
@bambulka711 ahoj nefotila som🙈bol mega pozitivny aj rano aj vecer🙂ked pridem domov tak odoftim ....neviem v ten den mi testy dosli a nemala som ako ist kupit 🙈 a cakala som ze na druhy den teplota stupne ako vzdy
@aga1997 mne sa občas stane, že mám pozitívny aj 2-3 dni.
@bambulka711 mne max dva a potom ide hore a vcera uz aj hlien bol kremovy tak ja neviem ci sa len teplota dáko pozabudla ci co 🤣🤣🤣
@aga1997 môže byť, že si mala až dnes v noci a teplota nestihla vyskočiť.
@bambulka711 no snad to tak bude uvidime zajtra ;)
@bambulka711 aj ked sance tomu moooc nedávam ze by sa zadarilo o týžden idem na konzultaciu pred dalsim vkladom ale tak clovek nikdy nevie .... len nech sa to nenatahuje aby sme vo februari mohli na vklad ;)
@katariiinkaa ďakujem, tak vidím, že môžem byť v kľude a ovulácia nehrozí dnes...
@aga1997 aj my už ideme budúci mesiac na inseminaciu, ak sa nepodarí 😊
@dracik07 ja som pila alchemilku do ovu od 1sc, gynex tak isto do ovu (nebrala som 21 dní a 7 dní pauza, ako píšu v návodu) a ovu som maka stále na 16-17dc .. jedine keď som nasadila fertipronu k tomu, tak ovu prišla na 13, s materskou kašičkou ešte k tomu na 14dc a to sa vtedy aj podarilo
@bambulka711 tak snáď sa vám tento mesiac zadarí ;) ....taketo boli vstredu na zaschnutych to uz zle visno ale testovacia bola silnejsia ako kontrolná
@aga1997 jj, ty to máš pekne pozitívne. Ja dúfam, že do pondelka budem mať aj ja, mňa ovulácia bolí aj 10 dní, keď sa takto posúva.
@bambulka711 u teba fakt jak si minule pisala rastie folikul co den to mm 🙂 ale hadam sa buduci tyzden dockas 🙂 ides este na sono, ci uz len na testy spoliehas?
@bambulka711 no mna tiez teraz od stredy kazdy den pobolieva chvilkovo brucho ale to skor tak rano pichnutue alebo krc a za 5 minut dobre tak ja neviem ci uz bola ci nie lebo aj rano v praci ma tak pichlo az ma skrútilo 🙈

@dracik07 no mne oddialila ovuláciu vtedy alchemilka a celkovo som mala každý cyklus iný pri nej