Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa držím palčeky 🍀
@ersp no rastie tak 1-1.5 mm, ale už sa mi stalo aj tak, že za necelých 25 hodín poskočil o 3 mm. A kedy praskne je otázka, preto aj testujem. Idem na meranie hneď v pondelok, už budem chodiť, kým nepotvrdí ovulku. Ale snaženie nechávame až na čas, keď začne test tmavnúť, nech zbytočne imunitný systém neprovokujeme. Ja to mám tak, že po pozitívnom teste do 12 hodín, takže sa snažíme už keď začne tmavnúť.
@aga1997 ja mám také tlaky ako keby menzes a trvá to naozaj dosť dlho. A keď praskne folík, vtedy sa ledva vystriem občas.
@nikol114 ďakujem 🙏 ešte dnes to poistime s manželom pre istotu a potom dej sa vôľa božia 😂
@katariiinkaa držím aj ja, nech je tento mesiac náš ❤️
@bambulka711 tak uvidis, mne rastol cca 2-2,5 mm za den pri meraniach 🙂 my pokial som bola na clostyle sme sa snazili od konca ms po ovu kazde dva dni 🙂 pre istotu 😀 neviem ci je to pravda, ale niekde uvadzaju ze nie su dobre ani spermie starsie ako 5 dni 😀
@bambulka711 @nikol114 ďakujem žienky, naozaj verim že to konečne vyšlo
@katariiinkaa veľmi držím palceky✊ 🙏🙏🙏🍀❤️
@katariiinkaa drzim 🤞aj ja aby to vyslo! Budeme odratavat spolu, ja som dnes pravdepodobne tiez mala ovu
@ersp no mimo ovulácie si dávame "pozor". Ono vraj to je tak lepšie, lebo spermie zabíja aj imunitný systém ženy a že je dobré obmedziť to, inak sú tie protilátky silné.
@linda5678 normálne neverím že konečne niekto s kým mozem odratávať 😍 stále to tak vychádzalo že ja keď som sa dočkala konečne ovu tak ostatne baby už dávno testovali 😅 držím palce!
@bambulka711 tak mala si asi pravdu ;) uz konecne vyskocila
@katariiinkaa môžem aj ja s vami odrátavat ;)vyskocila aj tebe dnes?
@aga1997 dobré ránko, ja zatiaľ klesám...
@bambulka711 ako toto som este nepocula, ale osobne si myslim ze mimo ovulacie aj tak cez hlien neprejdu a tym padol zahynu 🙂 my si nedavame pozor 7 rokov a otehotneli sme len raz...
@katariiinkaa dakujem ❤️ Tak u mna je ta teplota nakoniec dost rozpacita-este klesla 😅 Cize fakt neviem ci bola ovu, no vsetky typicke priznaky som vcera mala. Mozno zacne stupat az zajtra 😀 Ty ako?
@linda5678 @aga1997 @bambulka711 dobre ranko, ja dnes takto 🙏
@ersp presne tak, máš pravdu. Pravidelný sex je základom pri snahe o babo a to aj mimo plodných dni, nakoľko stare spermie sú menej pohyblivé. Nové dozrievajú podľa toho ako často muž ejakuluje a kým sú plne zrelé trvá to cca dva dni. Vtedy sú tie spermie najpohyblivejsie a najživotaschopnejšie.
@bambulka711 zvážte pravidelnejší a častejší koitus. Koniec koncov, nikdy nevies, testy nie sú 100%
@bambulka711 to nie je pravda. Pokial si zdravá tak spermie v tvojom tele nič nezabíja, práve naopak. Plodný hlien predlžuje ich životaschopnosť. Ta je však samozrejme obmedzená. Dávať si pozor ak chceš babo je blbosť. Je vedecky dokázané aj to, že čím viac muž ejakuluje do ženy, tak tým lepšie ona zvláda nevoľnosti v prvom trimestri. Gyn here so i know
@katariiinkaa to vyzerá ze môžme odrátavať spolu ;)
@aga1997 ano, nekonečných 10 dni moze začať 🫣
@katariiinkaa @aga1997 dievcat, tak uz aj mne dnes vyskocila BT, cize odratavam s vami 🙏🍀❤️
@katariiinkaa
@linda5678 dievčatá, to už ten deň až tak nezaváži, či večer alebo ráno, hlavne, že bola 🙂
@bambulka711 daj vedieť ako si dopadla 🙂

Ahojte baby, tak mne konečne test slabne 🙏 už len dúfať že hneď zajtra teplota vyskočí nech konečne mozem odratávať dpo