Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa @dracik07 "máme" krásnych 22 mm a o zábavu na nasledujúce 2-3 večery postarané, keďže mne praskajú pri 23-26 mm 😊 test bol ešte negatívny, ale posichrujeme to dnes.
@katariiinkaa @dracik07 a test to potvrdzuje, najneskôr zajtra bude úplne pozitívny 😊
@katariiinkaa no dúfam, mňa ovulácia bolí dosť, takže sa vždy teším, keď je po nej a hlava aj telo si oddýchnu 🙂
@bambulka711 Aspoň vieš že ovu bola 🙂
tak to vyzerá že program po večeroch máte jasný 🥰. Tak nech vám to konečne vyjde, samozrejme aj všetkým ostatným 🙏🙏🙏🍀❤️
@dracik07 no, ja ale neviem, kedy pri tých bolestiach je, lebo to mám kľudne aj 2 týždne. Ale tak, teraz aspoň lekár potvrdzuje tieto 2 mesiace 🙂 ja myslím, že bude dnes v noci alebo zajtra, takýto test mám teraz a to iba po hodine, čo som na WC nebola.
@kristinkaris @dracik07 dakujem, uvidíme zajtra, či ešte stmavne, ale už sme dnes poistili 🙂 u mňa je riziko čakať až na úplne pozitívny, lebo ja mám ovulku okamžite po ňom, do 12 hodín už lekár vidí žlté teliesko.
Zajtra mi majú prísť testy, tak som zvedavá. Či bude opäť na 10dc pozitívny alebo sa mi tou Alchemilku posunie (dúfam že nie). Posledný 3 cykly bol vždy na 10dc ovu test pozitivny
@dracik07 ja som už taká opatrná v tej životnosti. Lekárka povedala, že v našom veku vajíčko 12 hodín a spermošky 24 hodín 😥 preto si to takto v období ovulácie aj šetríme, aby sme v danom čase boli pri chuti 🙈
@bambulka711 ten je mega 😍, tak čakáme info 🙂
Ako čítam tak tento mesiac nás je tu veľa čo bude nečakať ms rovnako 🥰
@ersp áno, 23 mm. Ale už ma prestali bolieť kríže, tak možno už aj prebehla a večer len poistíme 🙂

@bambulka711 čakáme info 🙂