icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
16. jún 2014

Zienky dakujem Vam vsetkym este raz za podporu a povzbudive slova,velmi ste mi pomohli,uz mi je lepsie,dufam,ze coskoro bude opät dobre a ze konecne si teraz spravim prehlad,ktora ste ako na tom,ktora je najblizsie v ocakavani? ze by @rybkaa ?

adamnela
16. jún 2014

Ahojte baby 🙂

No ja nestiham dnes. Bola som sa dnes zaskolit v tej novej praci a zajtra idem tiez a od stredy som na predajni sama, takze sa tesim 😒 😒
@jaja9891 no moja, mas to veru tazke, nezavidia hodnu situaciu, ale neboj zvladnete to. My sme mali taku krizu asi pred 2 rokmi, co to naozaj vyzeralo, ze to nasi vzdame a bude rozvod, ale nastastie sme to ustali a teraz je to fajn. Ale treba naozaj snahu z oboch sran, lebo ak to pojde len od Teba, tak to nebude dobre ani teraz a ani potom. On sa proste bude musiet zobudit, lebo inak sa utrapis...Neviem ani co by som Ti na to vsetko napisala, ale baby tu toho vela pekneho napisali, takze z kazdej si zoberies radu, ktoru potrebuje s fakt Vam prajem obom, nech sa to cim skor da do normalu... 🙂

adamnela
16. jún 2014

Inak vcera som velmi chcela znasilnovat mm, ale nejako sa mi to nepodarilo. Necitil sa dobre a aj v noci zle spal, videla som na nom, ze neni v pohode, tak som ho netrapila a tym padom to vyzera tak, ze ovulka sa bude konat bez neho, kedze pride domov az vo stvrtok v noci. Takze budem ovulovat sama so sebou. Zatial nic nepocitujem, ani podbrusko, ani vajecniky, atk ktovie, kedy to buchne. No teploty mam dost nizke, takze to vyzera, ze kazdu chvilu asi.
@ivet1987 jej super spravicka, parada, ze je vsetko ok 🙂
@rybkaa no boze, ja som taka na Teba zvedava...Neviem sa dockat, co to bude na tom tehu teste 🙂
@senta_sofia inak galotky to poznam aj ja 😀 😀 😀 A presne najprv treba strhnut galoty a az potom galotky 😀 😀

janderka
16. jún 2014

@jaja9891 drzim Ti velmi palce, aby ste to zvladli. Mozno tvoj muzik potrebuje len na chvilu vypnut. Aj ked sa nesnazite dlho, ale mozno o to intenzivnejsie a jemu to uz zacina vadit, ze sa vsetko toci okolo toho snazenia. Skuste si najst nieco, napr, aj to stavanie domceka, kde spolu budete travit cas, popri tom sa rozpravat - ale nie o detoch... Snazenie nechajte zatial tak, sexujte kedy sa Vam bude chciet (tie kondomy, co si niekde v zlosti zahodila, nechaj tam kde su), uzivajte si jeden druheho a mozno sa Vam zadari. 😉

janderka
16. jún 2014

@jaja9891 najblizsie v ocakavani je asi @rybkaa 🙂 takze vsetci netrpezlivo cakame, a verime ze rybka ostane plavat v hornych teplotach 😎 Ja som 2 dni za rybkou, ale u mna to az tak pozitivne nevidim 😒 Nechcem sa tesit, lebo nechcem byt sklamana ako tolko krat pred tym... A dalej uz stracam prehlad, ktora ma uz ovulku za sebou, ale vacsina ovulku este asi len caka

janderka
16. jún 2014

@adamnela to je jak zakon schvalnosti, ze ti nasi chlapi vtedy ked by sa mali najviac snazit tak vymyslaju. Akokeby vycitili ten psychicky natlak (mozno aj fyzicky 😀 ) z nasej strany a tym padom stracaju chut 😠 Na tej psychike urcite nieco bude

janderka
16. jún 2014

hej a este som zabudla grafik http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f

adamnela
16. jún 2014

@janderka no neviem, asi to tak nejako bude...Ale naozaj mu bolo nejako blbo...a bol akysi taky nemrdom 😒 Uz aj mna potom presla chut...Len skoda, nasadila som pekne Inofolic a zda sa mi, ze ovulka je uz za dverami a takto je celu premeskame, no co uz... Tak buduci mesiac to mozno vyjde....
Tvoj graf zatial pekny 🙂

sefova
16. jún 2014

@adamnela - po tom prvním prodělaném, byly šance, že se to bude opakovat vyšší, ze srandy mi říkala doktorka, že má chlap prostě moc rychlý spermie 😀 faktem je, že spadám do škatule, nad kterou se krčí rameny s nápisem "důvod neznámý" 😉
@rybkaa - no jo, mám to na střídačku, první bylo mimoděložní, pak se hned druhý měsíc po oeraci povedl mrňous (díky za pochvalu, snažili jsme se 😀) a teď druhý mimoděložko, takže doufám, že podle téhle rovnice bude hned první IVF úspěšný - určitě do něj jdeme 🙂
a jak to poznat? nijak...vážně to ze začátku poznat dle mýho nejde, tt jsou pozitivní, jen z krve je poznat, že hodnoty hCG nestoupají tak jak mají...ale pokud počítáš ženskou intuici, tak podle té ano...gyndař tvrdil, že je to nitroděložní, já že mimoděložní, pravdu jsme nakonec měli oba, ale to už je fuk 😉 🙂

zuzulienocka77
17. jún 2014

Dobré ránko žienky. Ako ste sa vyspali? Ja by som si veru ešte pospala, ale treba už robiť 😀 . No čo sa týka teploty, tak z takýchto teplôt a grafu nemusím ani len v kútiku duše dúfať, že sa to podarilo ☹ .
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
Pekný deň kočky 😉

denisa87
17. jún 2014

Dobré ránko žienky,žeby vítazný grafík? horny testík je z dnes rána 😉

rybkaa
autor
17. jún 2014

Ahojte baby, no co ja viem? Zeby IP? 🙂 Test nula bodov, ovulacny dokonca vybledol, no zato ma slusne popichuje na strane, kde bola ovula, krcok tvdy jak fras a plno husteho hlienu....no sama som zvedava 🙂 Merala som dnes o 40 minut skorej, preto prazdna bodka, lebo mi skoro mechur roztrhlo 😀 http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/rybkaa

rybkaa
autor
17. jún 2014

@denisa87 vidim tam nejaku ducharinu 😉 drzim palce, nech silnie 🙂 graf ozaj vyzera vitazne 🙂

denisa87
17. jún 2014

@rybkaa Dakujem,dufam ze bude silniet 🙂

ria88
17. jún 2014

@denisa87 silnie, silnie 😎

adamnela
17. jún 2014

Ahojte kočeny 🙂
No ja momentalne taham dolneho hada, tak som zvedava, ze dokedy 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela

@denisa87 tiez sa mi zda, ze je tam dusik 🙂
@rybkaa no skoda, ze nevieme aka by bola teplotka dnes, kedze Ti bolo treba utekat na wcko 😒 Ale podla mna, zajtra sa vratis pekne naspat hore 🙂
@zuzulienocka77 nehovor hop, kym nepreskocis...Vsetko je mozne, az kym mrcha nepride 🙂

mawiya
17. jún 2014

http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 tak dievky ja som takýto graf ešte nemala. aspoń vidno ako vplýva stres na telo a dušu 🙂 ak teda nejakú mám. ovu mi vyznačí zajtra už som skúšala. bola vo štvrtok, tak dnes som 5 DPO.
@rybkaa ty pekne očúraj aj večer, podľa mňa problém je v tom, že sa nevieš trafiť na ten pásik. @adamnela dievka síce si dole, ale aspoň pekne ustálene. kukni ale na moje himalaje. @denisa87 jeeeeeeeeej potichučky gratulujem

rybkaa
autor
17. jún 2014

@adamnela ešte som si potom ľahla a merala v zvyčajný čas a mala som 36,95 takže aj tak menej ako som mala doteraz a navyše sa o niečo zvýšila pri pohybe, takže zrejme by bola aj v riadnom meracom čase o niečo nižšia 🙂 uvidíme, čo to spraví zajtra, ak pôjde hore, dobre je 🙂 ak nie, tak čo už 😀

rybkaa
autor
17. jún 2014

@mawiya vyzerá to na ovu 12 dc, ale môže byť aj 11 dc, skáče to ako bandži, tak neviem 😀 trafiť na pásik viem, šak síkam do pohára 😀 večer nemá význam, stačí aj ráno, dnes čistá beloba na ovu aj na tehu, zajtra uvidíme podľa teploty, či to bolo IP či čo a dnes si hádam dáme aj IP v inom zmysle 😀 už neni tak teplo, už by to aj šlo 😀

vejula
17. jún 2014

@adamnela neboj, štvrtok je tu cobydup 😉 TAkže podla mna to aj stihnete 😉

bubulina1983
17. jún 2014

Ahojte babulky, tak já hlásím takto, tak nevím, mám to podobné jako @rybka, ale já měřila v normálním čase .. http://www.fertilityfriend.com/home/bubulina1983, takže asi poslední přírodní pokus vypadá, že bude marný..
@denisa 87 - vidím prďucha, tak ať je z něj dálnice ti přeji !

mawiya
17. jún 2014

@jaja9891 moje zlatinko, koľkokrát sme boli asi každá aj v takejto situácii. Ja som tiež konečne našla človeka, ktorý ma vždy podrží, pomôže, poláska. ale predtým to bolo o tom istom, bez sexu, láskania, pochopenia. aj keď prvých 5 rokov som bola šťastná. tiež ma môj prvý muž podporoval, rodičia na mňa srali, zariaďovali sme si bytík, snažili o bábatenko - bezúspešne 3 roky. a po narodení druhého sme mali sex tak raz za 2 mesiace. bud on zaspal, alebo mu bolo zle, alebo proste kukal telku do vtedy, kým som ja únavou neodpadla - a mal pokoj. No a po 10-tich rokoch ma začal nenávidieť a podvádzať. kedy a prečo začali tieto problémy? neviem. azda to, že sa "nevybúril" v mladosti? alebo to že som sa o neho príkladne starala? alebo to, že som mu dala všetko a zniesla skoro aj modré z neba? neviem a už to ani vedieť nechcem. jednoducho chlapi sem tam chytia svoje nálady a tie nesmieš tolerovať. nenechaj to zájsť do štádia ako som to nechala zájsť ja. hlavne v tej intímnej oblasti. prekonaj sa. aj keď na druhej strane, vďaka týmto problémom som našla niekoho, kto ma drží nad hladinou. doslovne. vo všetkom. len ja mu nejako neviem dať dieťatko, aj keď on si zatiaľ vystačí s tými mojimi dvomi potvorkami z prvého manželstva, viem, že túži po maličkom bábatku. Takže hlavu hore pampúch a šup. nedaj mu možnosť aby sa od teba vzďaľoval, nedaj mu možnosť aby vaše city ochladli. držím palce.

mawiya
17. jún 2014

@rybkaa aj ja mám v pláne dnes IP 🙂 😀 😀 😀 😀 muža seklo do krku tak je doma. to vieš chlapi, kým som ja s kamoškou balila a ponakladala všetko v starom byte, tak môj muž a môj ex to vykladali v novom byte. a nestíhali. No a tak muža seklo v krku. včera sme boli na dvoch inekciách na pohotovosti - bo vieš skoro zomrel 🙂 potom ho zas prestal boleť krk a začala boleť riť - od tých dvoch inekcií. 😀 tak som mu radšej dala pokoj. ale dnes by ho nemal boleť krk ani riť 😀 tak hádam sa prekonáme 🙂

zuzulienocka77
17. jún 2014

@rybkaa bože rybička, veď my dve sme úplne rovnaký DPO, mne ti to len teraz došlo 😀

adamnela
17. jún 2014

@mawiya hej, hej, veru mam teploty pekne ustalene, asi naozaj ten Inofolic nieco robi 🙂 A tie Tvoje skoky su teda poriadne. Ale chapem, stahovanie, stres a vsetko okolo toho, je na psychiku zaberak, takze sa to odzrkadlilo asi aj na teplotach...
@rybkaa no ved uvidis zajtra, ale podla mna to pojde naspat hore.... 😉 😉
@vejula no ved mozno to nakoniec aj stihneme, nejdem to silit..Ale myslim, ze sexik bude mozny najskor tak v piatok 😒
@bubulina1983 hm 😒 Aj ked stale mrcha neprisla, takze treba dufat....

adamnela
17. jún 2014

@zuzulienocka77 no a hlavne, ze ja som bola s tebou o jeden den po Tebe, co sme dostali mrchu a Ty si uz 9 DPO a ja zasa nic 😠 😠 Ja sa nehram, vzdy ma vsetky prebiehate.....

afra
Autor odpoveď zmazal
vejula
17. jún 2014

@adamnela ovutesty už nerobíš?

zuzulienocka77
17. jún 2014

@adamnela neboj zlatko, určite tento mesiac príde skôr ovulienka jedna. Aj tie ustálené teploty sú podľa mňa výhra 😉 Bude to každým mesiacom lepšie. Alebo to už tento mesiac klapne 😉

sonicka777
17. jún 2014

Baby snaď mi bude vedieť niektorá z vás poradiť,vyzerá tento graf ako tehotenský? 🙂 ms mi mešká 1 deň,v podbrušku ma bolí ako by som mala každú chvíľu dostať a včera poobede som si robila testík,len tam bola úplne ledva okom viditeľná druhá čiarka..tak ja neviem... http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sonicka7777/... ďakujem 🙂 lebo ja sa v tých grafoch moc nevyznám