Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady zajtra dám vedieť ☺️ dúfam že to bude v poriadku
@kristinkaris držím palce 😍
@bambulka711 ja som tieto kazetove urobila len 4 testy v zivote, ale vsetky mali taku "ciarku" a ostatne ani stopy :( takze nechcem ti davat nadeje ale tieto su z mojich skusenosti etse horsie ako pepino :,(
@bejka90 nerobím veru, dnes už som si ani progesterón nedala... 14dpo a koniec nádeji.
Dobré ránko,
@bambulka711 to mi je ľúto 😭
@patulka2 riadne skoky ako vo Vysokých Tatrách 😁
@bambulka711 na tomto vidim nejaky obrys :D tak sa etse uvidi;) len vravim ze s tamtymi mam najhorsie skusenosti :( drzim palce este nieje nic stratene
Ja dnes takto 🙂 @dracik07 ahoooj a ty ako ?
@bambulka711 Noooo ja tam tiež nič nevidím :(
@bejka90 na 14dpo už by malo byť vidno niečo, čo nemusím lúštiť... Už som vysadila hormóny, čakám menzes a na verdikt od chlapa...
@bambulka711 je mi to ľúto 😢🥺 myslím na teba a držím palce na rozhovor s priateľom 🤞😊
@dracik07 aj si testovala? Pekne Véčko 🤞😇
@zanzilady @majoralka @bambulka711 @bejka90 @kristinkaris moje obavy sa potvrdili 😭😭😭😭 nič z toho nebude. Ja som vedela že ho nemám robiť, takže predo mnou smutný narodeninový deň 😔😭
@dracik07 je mi to ľúto. Ja ťa úplne chápem ja som minulý mesiac dostala ms rovno na narodeniny a deň na to som mala mat TP s naším 🌈 bábätkom 😭 život je strašne krutý a nechápem prečo. Želám ti krásne narodeniny aj keď chápem ze oslavovať nemáš chuť.
@zanzilady tak mne dr potvrdil anovulak :/ ale dal mi duphaston na 3 mes aby sa mi upravil cyklus a zobral stery na mykoplazmy chlamýdie a kultivácie vraj aj to môže spôsobovať 🙂 HP som mala v poriadku akurát testosterón mierne zvýšený ale vraj zanedbateľne a že ak po 3 mes nebudem tehu tak doplníme aj closty.
@kristinkaris ochhhh tak to je škoda, že ovu nič. Hlavne nech tie výsledky vyjdú dobre ☺️a aké dávkovanie duphaston?
@zanzilady od 16dc na 10 dni po dve tabletky
@kristinkaris ja mám tiež tak 🥹od 15dc na 10 dni
@zanzilady len ja som momentálne 20dc a rozmýšľam či si to môžem nastaviť už teraz ? A ten ďalší cyklus už začnem normálne od 16dc myslíš žeby som mohla ?
@kristinkaris fuha ťažko povedať. Škoda te si sa neopýtala ale zas keď Dr nepovedal tak by som začala až od ďalšieho cyklu. Lebo takto to v podstate zadržiava ms - a led si to dáš teraz na 10 dni tak ms príde až o cca 12-13. Ale toez ktovie aký dlhy ho budeš mat keď máš anovulscny . Ťažká úvaha. Aleee skús si pozrieť duohaston príbalový leták- tam je rozpis ako sa ma užívať pri akom probléme, tak možno pomôže
@zanzilady no len mne ms príde tak na 60 deň keď ide o anovu :/ a zas 4 dni mi nepríde také kritické ale neviem no som v tom nováčik

@bambulka711 áno uvidí sa 😊