Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp asi si ho dám nechcem čakať 60 dni na ms ako naposledy a 4 dni po nieje zas tak strašne si myslím
@kristinkaris tiez si myslim, ja tiez mavam bezne 69dnoce cykly a pri snahe je to o drzku na psychiku
Žienky, môže pitie Alchemilky upraviť aj dĺžku LF. Ja nechápem ale už druhý deň ma bolí brucho. Normálne chodím na wc že už prišla
Ako nevravím, potešila by som sa ak by sa skrátila. Lebo tých 16-17 dní je fakt na nervy.
Ja vás obdivujem čo mávate také dlhé cykly, že to psychicky davate @kristinkaris @ersp
@dracik07 určite môže ak si ju brala. Ja beriem tretí mesiac kapsule alchemilky a tento mesiac som mala ms oveľa slabšiu. Vlastne prvý deň skoro úplne nič, druhý a tretí to bola taká mierna ms a štvrtý-piaty deň zas slabučká úplne, niečo medzi špinením a ms.
@ersp no asi tak.. mám momentálne cyklus 38 dňový, čo oproti niektorým žienkam tu je ešte krátko, ale už aj tak je to extrémne na nervy.. niektoré ženy už testujú tehu testami v takom dc v akom ja ešte len čakým na ovu.. neznášam to
@katariiinkaa ja som pila prvý mesiac do ovu 1 šálku ráno. Ms bola tiež oproti tomu čo som mávala slabú. Ovu sa mi posunula o 1-2 dní neskôr. Tak rozmýšľam či ju piť aj novy cyklus. Ale dĺžka predtým bola vždy 27-28dni
@ersp presne ani môj nechcel riešiť s teraz aspoň ten dufik dal
@patulka2 tak sme predsa teda začali spolu. Tento cyklus to určite vyjde ✊🏼
@kristinkaris ja som zmenila doktora a ten to začal riešiť hneď. Každý mesiac dostanem injekciu a z 70-80dc je teraz 30dc ❤️. Plus užívam už 3 mesiac INOFOLIC PREMIUM no teraz som si kúpila INOFOLIC PREMIUM COMBI. Mám pocit, že aj ten mi pomohol pri PCOS. ❤️
@dominka2611 tiež mám ten inofolic ale ja mám problém s ovu že mi nedozrieva dominantný folikul tým pádom mám také dlhé tie cykly ale som rada že to začal konečne riešiť 🙂
@katariiinkaa najhorsie ze ani nevies kedy tu ovu cakat
@kristinkaris ja som zmenila gyn a hned pcos a clostyl na 3 mesiace, aj ked narastli folikuly nezadarilo sa a ideme do car
@ersp fuha no ja chcem veriť že bude stačiť ten dufik dnes si ho dám aj keď by som mala byt 16dc a vtedy začať ale naozaj je to hrozne čakať toľké dni a keď mi dr potvrdil že ovu nebude tak načo čakať
@kristinkaris to ano, ja som tiez jeden cyklus s clostylom mala ze nenarastlo nic a rovbo progesteron a nech co najskor pride ms
@ersp tak si ma upokojila lebo mám obavy si dať keď som 20dc že či môžem :D
@kristinkaris myslim ze nic tym nepokazis 🙂 ja mam v plane ak mi nebude chodit dlho ms a ovu nebude viditelna na grafe ze si dam progesteron a skratim ho
Žienky tak dnes to vyzerá na posledný deň ms a od zajtra začíname zas 🙏 dufam že to už konečne bude náš mesiac.
@dominka2611 tak sme v tom dve 😊 inak citam, ze uzivas inofolic combi premium? Ak by si chcela mam dve krabicky rada posuniem
@patulka2 ďakujem veľmi pekne, no zatiaľ ho mám ešte na 3mesiace 😊

@kristinkaris podla mna nic nepokazis ak das od teraz a pride ti ms skor ako na nu cakat 🙂