Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa a ešte sa chcem spýtať dnes som spozorovala hlien či niečo také biele ako krém a včera priesvitny to znamená čo? Kedy budem 1DPO to podľa teploty? Kde zajtra stúpne?
@joannah13 ja dobre 🙂 akože pri tých dvoch je to občas o držku, ale tak utešujem sa, že už len mesiac 😀 😀 Dnes nam aj sneží, takže sa tešíme, aj ked tipujem, že to do zajtra bude roztopené 😝 Na vianoce ešte nemam nič, ani pre babatko absolutne nič. Takže cez sviatky začínam čosi prať, nech ma male v čom isť domov z nemocky. A to si možno už aj čo to zbalím do pôrodnice, nech nestresujem v kontrakciach 🙂 Tipujem, že ty už maš všetko pekne pochystané ako väčšina poriadnych tehuliek 🙂
@zuzik1927 ahoj treba si merať teplotu v tom istom čase, niekde som čítala +/- pol hodinku, vtedy zistíš či teplota stúpa alebo klesá a podľa toho ak stúpne a dlhšu dobu sa drží nad priemer vieš, že prebehla ovulka, ja nie som na to až taký odborník lebo meriam len prvý mesiac ale na strane 316 som dala svoj graf, tak som to tušila aj podľa toho ale robila som si prvý krát aj ovu testy a celkom sa to zhoduje 🙂
@vejula no jo mááám, ale já mám ráda jistotu a vše nachystané pěkně dopředu.. taky u nás sněží a k tomu jako bonus super ledovka, že sem dneska nemohla otevřít dveře, jak pršelo a zamrzlo to.. přítel mi odletěl na týden do švédska, tak si užívám poslední volné chvíle osamotě, to už nikdy nezažiju 😀
@katkatonkova
@vejula
dakujem zienky 🙂 uz si budem chodit po tehu rady...takze uz by malo byt aj srdiecko?juuj to je pekne cakanie na taketo krasne veci,konecne 😉
@sissi5
@petra212
@paskolinka
@rybkaa baby robila som o 12 svoj posledny ovulacny test a on je uplne pozitivny, testovacia silnejsia ako kontrolna🙂 🙂 🙂 tesim sa z toho akoby len od toho zaviselo tehu 🙂 🙂
@butterfly333 ahoj, aj ja mam dnes pizitivny ovu test...tak budeme na tom rovnako aj pri testovani cca🙂
@zuzik1927 ja som ho mala aj včera no práve idem do práce a tak ma začal bolet pravý vajecnik tam ovulujem asi už praskol tak sa večer teším domou.
@butterfly333 aj mna pobolieva prava strana tak uvidim kedy to praskne, ale snazit sa budeme🙂 🙂 grep na lepsi hlien som si dnes uz dala...tak cakam, konecne sa mozeme viackrat snazit, kedze viem ze este len bude ovu s nie ze je po nej..
@zuzik1927
@butterfly333 dievcata, ja som mala v piatok tiez na pravej strane bolesti, tak nech je to ta spravna strana 😉
@paskolinka tak tak presne...a prosim ta ako si zapisem pozit.ovu test na FF?
@zuzik1927 do "tests/monitors" - "OPK" das +
@paskolinka a kde to najdem?
som zvedavá na dnešný ovu test a zajtrajšiu teplotu
tento mesiac mám ten graf taký nejaký hala bala
@butterfly333 to je v poriadku, môže byť aj 2 dni pozitívny, zajtra by už mal slabnúť,takže dnes sa ešte snažte aj zajtra, možno ovu zajtra 🙂
@jaja9891 😵 😵 😵 tesim sa velmi, gratulujem 🙂
@butterfly333 krémový hlien je po ovulke, takže je možné že ovulka je dnes alebo bude zajtra, ale môže sa stať, že krémový hlien sa tvorí už pred ovulkou, je to poklesom estrogénu. Priesvitný hlien je plodný. 1 dpo bude ak ti teplota vystúpi nad predovulačné teploty aké si mala doteraz, daj graf - ale zrejme nad 36,6 ak bude

@jaja9891 no naadherne HCG.....sa tesiiim....toho 12 teho tu bude uz za chvilu a potom pridu slzicky stastia ked budes pocut srdiecko....