Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adamnela jaaaaaaaaaaaaj tak už je to vonkuuuuuu. Tak verejne gratulujeeeeeeeem. A vieš čo ma napadlo? že vlastne ja som sa už s tvojím krpčekom stretla 🙂 . Teda som sa zoznámila s vami oboma. Tak sa pekne o neho staraj a čoskoro pridaj fotečky. Tešííííííííííííííííííííím sa. a posielam božtek všetkým trom detičkám. 🙂
@mawiya dakujem moja pekna, si zlata 🙂 Ano Ty si bola jedna z prvych v zaciatkoch, ked som o tom netusila ani ja, ze sa to mohlo podarit 🙂 NAjblizsiu poradnu mam 30.12 a to mam uz dostat knizku, prve odbery mam a jasnacka, ze aj usg aj s fotkou 🙂 Tesim, tesim 🙂
@joannah13 mne nebolo zle ani pri jednom ani pri druhom, takze dufam, ze to zostane atk aj do tretice 🙂
@senta_sofia pěkné pěkné.. no šak se to nakonec dovím, jak byl přesný odhad 😀 raději bych, kdyby se sekli a číslo šlo trošku dolů.. proto mám na pondělí domluvené VIP ultrazvuk, který je přesnější.. trošku se odávají, zda v tom nefiguruje cukrovka.. přece sem to OGTT nezvládla 😀
@adamnela štastná to žena🙂 tak teď to bude taky v cajku🙂
@rybkaa škoda, že už je prosinec.. takhle pár dní zpět by neuškodilo, aby to testování vyšlo na vánoce a to by byl dáááreček🙂 budu držet pěstičky 🙂
@bosoriak dakovala 🙂 no hej, bude to najdlhsi cyklus za posledne roky 😉
@joannah13 no uvidime ako to bude dalej, ale zatial sa citim uplne v poho...Jasne, ze unava je vacsia, ale inak vsetko ok 🙂
@petra212 no povedala som si, ze to nechame do konca roka tak a ze potom budem asi riesit tu laparku a nakoniec sa to cele vyriesilo nejako za mna 🙂
@jaja9891 jasne 😉
Mali ste niekto zvisenu bazalnu t od Clostilbegytu?
@adamnela juuu gratulujem mojaa, tesim sa. Tento tyzden je tyzden dobrych sprav, konecne sa to trosku prelomilo, a dufam, ze dalsie babusky vas budu nasledovat 😉
Mali ste niekto zvisenu bazalnu t od Clostilbegytu?
@adamnela gratulujem 🙂 to je super ďalšia tehuľka, pekne sa nám to rozrastá 🙂
@rybkaa ahoj no teplota zatiaľ 36,8 takú mám predovulačnu. Tak dúfam že zajtra už pôjde hore. Inak včera celý deň ako som bola v práci tak som bola taká vlhka stále som to cítila a strašne ma bolelo podbrušku ako nikdy je možné že folik praskol a to som cítila? Lebo ešte som také necítila.
@rybkaa cica ako vždy si mala pravdu, 12 DC 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7
Ahojte kočeny...
@mawiya a aj bolo teda tutu-mutu, ci ako Matulik?? Uz ta presla depka?
@veroni1988 dakujem...no dufam, ze to pojde takymto tempom dalej a poriadne sa to tu rozrastie 😉
@zuzulienocka77 dakujem Zuzi a poplula som vsetky ostatne babenky tu, tak dufam, ze sa tehu virusiky prenesu aj cez monitor 😉
@adamnela ahoj a teda gratulujem mooooc.
@butterfly333 ahojky...dakujem moc... Neboj aj Vam sa coskoro zadari, drzim palce, nech to vyjde 🙂
@adamnela ďakujem aj si si merala BT aj ovu testy? Lebo ja včera aj predvčerom úplne pozitívny dva dni tak kedy by mala teplota vystúpiť? Včera som mala také bolesti v podbrušku a vaječníkov asi zrejme praskol folik.
@butterfly333 ano merala a aj som robila testy. Mrkni moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Tiez som mala 2 dni po sebe pozitivny a bolesti som nejako nemala, len som trocha ten druhy den pozitivneho testu vecer, ked som isla spat, tak ma bolelo troska ako na kramy, a rano uz bola zvysena teplota...
@adamnela no a ja zvýšenú ešte nemám je to v poriadku kedy sa zvýši?Dnes som mala 36,8 no tak dúfam že pomaly stúpne ani ti tam nemáš zo začiatku vysoké teploty. Dnes som 17DC tak neviem od kedy budem 1DPO.
@butterfly333 pridaj graf este prosim Ta...Takze uz zajtra by mala byt, ak Ti nevystupila dnes...

@joannah13 aaaale tak, ono pol kila hore dole 😉 Mozno to nakoniec nebude az taka katastrofa... Mne sice naposledy hovorili, ze 3,2kg a mal 3,7kg, ale co viem, tak niekedy to vypalilo aj o toho pol kila menej 🙂