Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa áno konečne, ale ešte sa netešim snáď sa potvrdi ze prebehla😁
Ahojte,
@zanzilady dnes som 4dc. Ja vždy robím ovu testy takmer od začiatku cyklu lebo už sa mi stalo že ovu bola aj na 6dc. No a tento cyklus nechápem na 3dc boli dosť tmavé 🤔 A ty ako už prišla?
@katariiinkaa toto vyzerá na kanálik. Takéto mám bežné. Aj keď nikdy nevieš . Držím palce ✊ nech to sú krásne // . A dnes si odolala?
@bambulka711 ja mám tiež zásobu týchto testov ale už viem rozoznať kanálik a navyše majú najviac farbiva takže ukážu pre tie netrpezlivo ako ja 😁 skôr. Podľa mňa tým že majú viac farbiva tak aj tie kanáliky sú preto také vyrazne
@katariiinkaa @zanzilady @dracik07 ja som ich úplne prestala používať. Osvedčili sa mi tie z amazonu, hoci sú 25tkove, ukázali aj vtedy, keď 10tkove ani nechyrovali 😊
@katariiinkaa na tom mama vidno ale ktovie čo to je ozaj :D nieje spoľahnútie
@katariiinkaa aj ja na tom mamatest vidím, ale ja už ich nekupujem kvôli kanalikom 😁
@zanzilady @jankasvo @bambulka711 @dracik07 no žienky tak aby toho nebolo málo a nebola som náhodou málo zmätená, tak sa ešte objavilo aj ružovkasté zafarbenie na toaletnom papieri po utretí 😅 dúfam že zajtra teplota naspäť stúpne..
@katariiinkaa kolky si dpo? Držím palce nech je to uhniezdenie 🙏
@jankasvo dnes 10dpo
@katariiinkaa držím palce, ak si menej ako 9dpo, mohlo by to byť dobré znamenie.
@bambulka711 no práveže nie som, dnes už 10dpo čo mi príde celkom neskoro na uhniezdenie 😕 ale ďakujem 🙏
@matumo krásne testy 🥹
@katariiinkaa ahoooj 🙂 ako dnes ? Robila si test ? A čo teplota ?
@zanzilady ahoj, teplota dnes takto. Stále mám úplne slabunké ružovkasté špinenie (čo ja pred MS nikdy nemavam), ale len keď sa utriem.. som z toho cela taká nesvoja tak test som zatiaľ neskusala. Možno skúsim keď prídem domov.. uvidím ešte.
@katariiinkaa tak toto vyzerá už ako pozitívne. Veľmi ti držím palce ❤️. Ktorý DPO si ?
@dominka2611 Ďakujem, veľmi dúfam že je to naozaj tak a hlavne že sa udrží ❤️celkom ma zneistilo to ružovkasté špinenie, ale čo čítam tak to má naozaj veľa žien. U mňa je to naozaj slabučké, tak snáď to je v poriadku. Dnes som 11dpo. V pondelok by mala ne/prísť MS. Mám kúpený aj digi, tak v deň MS by som chcela skúsiť už aj ten. Myslím že to bude najistejšie.
@katariiinkaa ja by som ešte 13DPO testla to by už mali byť naozaj pekne čiarky. Každopádne držím palce ❤️. Teplotu si mala akú ?
@dominka2611 to určite, ako sa poznám tak aj zajtra aj pozajtra spravím nech mám dušu napokoji.. vieš čo, teplota mi posledné 3 dni trošku klesla, ale som ešte ďaleko za hranicou aj tak, takže nejako extra to neriešim 🙂 Vyššie som posielala graf tak môžeš pozrieť.
@katariiinkaa tak držím palce ❤️. A prajem ti nech sú zajtra silnejšie čiarky ❤️.

@bambulka711 ja som teraz prvý krát kúpila. Mne spravili tento mesiac kanáliky úplne všetky, tak už neviem čo kupovať.