Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 no som zvedava kam to zajtra skoci...Ale podla mna uz zajtra by si mala byt hore...No uvidime, treba len pockat....
@adamnela veď to dúfam aj ja lebo ovu testy boli dva dni po sebe pozitívny a včera tie bolesti no tak dúfam že už zajtra bude hore stúpla trocha.
@butterfly333 znač si prosím ťa teploty, hlien a testy do nejakého zrozumiteľného grafu, lebo ja z tohto nevidím nič 🙂 skús fertilityfriend.com ak sa bojíš angličtiny, tak womenzone.cz, grafy sú prehľadnejšie ako toto tvoje, kde nevidíme ani teploty ani iné príznaky 🙂
@rybkaa mne tam nejde prihlásiť. No dnes test ovu negatívny a teploty 36,6 36,7 36,8 dnes
@butterfly333 do ktorého? si tam registrovaná? ak ideš cez chrome, vypni si automatické prekladanie do slovenčiny, vtedy sa nedá prihlásiť, inak by to malo ísť normálne. Ovulka zrejme dnes, zajtra vyjde ešte vyššie
@rybkaa to womenzone tam mi automaticky ukazuje len prihlásenie. No a chcem sa spýtať keď 1.12 som mala 36,6 a 2,3 už vyššia mohla byť už ovu 1.12?Dnes už ovu negatívny.
@butterfly333 myslím že nie, lebo ovu test bol pozitívny ešte aj 2.12.
najprv sa musíš registrovať, až potom prihlásiť 🙂
1 DC jupííí (dúfam, že posledná) 🙂
Mám ešte 143 dní VIP na FF, takže som pevne rozhodnutá dovtedy otehu 😀 Na Vianoce si s mužom ideme kúpiť dovolenku (asi Turecko) ako firt minute (mne práca last minute nedovoľuje) a storno poplatok 45 dní pred nástupom máme grátis, tak pevné verím, že budeme prví, ktorí cestovke pokazia trošku meno a dajú prvé historické storno 😀 Reálne počítam s tým, že tam nepôjdeme, termín cca 28.8.2015, tak verím, že to sa už budem baliť do pôrodnice a nie na dovolenku 😀 Keby som bola len trochu tehotná, tak by som podľa stavu zvážila a šla, no viac som namotivovaná na to storno a miesto prímorskej dovolenky zamierim na materskú 🙂 Dobrý plán, či? 😀
@rybkaa no rybenka tak drzim palecky...nech to s tym Tureckom nevide....nech si uz v porodnici.....
@katickaaa ja lyžovať viem, ale bojím sa, lebo brzdenie mi nejde 😀 ale chápem, tiež by som chcela niečo inšie ako lyže 😀 hoci - aj tie sa niekedy ešte zídu, keď budete chodiť lyžovať ako rodinka 🙂
my sme s mm vyberali zájazd a on mi vraví: A ja aj tak na tú dovolenku nechcem ísť. Radšej kedy sme mali bábo 🙂 Môj zlatý, až mi slza vyšla 🙂
@rybkaa moja prastará mať hovorili - keď sa kakala na telku a tam boli nejaké sex scény, že čo to už tá mládež stvára. a keď sa jej moja mama opýtala že - starenka, a vy máte dve deti, tak to ste inak robili? a ona veru inak dievka moja. Prišiel, hodil na postel, vyhodil sukňu, urobil pich pich a bolo. a nie takieto cmáganice. času nebolo 🙂 Starenká srdienko zomreli pred 20 tima rokma ale vychovali ma od mojich 6 týždňov. jaj chýba mi. 🙂 možno by mi aj teraz lepšie poradila.
@mawiya múdra to boli žena 🙂 skláňam sa pred ňou, vychovala z teba dobrieho človeka, veru tak. A aj pravdu mala, čo tam po ováciach, dať veci na poriadok, sukňu hore bum bác a je to, kto to kedy videl stojky robiť a ani nedýchať, aby dačo neušlo ako sa dnes podľa móresu nakazuje 😀
@rybkaa drzim palcee. inak v turecku som bola v lete.. bolo uuuzasne! ale kludne nech ti ta dofca nevyjde :D zelam drobca.. 🙂 ako vsetkym tu..aj sebe.. mne sa ukazali nejake komplikacie, tak riesime :( fniuk
@rybkaa @mawiya som sa zasmiala, lebo presne aj toto moja prababka hovorila, ze vzdy to bolo sup sup niekde popri dojeni a kydani hnoja a ze ona nikdy nevidela pradeda naheho 😀 no to boli casy...a mojej mame ked bola tehotna zakazovala pozerat telku ked v nej boli opice, lebo ze sa jej take narodi 🙂
@janulka999 ďakujem 🙂 čo sa stalo? niečo vážne?
@rybkaa no po par mesiacoch nedarenia som zasla lekarovi, nech mi porobi vysetrenia. prvy mesiac meranie foliku, vsetko prebehlo, folik praskol, ovulka bola.. teploty krasne.. ale nic sa neudialo.. dalsi krok boli stery a kultivacie.. a hned problem.. mam nejake bakterie- ureu a este nieco.. chlamidie nastastie nie.. 😅 tak sme obaja na atb. na 20 dni. lekar povedal, ze jednoznacne preliecit, lebo s tym je tazko otehu.. :/ mas (mate niektora) nejake skusenosti s tym? nemyslim osobné..ale vedomostné napriklad 🙂
@janulka999 ureaplazmy a mykoplazmy? ak toto, tak to často bráni otehu, treba to poriešiť, aby si bola fit, viac o tom neviem, len to, že v tehu je to nebezpečné mať a v prvej tehu kontrole sa na to robia testy z krvi, ale viac neviem....
@rybkaa ano :( mala to aj kamoska.. 3 roky sa snazili, 2x mikropotrat. potom jej to nasli, preliecili a na prvy sup otehu 🙂 ma 2 rocneho synceka. tak verim aj ja, ze dalsi problem nebude.. 🙂 len som citala o tom, ze niektore sa z toho liecili aj dlhsie.. pol roka, rok, troje antibiotika vybrali... tak mi to trosku nahnalo strach.. to boli ale take baby, ktore mali hrozne priznaky - bolesti moc. mechura, vytoky, krv. inak 50% postihnutych ludi o tom ani nevie, ze maju taku bakteriu.. velmi casto su bezpriznakove stavy. ja tiez nemam ziadne, tak verim v prve antibiotika.
takze baby, ktore sa dlhsie snazite, skuste si dat urobit kultivaciu na ureaplazmy, mykoplazmy. mne ked to navrhol lekar, tak mu vravim, ze toto ja nemozem mat.. a mam..... :/

@adamnela no graf som odfotila tak pozri a ta teplota 37,0 bolo preto lebo som večer užila inofolic no len jednu dávku už ho neberiem.