icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aga1997
16. mar 2024

@katariiinkaa verím ti tiež som sa nevdela dockať pondelka nech mu to poviem ;) nech sú čiarky silnejsie nech som si úplnw istá😊

nikol114
17. mar 2024

@jankasvo mala si po ňom nejaké komplikácie ? Keď už tretí cyklus si nemala . Mne doktor ho dal 5tsbliet jeden cyklus a 5 další a že účinkuje aj na ten tretí cyklus

ersp
17. mar 2024

@nikol114 bude ta sledovat aj folikumetriou dr?

nikol114
17. mar 2024

@ersp a tie 60 dňové cykly máš bežne ? Clostyl ti pomohol keď si ho brala ?

ersp
17. mar 2024

@nikol114 ano od zaciatku ms mam 60-80 dnove cykly..povodny dr to nikdy neriesil..clostyl mi pomohol 2x z troch brani na narast folikulu..tehotna som vsak neostala tak sme sli do car a zistujeme ci nie je este inde problem ..

nikol114
17. mar 2024

@ersp nevravel nič ,že vyskúšame keďže som vtedy nemala problém s ovu ale nechcem nič domýšľať ale od novembra som sa “ zbláznila “ a užívala gynex kvapky vtedy som nemala ovulaciu a 61dnovy cyklus vysadila som ich od januára inofolic a fertiprona a zase nebola ovulacia mne skôr tie vitamíny ubližujú ako pomáhajú 😀 tak som si povedala a dosť neberiem nič. Lebo presne od vtedy Jak som začala užívať sa to u mna pokazilo 😀

nikol114
17. mar 2024

@ersp držím palce nech sa čím skôr dá všetko do poriadku

kristinkaris
17. mar 2024

@nikol114 ja presne tiež tak a tiež od novembra 😂 od dnes tiež na všetko kašlem akurát tu listovú budem brat momentálne som 32dc a po ovu ani náznak

nikol114
17. mar 2024

@kristinkaris ja som tak verila ze keď začnem brat nejaké vitamíny tak bude super a opak je pravdou . Asi je niekedy lepšie nechat všetko tak a kyselinu listovú som tiež brala a nijako má neovplyvnila s cyklom 😀 takze tiež ju budem brat ale už nič nové neskúšam 😀😀😀😀

jankasvo
17. mar 2024

@nikol114 nemala som žiadne komplikácie, jeden cyklus narástol folikul na ľavej strane druhýkrát na pravej. Ale tým že sa to nepodarilo tak som rezignovala a chcela vedieť že či budem ovulovat aj bez neho. Teraz som 24dc a ovulacia nikde, tak som nás už objednala do car. Tiež mám tie cykly také hocijaké a keď som brala inofolic tak jeden mesiac som mala ovulaciu a ďalšie dva nie. Jedno dieťa už síce mám ale aj potrat v máji minulého roka za sebou a nepodarilo sa ešte tak už nechcem čakať.

nikol114
17. mar 2024

@jankasvo chápem , držím palce 🙏

ersp
17. mar 2024

@nikol114 mne vitaminy moc nepomahaju, minimalne nie na dlzku cyklu...teraz v car mi vraveli ze zatial staci kyselina listova, kym riesime vysetrenia, ale davam si zbytky co mam nech ma to tu nestrasi (inofolik,...)...

ersp
17. mar 2024

@nikol114 dakujem, uvidime, ako sme zmiereny aj s moznostou ze ak nebude ine riesenie bude babo zo "skumavky" 🙂

nikol114
17. mar 2024

@ersp myslím že to je úplne jedno hlavne nech je babo ❤️

ersp
17. mar 2024

@nikol114 ako my mame chvalabohu 4 rocneho syna, ale uz by sa mu zisiel surodenec 🙂 ale verime ze vsetko dobre dopadne, myslim ze v car nam chcu pomoct, mame super doktorku priradenu, takze im plne doverujeme 🙂 lutujeme skor ze sme necli do car uz minuly rok a neriesili to 🙂

nikol114
17. mar 2024

@ersp tak to je hlavne určite pomôžu 🙂 držím palce 🙂

dominka2611
17. mar 2024

Ahojte, žienky po akej dobe snaženia môžem ísť do CAR ? Alebo po akej dobe snaženia sa odporúča ísť do CAR ? ❤️ @ersp mne napríklad INOFOLIC PREMIUM pomohol s cyklami veľmi ❤️

ersp
17. mar 2024

@dominka2611 odporuca sa do 35r po roku snazenia 🙂 ako myslim ze aj ked pojde clovek skor nevyhodia ho 🙂 ale pytaju sa na to, aby mohli hladat priciny, lebo aj pri dvoch zdravych ludoch je otehotnenie v jednom cykle len na urovni 20% 🙂

zuza265
17. mar 2024

@dominka2611 odporuca sa bud od 35 vyssie ak sa nedari otehotniet 6 mesiacov, pod 35 rokov ak sa nedari rok, alebo ak tvoj gyn zistoval amh alebo hormonalny profil a mas nieco zle. Napr nizke amh. Vseobecne pod hodnotu 1 amh sa odporuca ist do centra. Ale nepotrebujes ani vymenny listok ani nic. Nemusis cakat tolko a mozes sa objednat ihned

katariiinkaa
17. mar 2024

Ahojte, myslite že zajtra už mozem skúsiť clearblue digi? Mohol by už vyjsť pozitívne pri takýchto testoch? Zajtra mam termin ms.

zuza265
17. mar 2024

@katariiinkaa podla mna ano a do zajtra bude zas cosi viac hcg😍😍😍

dominka2611
17. mar 2024

@zuza265 vieš čo ja mám PCOS a nedarí sa nám 6mesiacov. A mám 24, takže ja som ešte mladučká ale nedarí sa nám už teraz.

zuza265
17. mar 2024

@dominka2611 tym padom by som necakala…

kristinkaris
17. mar 2024

@dominka2611 ja mám 25 skoro 26 a keď vidím aké mám dlhé cykly už teraz stresujem že do 30tky to nieje až tak ďaleko 😅

dominka2611
17. mar 2024

@kristinkaris @zuza265 takže si myslite, žeby som sa mala objednať s partnerom ? Ja mám už teraz strach že ak mám teraz 24 tak čo to bude napríklad po 30tke ak sa nám nepodarí. Prosím vás žienky čo to obnáša ? Čo má čaká s partnerom ? 🙏🏼❤️

bambulka711
17. mar 2024

@dominka2611 v tvojom veku určite rok treba skúšať 🙂 akože, môžete ísť skôr, ale nie je to potrebné, ak nemáš iné problémy. Ja mám 37 a keď som povedala, že sa nedarí 9 mesiacov, tak na mňa pozerali, že čo tam robím 🤷🙈

dominka2611
17. mar 2024

@bambulka711 možno keď uvidia že mám 24 a teraz sa nám už nedarí tak budú možno inak pozerať že sa to môže ešte zhoršiť. A môj gynekológ je taký no neviem, neviem.

zuza265
17. mar 2024

@bambulka711 a tiez mas pcos ako @dominika2611 ?

zuza265
17. mar 2024

@bambulka711 podla mna je divne, ze tak na teba pozreli. Mozno si to nejak blbo vystihla alebo co. Naozaj som prekvapena🤗

dominka2611
17. mar 2024

@zuza265 ja nad tým budem veľmi uvažovať. Prosím ťa vieš mi povedať čo to obnáša ? 🙏🏼❤️