Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp nevravel nič ,že vyskúšame keďže som vtedy nemala problém s ovu ale nechcem nič domýšľať ale od novembra som sa “ zbláznila “ a užívala gynex kvapky vtedy som nemala ovulaciu a 61dnovy cyklus vysadila som ich od januára inofolic a fertiprona a zase nebola ovulacia mne skôr tie vitamíny ubližujú ako pomáhajú 😀 tak som si povedala a dosť neberiem nič. Lebo presne od vtedy Jak som začala užívať sa to u mna pokazilo 😀
@nikol114 ja presne tiež tak a tiež od novembra 😂 od dnes tiež na všetko kašlem akurát tu listovú budem brat momentálne som 32dc a po ovu ani náznak
@kristinkaris ja som tak verila ze keď začnem brat nejaké vitamíny tak bude super a opak je pravdou . Asi je niekedy lepšie nechat všetko tak a kyselinu listovú som tiež brala a nijako má neovplyvnila s cyklom 😀 takze tiež ju budem brat ale už nič nové neskúšam 😀😀😀😀
@nikol114 nemala som žiadne komplikácie, jeden cyklus narástol folikul na ľavej strane druhýkrát na pravej. Ale tým že sa to nepodarilo tak som rezignovala a chcela vedieť že či budem ovulovat aj bez neho. Teraz som 24dc a ovulacia nikde, tak som nás už objednala do car. Tiež mám tie cykly také hocijaké a keď som brala inofolic tak jeden mesiac som mala ovulaciu a ďalšie dva nie. Jedno dieťa už síce mám ale aj potrat v máji minulého roka za sebou a nepodarilo sa ešte tak už nechcem čakať.
Ahojte, žienky po akej dobe snaženia môžem ísť do CAR ? Alebo po akej dobe snaženia sa odporúča ísť do CAR ? ❤️ @ersp mne napríklad INOFOLIC PREMIUM pomohol s cyklami veľmi ❤️
@dominka2611 odporuca sa do 35r po roku snazenia 🙂 ako myslim ze aj ked pojde clovek skor nevyhodia ho 🙂 ale pytaju sa na to, aby mohli hladat priciny, lebo aj pri dvoch zdravych ludoch je otehotnenie v jednom cykle len na urovni 20% 🙂
@dominka2611 odporuca sa bud od 35 vyssie ak sa nedari otehotniet 6 mesiacov, pod 35 rokov ak sa nedari rok, alebo ak tvoj gyn zistoval amh alebo hormonalny profil a mas nieco zle. Napr nizke amh. Vseobecne pod hodnotu 1 amh sa odporuca ist do centra. Ale nepotrebujes ani vymenny listok ani nic. Nemusis cakat tolko a mozes sa objednat ihned
@katariiinkaa podla mna ano a do zajtra bude zas cosi viac hcg😍😍😍
@zuza265 vieš čo ja mám PCOS a nedarí sa nám 6mesiacov. A mám 24, takže ja som ešte mladučká ale nedarí sa nám už teraz.
@dominka2611 tym padom by som necakala…
@dominka2611 ja mám 25 skoro 26 a keď vidím aké mám dlhé cykly už teraz stresujem že do 30tky to nieje až tak ďaleko 😅
@kristinkaris @zuza265 takže si myslite, žeby som sa mala objednať s partnerom ? Ja mám už teraz strach že ak mám teraz 24 tak čo to bude napríklad po 30tke ak sa nám nepodarí. Prosím vás žienky čo to obnáša ? Čo má čaká s partnerom ? 🙏🏼❤️
@dominka2611 v tvojom veku určite rok treba skúšať 🙂 akože, môžete ísť skôr, ale nie je to potrebné, ak nemáš iné problémy. Ja mám 37 a keď som povedala, že sa nedarí 9 mesiacov, tak na mňa pozerali, že čo tam robím 🤷🙈
@bambulka711 možno keď uvidia že mám 24 a teraz sa nám už nedarí tak budú možno inak pozerať že sa to môže ešte zhoršiť. A môj gynekológ je taký no neviem, neviem.
@bambulka711 a tiez mas pcos ako @dominika2611 ?
@bambulka711 podla mna je divne, ze tak na teba pozreli. Mozno si to nejak blbo vystihla alebo co. Naozaj som prekvapena🤗
@zuza265 ja nad tým budem veľmi uvažovať. Prosím ťa vieš mi povedať čo to obnáša ? 🙏🏼❤️

@katariiinkaa verím ti tiež som sa nevdela dockať pondelka nech mu to poviem ;) nech sú čiarky silnejsie nech som si úplnw istá😊