icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
18. mar 2024

@ersp a nemala si nič na 15 DC? Ja som dnes 12 DC a bol 16 mm, tak snáď... A to sa ako robí ten test priechodnosti? To je ten postkoitálny test, či? Lebo mne zistili protilátky proti spermiám a vraj sa to dá obísť IUI, tak predpokladám, že je to tiež istý druh "nepriechodnosti krčka", keďže plavcov zabije môj imunitný systém skôr, ako sa dostanú cez krčok ďalej.
Uvidíme, ja som tak akosi rezignovala a spolieham sa na to IUI, že snáď to klapne.

ersp
18. mar 2024

@bambulka711 nie ani na 13 dc co som bola naposledy este nic len 9mm..ale ja mam bez clostylu 60 dnove cykly, ale minuly este ficali vajecniky tak uvidime vi este teraz budu kusok aj ked posunuta ovu..ano ano ten postkoitalny test, ze to len ak si dobre pamatam sa vezme vzorka z krcka ci su tam spermie a ci sa hybu 😀 no ja chvalabohu nezabijam muzove ani svoje geneticke materialy, ale ze mohla po porode nejaka zmena na krcku byt 🙂 ja to vidim tiez na iui, ale az o dva cykly, ten dalsi dufam ze sa podaria tie vajcovody a potom nasadit liecbu

dominka2611
18. mar 2024

@sandra299 ďakujem krásne ❤️

bambulka711
18. mar 2024

@ersp uf, tak to máš riadne dlhé. Ja ledva 27 dní ak mám, som rada. Tak držím palce, aby to dobre dopadlo 🙂

ersp
19. mar 2024

@bambulka711 ved prave a snazit sa v takych cykloch je utrpenie 😀 a hlavne kazdy dr sa divi ze so synom som otehotnela z ovu na 40dc 😀😀😀 ako tie cykly by sa dali riesit s duphastonom urcite, ale to viem ze ak si ho nasadim 16dc ze ovu nepride, cuze mne to problem neriesi...ja mam take cykly od zaciatku ale 10 rokov sa to neriesilo zo strany lekara, tak som to neriesila ani ja

bambulka711
19. mar 2024

@ersp a neskúšali ti nejako stimulovať ovuláciu? Mne dával Letrozol, keď mi jeden mesiac zblbol a nie a nie mať ovuláciu. Teraz už len gonasi si pichám, aby praskol folík skôr ako pri 27 mm.

jankasvo
19. mar 2024

Baby tak ja si myslím že je to anovulak, už aby prišla ms.
@katariiinkaa daj nám vedieť, myslíme na teba 💪

ersp
19. mar 2024

@bambulka711 tak ani dnes nic vo vajecnikoch nebolo, takze duphaston a tento cyklus je pase...3 mesiace som mala clostyl, 2x uspesne, 1x neuspesne a zvysovala sa davka...ako budu mi musiet nasadit stimulaciu to sme sa v car bavili, ale zbytocne este kym niesu vsetky vysetrenia 🙂

bambulka711
19. mar 2024

@ersp no jasné, veď to keď nie je ovulácia, tak ostatné môže byť aj v 100% poriadku a nič z toho. A stimulovať sa tiež tuším môže len 3 mesiace a potom asi nejakú pauzu treba. A kedy máte mať výsledky? To čakanie je na palicu 😅

ersp
19. mar 2024

@bambulka711 ako moje vajecniky ono vyzera ze funguje ale neskor o dost akoby mali 😀 presne preto ma uz moja gyn poslala do car, lebo obvodny gyn by na dlhsie nemal davat stimulaciu, ono to vyzera ze 3 cykly budem mat pauzu, cize akurat 🙂 no aktualne sme to dnes uzavrely ze mi dr zavola ked budu vysledky steru z krcka ktore su potrebne na hycofy, a mozem sa potom objednat na to a uvidime...takze zas cakame..

katariiinkaa
19. mar 2024

@jankasvo ahojte, práve som sa vrátila od gyn. Spravila mi odber krvi na hcg, mám sa zastaviť zajtra ráno o 7:45 a že sa spolu pozrieme na vysledky a podľa toho uvidíme čo ďalej. Povedala že nevylučuje že moze ísť o potrat, ale rovnako že nemoze s istotou vylúčiť ani to že je to nejaká iná “banalita” a bábo sa udržalo, lebo je ešte skoro na to aby niečo videla. Spravila sono, povedala že o mimomaternicove by sa jednať nemalo. Videla aj malinku bublinku, povedala že teoreticky by to mohol byt gestacny vačok, ale že nemoze to povedať s istotou keďže je naozaj skoro. som zvedavá na to ako zajtra dopadne to hcg v krvi a čo povie. Test dnes vyzeral takto - ten posledný. Len teraz neviem či mám brat duphaston radšej ďalej ešte aspoň dnes alebo či to nechať tak. Ďakujem že ste na mna mysleli, ste zlate 🥹 ❤️

zanzilady
19. mar 2024

@katariiinkaa bude dobree určite sa babatko udrží ♥️♥️♥️

katariiinkaa
19. mar 2024

@zanzilady uvidime 🙏 včera som bola fakt mimo zo všetkého.. večer sa to zlepšilo a dnes som tam išla úplne pokojná, bez stresu či strachu. Tak snáď je to dobré znamenie. Ale som už pripravená radšej na obe scenáre 🙏

zanzilady
19. mar 2024

@katariiinkaa a veľa oddychuj a nechod veľa. Len len čo najviac 🙂

bambulka711
19. mar 2024

@ersp jasné, akože, ono neskorá ovulácia asi fyzicky nie je problém, len na nervy to čakanie neustále. Predsa len, kým ja mám 2-3 pokusy, ty máš ledva 1 🙈

jankasvo
19. mar 2024

@katariiinkaa držím veľmi palce, určite to bude v poriadku ❤

dominka2611
19. mar 2024

@katariiinkaa držím palce ❤️ nech ti to dobre dopadne ❤️

ersp
19. mar 2024

@bambulka711 asi tak nie je to najlepsie, ako ked sme sa nesnazili to bolo fajn lebo som neriesila kramy, ale teraz je to o drzku..dufam ze duphaston zabere a pridu kramy o 2 tyzdne a dalsia sanca 🙂

bambulka711
19. mar 2024

@ersp inak, presne. Ja som sa na to prestala sústrediť. Odložila teplomer a jediné, čo si dám pripomienku, keď MS dostanem, aby som na 12dc išla k lekárovi na folikulometriu a vypýtala si gonasi. Ma včera zaskočil, keď sa opýtal, z ktorého vaječníka som ovulovala minule a ja som nevedela. Alebo už neviem od boku, že ktorý DC alebo DPO presne som. To by pred tým nehrozilo 🙈

katariiinkaa
19. mar 2024

@zanzilady @dominka2611 @jankasvo ďakujem baby, som zvedavá čo povedia výsledky z krvi.. Absolútne netuším aká by tam mala byť hodnota aby to vyzeralo nádejne, tak uvidíme čo povie doktorka 🙂

dracik07
19. mar 2024

@katariiinkaa silno silno ti držím palceky, nech je všetko v poriadku 🙏🙏🙏🍀❤️✊

ersp
19. mar 2024

@bambulka711 ja uz nemeram, v car mi rovno povedali ze nech sa zbytocne nestresujem a aspon som vyspata 😀😀 este min jeden cyklus "bez liecby" ma caka a potom verim ze bude iui a stimulacia 🙂

bambulka711
19. mar 2024

@ersp presne. Ja jedine, čo budem merať, je možno teraz cez víkend, lebo štvrtok ráno vyzerá, že idem gonasi pichať, tak ak by v piatok na sone nebol ešte folík prasknutý, tak aby sme vedeli cez víkend, ako na tom sme. A budúci mesiac tiež už dúfam, že ak sa nezadarí, tak ideme IUI. Ale možno aspirín a pokoj v duši urobí zázrak 🥰
Inak, jasné, že u teba je stimuláciu treba, ale ja mám celkom obavy stimulovať u mňa, aby z toho dvojičky neboli 😅

kristinkaris
19. mar 2024

Nejaké názory k môjmu grafu ? Ja už som sa v ňom že úplne stratila 😂😂😂

linda5678
19. mar 2024

Dievcata, aj ja som tu s vami a so svojim grafom, opat meriam BT a asi zacina odpocitavanie do ms 🙈

linda5678
19. mar 2024

@kristinkaris neviem teda naozaj, velmi ti to lieta, hoci posledne 3 dni to nabera trochu uz smer 🤞

ersp
19. mar 2024

@bambulka711 tak drzim palce, u mna tento cyklus nic a myslim ze ani buduci lebo tam budem ruesit tie vajcovody 😀 ja sa dvojiciek nebojim, moj syn si zmyslel ze chce braceka aj sestricku naraz takze by to ani nevadilo 😀😀😀

bambulka711
19. mar 2024

@ersp a to po hyfosy je bez šance, keď tento mesiac nič? No ja keďže dosť pravdepodobne budem na to sama, tak neviem neviem. Dvojičky sú riadny záhul, aj keď sú to bezproblémové bábätká. A teraz si predstav, že máš nejaké náročnejšie a 2x 🙈

kristinkaris
19. mar 2024

@linda5678 no je to divne :/

ersp
19. mar 2024

@bambulka711 neriesili sme zbytocne stimulaciu ked sme sa dohodli ze sa toto vysetri, cize rmyslim si ze na daky 14-16dc sa spravi sono a duphaston na ms aby dosla co najskor...a maj hadam bude uspesny 🙂 nas prvorodeny je diablik ako za troch 😀