Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 myslim ze nie 😀😀😀 mam overene ze relativne skoro mi pride ovu po dovolenke pri mory, co aktualne nestiham riesit aj ked mam ist kde 😀😀 ale stat sa moze cokolvek 😀😀😀
@katariiinkaa ahoj, ako si dopadla ? ❤️ silno ti držím palčeky ❤️✊🏼
@ersp no, tak môj folík si pánko od včera podrástol o 3 mm a má 20 mm. Takže gonasi pichnuté a večer snaženie. Aj keď ja tomu už moc nedávam nádeje prirodzene.
@dominka2611 ahoj, žiaľ, nemám dobre správy.. Od ovulácie som dnes presne 16 dní. Hcg bolo iba 9.14. O týždeň v utorok mám druhý odber a v stredu konzultáciu a kontrolné sono. Keďže je hodnota taká nízka, nevyzerá to vôbec dobre, takze sme uz zmierení s tým že to zase nakoniec nevyšlo. Snáď sa nám podarí čoskoro znovu 🙏 mám doma ešte zvyšný duphaston, skúsim si ho nasadiť od 3dpo, možno to dopomôže. Uvidíme.
@katariiinkaa to mi je ľúto :(
@bambulka711 nám samozrejme tiež, ale čo sa dá robiť 😔 ostáva veriť že ro čoskoro zas vyjde a že to dopadne lepšie ako tentokrát. Teraz hlavne dufam že čím skôr budú testy znovu negatívne, nech sa môžeme znovu snažiť.
@bambulka711 za skusku nic nedas 🙂 ale chapem ta 🙂
@ersp no veď áno, len ja som z toho taká, že chlap môže kedykoľvek povedať nie, že do toho už nejde. A ja v mojom veku teraz hľadať chlapa... No, nie je mi všetko jedno
@bambulka711 ach jaj...s tymi chlapmi to je pakaren...
@katariiinkaa to mi je ľúto 😔.
Ahojte,
@katariiinkaa veľmi mi je to ľúto 😭. Tá hodnota je fakt nízka.
@zanzilady ty ako? Tiež už máš asi po ms, však?
Ja som s týmto zatiaľ nemala problém vždy mi pekne každý mesiac ukázali ovu testy na 10-11dc pozitívny test s tým že deň predtým už čiarka naberala na intenzite ,ale tento cyklus zase moje telo šokuje a prekvapuje 🤔🤨🙄 Môže sa stať že ovulačne testy sú negatívne a aj napriek tomu môže prebehnúť ovulácia? Dnes som 10dc.
Nevravím, môže sa posunúť ovu, ale dnes má dosť boli pravý vaječník ako pri ovu, aj taký akoby tlak v podbrušku a to mávam ak ju cítim až po pozitívnom teste. No testy sú úplne svetle
@dracik07 tiez nás to mrzí, ale nedá sa nič robiť. Snáď budúci týždeň už bude 0 a pojdeme znovu na to. Dufam hlavne že mi predpise duphaston.. doma ho mám už len na 16 dni. Skúsim teraz od 3dpo brat. Teraz som ho dlho nebrala lebo povedala že nevidí dôvod, tak uvidíme..
@katariiinkaa veľmi silno držím palce nech toto rýchlo prejde a môžete sa opäť snažiť.
@zuza265
@zanzilady to že mám dosť mokro a aj krcok je riadne otvorený. Tak preto mi to príde divné že testy sú také svetle.
@dracik07 inak, ja mám pocit, že mám krčok stále zatvorený :( pritom ovulácia prebieha 🤷
Dievčatá, neviem, či niekoho zaujíma, ale ak by ste náhodou zistili, že máte protilátky proti spermiám... Dnes mi povedali, že ani IUI to neobchádza a treba IVF. Takže nie je úplne pravda, že IUI stačí.
@bambulka711 mne sa to aj zdalo divne uprimne, lebo nam vraveli v car, ze tym ze nevytvaram ziadne protilatky ak budu vajcovody ok, malo by stacit iui...co to pre teba znamena? Bude chlap suhlasit aj s ivf u Vas?
@ersp neviem, vôbec. On je dosť nestabilný teraz.... Ale v princípe to jemu môže byť jedno, či IUI alebo IVF. Akože, ja mám hlavu v smútku momentálne.
@bambulka711 to verim, neda sa to nejak preliecit?
@dracik07 držím palce! 😍
@ersp no vraj sa dajú nasadiť kortikoidy, ale že výsledky nie sú ktovie aké. A v princípe mne je to jedno, chlap je nestabilný pri akejkoľvek metóde - prirodzene, IUI, IVF, všetko jedno, keď jemu prepne každý deň 3x 🤷

@ersp no veď, aby si nebola prekvapená, či tam nejaký folík nevyskočí beťár, keď to budeš najmenej čakať 😂😅