icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
21. mar 2024

@bambulka711 ach nezavidim ti to..nech sa chlap vymackne co chce, nie ze zacnes stimulaciu a si to rozmysli..

bambulka711
21. mar 2024

@ersp tak, v najhoršom dám zmraziť vajíčka. Ale aj tak, ak by som do roka nikoho nestretla nového, to je nanič, lebo bez poisťovne na IVF fakt nemám financie.

ersp
21. mar 2024

@bambulka711 tak urcite ak to s tymto nevyde niekoho najdes 🙂 najlepsie niekoho neplodneho kto pojde do centra s tebou a daju ti darcovske spermie a budes slobodna mamicka 😉

bambulka711
21. mar 2024

@ersp tak to zase neviem, či by som takto do toho šla, že nič o otcovi neviem. Predsa len... A ani neviem, kde by som takého chlapa hľadala, čo by to spravil, keď ani ten, čo ma tak bohovsky má rád nevie dodržať slovo 😓 sorry, trochu som sa opustila dnes.

ersp
21. mar 2024

@bambulka711 nemas to lahke, verim ze u teba je velka tuzba po babatku a osud sa s tebou takto zahrava...

bambulka711
22. mar 2024

@ersp no akurát čakám na folikulometriu a nejaká žena vychádzala s plačom. Až za ňu mi zostalo ťažko, keďže asi tuším, čo sa stalo...

ersp
22. mar 2024

@bambulka711 a nepichala si si gonasi uz?

bambulka711
22. mar 2024

@ersp v stredu ráno, ale včera nebol ešte prasknutý, tak dnes na potvrdenie. Ale keďže na imunológii povedali, že to je na IVF predbežne, tak len pre svoj dobrý pocit a uzatvorenie mesiaca.

ersp
22. mar 2024

@bambulka711 a praskol? 🙂

katariiinkaa
22. mar 2024

Žienky ja som už úplne zmätená.. v stredu mi hovorila gyn že to vyzerá na biochemické, lebo hcg bolo len 9.14.. ale veď keby to bolo biochemické tak by mi testy pomaly ale isto slabli že? Oni namiesto toho ďalej pekne silnejú..

ersp
22. mar 2024

@katariiinkaa mozno sa len neskoro uchytilo a az teraz poriadne rastie hcg 🙂

katariiinkaa
22. mar 2024

@ersp tiež mi to napadlo.. len som úplne v rozpakoch z toho teraz že čo vlastne v stredu čakať.. čo som čítala tak babám naozaj hneď začali slabnúť pri biochemickom, respektíve im nesilneli vôbec. Ja mám pocit že za posledné dni teda naozaj pekne stmavol.

zanzilady
22. mar 2024

@katariiinkaa tak podľa testov to vyzerá veľmi dobre 🥹bodaj by to v stredu dopadlo nad tvoje očakávanie 🥹

ersp
22. mar 2024

@katariiinkaa podla mna len neskore uhniezdenie a bude v stredu navysene hcg 🙂

dominka2611
22. mar 2024

@katariiinkaa ahoj ❤️ testíky sú krásne. Bodaj by v stredu dopadlo všetko najlepšie ❤️

bambulka711
22. mar 2024

@ersp praskol 🙂 ale hovorím, to už len pre môj pokoj v duši, že sme neprešvihli a budem čakať na imunológiu a ďalší postup.

bambulka711
22. mar 2024

@katariiinkaa no toto biochemické asi nebude, tmavne to. Možno ako píšu dievčatá, že sa neskôr uchytilo. Hlavne, aby nebolo mimomaternicové. Držím palce ✊

katariiinkaa
22. mar 2024

@bambulka711 verím že mimomaternicové to nebude 🙏 snáď už na sone uvidí aspoň gestačný vak alebo čokoľvek čo by naznačovalo že je všetko tam kde má byť..

katariiinkaa
22. mar 2024

@ersp @zanzilady @dominka2611 @bambulka711 ďakujem za podporu žienky, dám vám vedieť v stredu ako to dopadlo.

kristinkaris
22. mar 2024

Baby včera som mala také slabunke špinenie myslite že to mohlo byt ovulaciou? Teplota dnes takto 😇

bambulka711
22. mar 2024

@kristinkaris ťažko povedať. Nerobíš testy náhodou? Mohla byť aj ovulácia, ale aj sa môže spúšťať MS 🤷

zuza265
22. mar 2024

@katariiinkaa mne pri biochemickom silneli pekne tyzden az do uplneho silneho testu. Avsak tu co mas ty sa to podla mna povedat vobec neda (tak ako pri mojom, kedze silneli ako mali). Takze asi si bola u doktorky len skoro a moze byt z toho uplne krasne tehotenstvo❤️ kedze silneju takto, tak by som sa nebala ☺️

ersp
22. mar 2024

@bambulka711 a skusali ste ci uz ani nie?

kristinkaris
22. mar 2024

@bambulka711 robím ale nezachytila som

bambulka711
22. mar 2024

@ersp áno, včera aj predvčerom, ale ja neviem, podľa mňa mám stále zatvorený krčok 🤷 a možno to len nepoznám. Aj sme rozmýšľali, či to má vôbec zmysel, ale nakoniec sme to skúsili. Budúci mesiac si asi dáme prestávku, ja poriešim všetko, čo bude treba a uvidí sa.

bambulka711
22. mar 2024

@kristinkaris uvidíš teda. Ako dlho sa snažíte? Myslím, že ty už máš druhýkrát po sebe takto...

kristinkaris
22. mar 2024

@bambulka711 tento mesiac sa nesnažíme lebo sme mali ATB len sledujem cyklus

ersp
22. mar 2024

@bambulka711 tak to sme na tom podobne, u nas tiez buduci mesiac este na vysetrenia a verim ze dalsi cyklus v maji pojdeme bud iui alebo ivf

dominka2611
22. mar 2024

Ahojte žienky, ja som natom zatiaľ takto 🤷🏻‍♀️. Ovulacia ešte nebola. Podľa doktora bude až tak najskôr o týždeň. Tak uvidíme v stredu čo ukáže ultrazvuk 🤷🏻‍♀️❤️. Verím, že ovu príde a že tento mesiac sa uz podarí 😊.

bambulka711
22. mar 2024

@kristinkaris tak to možno aj choroba mohla spraviť, že vyzerá anovulacny byť