Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ee to sme liečili ureu ako isto bol anovulak len neviem či ta ovu nakoniec neprebehla včera
@kristinkaris nasledujúce dni ti ukážu 😊 ťažko povedať, podľa grafu to zatiaľ nie je jednoznačné.
@bambulka711 tam mozno pojdeme do stimulacie spolocne 🙂
@ersp možno áno 🙂 ja stále verím, že mi iba niečo na tie protilátky dajú a bude to stačiť... Ale zase, čo som čítala, tak tým nedosahujú dobré výsledky. A na druhej strane som rada, že sú to iba protilátky proti spermiám, ktoré vieme obísť. Mohlo to byť aj horšie.
@bambulka711 to ano, chvalabohu nic horsie Vam nevyslo...ja mam stres z tej priechodnosti vajecnikou ci tam nebude problem..
@ersp na tom som ešte nebola tiež, uvidíme, či vôbec bude treba, ak by sme išli na IVF.
@dracik07 podľa mňa ideálny čas na snaženie. Veď ovulácia býva najskôr 12 hodín po pozitívnom teste. Ja som dnes ráno tvrdila gynekológovi, že určite ešte nepraskol, že cítim bolesti. A praskol. A po obede som v práci skoro odpadla, aké bolesti som mala v podbrušku 🙈 takže šup do postieľky 😊
@bambulka711 asi som za blbu ale keď sú bolesti tak už praskol?
@dracik07 každá to máme inak a ja napríklad aj každý mesiac inak. Niekto má bolesti pred a niekto až keď praskne, že ho podráždi tá tekutina, čo sa vyleje. Ale ak si mala len na obed pozitívny test, aj keby praskol rovno na obed, tak nejakých 12-24 hodín je ešte šanca, lebo vajíčko ešte "žije" ten čas. Samozrejme je lepšie, ak spermie čakajú už pripravené.. Mne v CAR povedala doktorka, že v mojom veku sa mám spoliehať skôr na tých max. 12 hodín. Takže podľa mňa budeš mať ovuláciu dnes v noci alebo zajtra. Držím palce 🙂
@dracik07 dlho som si myslela, ze bolesti su az po ovu, ale prisla som na to, ze od momentu ovu bolesti ustanu-akoby utne cize mavam ich tesne pred. Tu volnu tekutinu z folikulu mne nasla gyn aj este 2dni po, a to som uz bolesti davno nemala. Takto to mam ja odsledovane, hoci urcite kazda sme ina
@jankasvo ahoj a ideš na prvú konzultáciu? Lebo mne na prvú kázali prísť tuším 3-5 DC kvôli odberom. Tiež som sa čudovala, že veď to ešte väčšina žien máva menzes 🤷
@bambulka711 mne napr kedykolvek len mimo mentruacie - kvoli sonu 🤗 tebe 3-5 dc asi hlavne kvoli hormonalnemu profilu ze?
@bambulka711 vacsina centier to podla mna neriesi..u nas zas jak vyslo sme sli 😀 resp jak maly volny termin 😀 ja som tam bola priamo cez ovu 😀😀😀😀
@zuza265 áno, ako píšeš. Že chcú hormonálny profil. Ale zhodou okolností ja už na 4-5dc nemám menzes, tak rovno aj sono spravili.
@ersp no sranda, ale každé centrum má asi svoje postupy. Hlavne, že sa dopracujeme k výsledkom 🙂
@bambulka711 to ano, myslim ze potrebuju x vysledkov a pripadne HP na zaciatku cyklu si vedia potom doplnit 🙂 neviem jak my my sme 3tyzdne cakali na vysledky a to vacsina zien aj HP si dorobi (okrem mna 😀) 😀😀
@ersp no uvidíme aj my, ja mám vo štvrtok o dva týždne konzultáciu na imuno a potom sa uvidí, čo ďalej. Asi určite kortikoidy kvôli tým protilátkam, aspirín protect mi odsúhlasila, že to som správne začala brať a ostatné sa uvidí.
@bambulka711 a nie su aj nejake infuzie na tie protilatky? Ci si to z niecim mylim? 🙂
@ersp vôbec neviem, ešte sme to nejako neriešili, iba čo som sa dočítala. Akože, mám od štvrtka rôzne stavy... Občas sú momenty, že si hovorím, že skrátka mi to nie je súdené a mám byť sama.
@bambulka711 áno na prvú, môžem prísť aj počas menzes ale nebudú robiťv takom pripade sono.
@jankasvo jasné, veď uvidíš, ako to vyjde. Zase ono tam sa väčšinou dlho na termíny nečaká. Aspoň v Reprofite som nečakala nikdy.
@bambulka711 ano aj my sme dostali pomerne rychlo termín.
@bambulka711 viem si predstavit ako sa citis...ja sice mam syna, ale uz niekedy mam depku z toho vsetkeho a zmierujem sa s tym ze bude jedinacik a potom am zas nieco nakopne bojovat...najviac ma vie zdepkovat ked zistime niekoho tehotenstvo, kto si to nevazi a este sa stazuje, ze kde je ta spravodlivost..

@ersp tiež to tak vidím, že až v máji/júni. Ja ešte teda počkám, čo o dva týždne na imuno bude, aké výsledky... Ale zrejme nám doprajem obom budúci mesiac pokoj v snažení. Aj tak to nemá zmysel a keby som nemala pichnuté gonasi, ani sa nesnažíme už včera.