Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa na to sa tak krásne pozerá. Držím palčeky a snáď sa aj my ostatné čoskoro dočkáme 🥰
@bambulka711 už len dufam že dnešný výsledok hcg bude tiež dobrý 🥹 a že v piatok na sone konečne uvidí že je všetko na správnom mieste. Veľmi veľmi držím palčeky každej jednej z vás 🙏❤️
@katariiinkaa a testy su krásne 😍😍😍. Ja verím že je to malý bojovník a dosiahnete to úspešne až do konca 🙏🍀❤️
No čo z toho že graf vyzerá fajn, keď testy boli negatívne 😔. Už 4 deň mám herpes a kútik na tej istej strane 🙄 a od včera ma bolí hlava, tak ma skôr asi niečo obchádza 😔
@katariiinkaa testy su krasne…. Drzim palce aby uz bolo na sone nieco vidno 😉
@andyka105 dufam že ano 🙏 hcg by malo byť dnes niekde okolo 1500 ak je všetko v poriadku samozrejme + do piatku ešte snáď zas stúpne, tak myslím že už by aspoň niečo vidieť mohla.. uvidíme
@matumo jeej krásne 😍❤️ ktorý tt prosím si?
@katariiinkaa dnes som 8+0tt ale podľa sona som 7+4tt
@katariiinkaa ako si dopadla ? ❤️držím ti silno palce ❤️
@dominka2611 stále čakám na výsledky.. pred chvíľou mi odpísali že ich ešte nemajú, že mám skúsiť o hodinku. Snáď ich už budú mať, nech nemusím čakať zas do zajtra 🙏 ďakujem ❤️
@katariiinkaa čakáme s tebou 🤗🤞
@majoralka graf máš krásny! 😍 ja by som už určite nevydržala 😂
Žienky tak na výsledky budem musieť počkať zrejme až do zajtra.. Je po pol 4 a už mi neodpísali, tak už im skončil ordinačný čas dnes..Zajtra vám dám vedieť ako to dopadlo.
@katariiinkaa tak zajtra budú len a len dobré správy 🤞😊
Mám v pláne zajtra alebo piatok, tak asi skúsim zajtra ráno podľa teploty 😊
@majoralka no teplotu máš krásnu 🥹nech sú tam zajtra //
@katariiinkaa a anoooo čakáme na výborne správy 🥹
Žienky tak nakoniec odpísali ešte dnes. HCG mám 409. Mám sa zastaviť v piatok na sono tak ako sme boli dohodnuté.. Dúfala som teda vo vyšší nárast 😢
@katariiinkaa koľko si mala a kedy naposledy ?
@zanzilady 1. odber - 19.3. - 9,14 potom 2. odber - 26.3. - 104,9 a dnes 3. odber 3.4. - 409. Medzi 1. a 2. odberom je nárast ok. Ale madzi 2. a 3. je nižší ako by mal byť..
@katariiinkaa noooo to máš pravdu. Tam už aspoň 600 mohlo byt, ale možno ma len pomaly start s teraz to vyskočí raketovo 🥹budeme veriť že to bude v poriadku
@katariiinkaa nato ze je to po vyse tyzdni mi to príde málo. Ale uvidíš čo ti povie na sone. Možno ti len pomalšie stúpa hcg. Zase keď si zoberieš ty si išla k dr vlastne hneď na začiatku. A ešte ti bude brať krv?
Verím že v piatok budú len dobré spravicky 🙏🙏🙏🍀❤️
@dracik07 neviem či mi ešte bude robiť ďalší odber alebo čo vlastne bude ďalej. V piatok o 12:35 mám sono, tak len sa modlím nech vidí niečo v maternici.
@katariiinkaa budem na vás myslieť a samozrejme dúfať v pozitívne správy 🙏🙏🙏🍀✊
@katariiinkaa aj mne to príde málo, ale tak možno fakt ide pomaly a piatok na sone to bude lepšie 👍🏻🤞❤️ Mooooc držím palčeky a budem na teba myslieť 😇
@zanzilady áno, teplota je krásna, ale uvidíme aká bude ráno a podľa tej skúsim test 😊 ty ideš testovať až piatok?
Dievčatá a ja stále nič. Asi MS čaká na zajtrajšie výsledky imuno, aby som mohla začať pekne od 1DC 🙈

@dracik07 no veď toto čakanie….