icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
3. apr 2024

@katariiinkaa och drzim palce aby bolo daco vidno na sone. Kym stupa HCG je tam stale šanca ze to bude ok. 🤞

katariiinkaa
3. apr 2024

@majoralka @zanzilady @dracik07 žienky tak nedalo mi to a objednala aom sa na krvný hcg test ako samoplatca na piatok ráno. Volala som aj známemu ktorý je pôrodník a pocedal že dynamika hcg sa mu zdá v norme. Tak už len veriť že bude vidieť v piatok nejaký nárast.

katariiinkaa
3. apr 2024

@andyka105 dakujwm ti ❤️🙏

linda5678
3. apr 2024

@katariiinkaa s napatim sledujem aj ja ako pokracujes, ono su fakt pripady kedy hcg rastlo rozne. Mne sa tiez ale zdalo aj s ohladom na to kolko si po ovu, ze je ten rozdiel maly. No az sono a dalsie dni ukazu, velmi ti drzim prsteky, aby to dobre dopadlo! ❤️🙏🍀

linda5678
3. apr 2024

No a dievcata ja hlasim 2dc. Ms prisla ako hodinky, ziadne tehu (teda ani biochemicke) za tymi falosnymi slunicko testami nebolo. Uz nikdy ich nekupim, zas ma dobehli 🥲😖

bambulka711
3. apr 2024

@linda5678 to jeden už nevie, čo kúpiť, kanáliky vidno skoro všade.

linda5678
3. apr 2024

@bambulka711 presne, v poslednom case sa s tym roztrhlo vrece 😒 No po tejto skusenosti sa vraciam k testovaniu az uz ked meska ms - radsej vydrzim a aj usetrim 🙈

bambulka711
3. apr 2024

@linda5678 haha, no mne meškajú a test biely, ani na to už nie je spoľahnutie 😂 ja tiež už netestujem, nemeriam a podľa zajtrajších výsledkov sa uvidí, či sa neprestaneme snažiť prirodzene úplne.

zanzilady
4. apr 2024

@majoralka ahoj tak akooo skúšala si ? …ja takto teplota, ale zas som sa budila -_-

majoralka
4. apr 2024

Dobre ranko, tak ja uz klesam a test biely 🥺

dracik07
4. apr 2024

Ahojte
@majoralka 😔
@zanzilady pekný graf

Ja som ako na hojdačke, ale v noci som vstávala k malému. Neviem či to bolo splnom ale spal dosť nekludne. Takýto kopcovitý graf som teda ešte nemala

zanzilady
4. apr 2024

@majoralka tam kde je obal na ňom sa mi niečo aj zdá :D ale to bude asi nejaký tieň …a zas pokles je ešte len maly ešte je šanca 🥹
@dracik07 ty ho máš riadny ozaj 🤪úplne bláznivý

andyka105
4. apr 2024

Dobre ranko dievčata. Ja som uz uplne magor. Co myslite? Dneska som odmerala a teplota uz uplne nizka, ratala som ze dneska dojde Ms, uz 5 dni mam spinenie. Dneska sa spinenie vytratilo. Krcok mam uz uplne dole a zda sa mi ze uplne sucho. Ze ci tych 5 dni spinenia nemam pocitat za MS. Ale zas ja zvyknem mat silnejsie kramy no z druhej stranky by my tak skoro dosli ze sliznica by podlamna nestihla natolko narast aby som mala silne. Ale zas nemala by byt pocas Ms uz teplota nizka? No neviem teraz ze co. 🤷‍♀️

dracik07
4. apr 2024

@zanzilady ako počasie v apríl 😁

majoralka
4. apr 2024

@dracik07 aj ma napadlo pocasie v apríli 😁 riadne skoky, tak ako ja minuly cyklus 🙈
@zanzilady ty mas pekny graf, zajtra držím palce 🤞

zanzilady
4. apr 2024

Ale na pekný graf nespolieham lebo väčšinou toe najškaredšie sú tie tehotenské 😂

bambulka711
4. apr 2024

Dobré ránko dievčatá, tak mne začalo špinenie, takže som jasná. Ráno 25-kovy test...

zanzilady
4. apr 2024

@bambulka711 nezdá sa ti na ňom niečo ? 🥹. O ale ms asi prichádza… ale celkom dosť neskôr

jankasvo
4. apr 2024

@bambulka711 aj mne sa tam niečo zdá 🙏

dominka2611
4. apr 2024

Ahojte žienky ja dnes takto. Neodolala som a spravila som aj testik no neviem. Je to stále skoro asi 8-9DPO aj keď sa mi tam niečo marí ale neviem 🤷🏻‍♀️😔

zanzilady
4. apr 2024

@dominka2611 niečo slabučkeeeeee áno. Ale to je fakt skoro :/ ale chápem ja som dnes 8dpo a toez ma to láka. Merias v ústach ?

dominka2611
4. apr 2024

@zanzilady ja som mala určite počkať ešte minimálne 2 dni. Nie, nie ja meriavam z dola. Meriavala som v ústach ale mne to prišlo celé take rozhodené a ja ešte spávam hocikedy s otvorenými ústami tak to by bolo celé zlé 😃😃. Len čo má trápi tak je to že som naozaj mladá (24) a už teraz mám problém otehotnieť, strašne sa bojím čo to bude časom 🫣.

zanzilady
4. apr 2024

@dominka2611 a ako dlho už skúšate ? … preto sa pýtam na meriame lebo zas na meranie dole sa mi zdajú nízke toe teploty sby to bolo tehu to som väčšinou videla už okooo 37. Ale tak každé telo je iné 🙂 …ja zajtra asi otestujem toez budem len 9dpo 😅tak si môžme podať ruky

dominka2611
4. apr 2024

@zanzilady ja čo som čítala tak pri tehotenstve nemajú byť príliš vysoké teploty. 7 mesiacov ss snažíme. Ja som hlavne testovala preto lebo 2krat som mala biochemické a doktor si to chce podchytiť. Uvidíme stále to je skoro na 8-9 DPO. Mám stále ešte nejaké 4-5 dni 😃. Tak sa len modlim a dúfam že tam budú // 🙏🏼.

zanzilady
4. apr 2024

@dominka2611 aaa tak 7 mesiacov nieje až take hrozne. Ale treba byt v strehu to je jasne 🙂 držím palce aby tam o pár dni boli pekne čiarky

dominka2611
4. apr 2024

@zanzilady ďakujem krásne ❤️ držím tiež palčeky ❤️

bambulka711
4. apr 2024

@zanzilady @jankasvo kým nie je jasná čiarka, tak je to pre mňa proste kanálik. Takéto čiarky robia tie testy všetky 😓

majoralka
Autor odpoveď zmazal
majoralka
4. apr 2024

Dievčatá, takýto je suchý, naživo je pekne vidieť čiarku 🙈 tak som zvedavá či to bude kanalik alebo //

zanzilady
4. apr 2024

@majoralka mne napr toptest spravil výraznú čiarku po zaschnutí ale to bol kanalik. Aj keď toto je iný test, ale nespoliehala by som sa