Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa mne predtym z unilabs zvykli hcg tak o hodinku. Ine hodnoty este v ten den. Niekedy poobede ale aj vecer mi chodilo🙏🏼
@zuza265 ja som bola v medirexe, tak dufam že ešte dnes to príde hlavne
@katariiinkaa ďakujem moooc, uvidíme či bude silnieť alebo to ostane takto ako pomaly každý mesiac-slabá ciarka na testoch a pride MS 🙈
Ešte teda si bola sama na krv, keď ťa preobjednali 😁 držím palce 🤞 a čakáme s tebou 🤗
@katariiinkaa ano ano to som len ze teda ked unilabs ze medirex to ma asi rovnako🤗
@katariiinkaa výsledky už suuu ?
@zanzilady nie sú ešte 😫 od doktorky mi chodili cca o 14:40 a tiež to posielala do medirexu stale, tak možno v podobnom čase to príde.. hlavne dufam že dnes lebo toto čakanie je katastrofa pre mna
@katariiinkaa ochhhh tak ešte aspoň hodinu. Sle stavalo viditeľne 🤞bude to dobreeee
@katariiinkaa ten krásne tmavne 😍🙏🍀, tiež čakám s babami na dobré správy 🙏😉
No mňa už celkom slušne pobolieva brucho a križe, tak dúfam a nenahnevala by som sa kebyže príde aj zajtra. Podľa cyklu by mala prísť v nedeľu. No podľa ovu a LF až pondelok/ utorok tak som zvedava. Toto čakanie na ms je ešte horšie ako na ovu a testovanie
Inak asi 2 mesiace počas ms som mala úplne že živý sen že mamatesty mi ukazovali negatívne testy, tak som išla do lekárne a aj som tam išla rovno ocikat test (Mamatest a iný tycinkovy) a neznámy test bol pozitívny a mamatest negativny. Bože tieto sny sú hrozne 🙄 Už mám pocit akoby mi prepinalo😭
@zanzilady nemáš náhodou aj iné testy? viem že som si robila babytop test niekedy na 12-13dpo a na nom bola fakt az neviditelna ciarka, zatial co na napr. mamateste bolo vidno zretelnu ciarku. Bodaj by to naozaj vyšlo 😍❤️
@katariiinkaa Objednala som si mamatesty plastové a adiel som tam hodila toez :D takze budem testovať ešte
@katariiinkaa ešte nič?
@majoralka ach ja mám pocit že sa ani nedočkám 😀 už pípol o 15:25 mail z medirexu tak samozrejme v tej sekunde infarktovy stav som schytala a ono to bol len email o tom že vzorka je už v laboratóriu 😒😂 neviem prečo ale stále keď mi príde výsledok či už od mojej gyn alebo odkiaľkoľvek tak sa mi tak rozbúši srdce že extrém 😀 dúfam že to už bude rychlovka keď to už majú tam.. ale tak ktovie no
@katariiinkaa moje nervy 🙈 odpíš im, že ty a aj baby z koníka sa nevedia dočkať, nech si švihnú 😁
@majoralka presneeee veď ja každú minútu tu aby som videla 😂
@katariiinkaa
@katariiinkaa to je napinavejsie ako guma v gatiach 🙄😁
Stále neprišli? A nepýtala si sa že kedy ti ich pošlú?
@dracik07 stále nič 🤦♀️ pán na infolinke mi len povedal že zvyknú hneď v ten deň
@katariiinkaa to tam robia takto dlho ? 😳bože no ja by som bola cely deň v strese
Prisli výsledky, hcg išlo zo 409 na 550 za necelých 48 hodín.
@katariiinkaa noooo podľa mna by to malo byt zvýšené visc 😌 nárast je ale myslím že mal byt vyšší. Ale odborník niesom
@katariiinkaa to je málo, či? 🥺
@katariiinkaa podľa mňa ide pekne hore 🙂 aký týždeň vychádza že si ?

@katariiinkaa no tak dobre že si bola sama na tu krv 😂…toto čakanie