Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Akurát som prišla domov a všimla som si že som začala slabo ružovučko špiniť, zatiaľ len po utreti tak dufam že sa to rýchlo stopne. Dnes som mala po dlhej dobe deň kedy som cely deň niekde lietala, tak dufam že to je len tým 🙁
@katariiinkaa daj si magnezko, vyloz nohy a oddychuj cely vikend. Uvidis ako v pondelok. Ani nemas ziadny progesteron ze by ti doktor dal? Drzim palce narast je dobre znamenie.
@katariiinkaa držím palce podľa mňa to hcg je v pohodicke a aj testy tomu nasvedčujú že bude všetko v poriadku ☺️
@andyka105 @kristinkaris ďakujem žienky.. viem že tie hodnoty a nárast sú trosku diskutabilné, ale fakt nechcem hádzať flintu do žita kým nemám za sebou ďalšie sono 🙂 myslim že to veľa napovie.. špinenie prešlo ešte včera večer, bolo to fakt len chvíľkové a dosť slabe. Už nech je pondelok 🙏
@katariiinkaa treba veriť že bude všetko v poriadku 😍
@katariiinkaa ja už nie, test bol na 10-11dpo biely. Mne podľa cyklu má prísť zajtra a podľa LF a ovu pondelok/ utorok. Takže čakám na ms. Možno ak nepríde v utorok čomu neverím tak skúsim testnut.
@dracik07
@katariiinkaa
@majoralka ja som skúšala ale bielo
Ahoj, sledujam Vas tu ktorej z Vas sa postasti a pridu 2 ciarky 🙂 u nas mame pozastavene snazenie kvoli uree, takze verime ze atb zaberu a potom mozem ist na priechodnost vajecnikov...moja otazka vsak je mate niektora skusenosti s duphastonom na upravu cyklu? Do 18dc som chodila kazde 3 dni na sono ale folikuly nerastli, teda sa nasadil na 10 duphaston, aktualne som 9 dni po dobrati a ms nikde, brucho boli, prsia tiez, ale nejak nie a nie spustit...
@ersp mne ms vtedy prišla do 2 dni 🙂 ale bola veľmi slabá
@kristinkaris @zanzilady ja budem asi pokazena 😀😀😀
Dievčatá tak ja neviem :D na mamateste sa mi zjavila čiarka (môže byt kanalik) ale včera som ho robila toez a nič čisto biely. A dnes som robila aj nejakú neznámu značku pasante clearsign vraj je to 25 a tam čiarka. Slabučká. Preto som upravila aby bolo vidno aj tu. Ten neznámy som robila aj teste po ms aby som vedela či robí duchov a kanáliky a nič. A dnes toto
@zanzilady no ja ti neviem podľa mňa to je skôr kanalik :/
@kristinkaris je to možné. Nevylučujem samozrejme 😅skúsim zajtra netestovat a až v pondelok
@zanzilady mamatest nemáš odfotený?
@katariiinkaa neviem či to tu bude vidno

@kristinkaris mala by som byt v 6tt. Podľa hodnôt to aj sedí. Uvidíme čo povie doktorka na ten nárast no 🙂 volala som s tým znamim čo je pôrodník a povedal že je to stále v norme a že sa tým nemám znepokojovať kým nemám žiadne ťažkosti. Že niekomu trva dlhšie kým sa hcg rozhýbe. Tiež mi povedal že si mám skúsiť dať úplne prvú hodnotu a tu dnešnú do kalkulačky a pozrieť ako sa zdvojnásobuje (povedal dokonca že oni vyžadujú aby bol nárast aspoň 60%, nie 100%) a podľa toho brat dlhodobý výsledok. Keď som to takto dala tak mi vyšlo že doubling time je necelých 69 hodín. Má byt pritom od 48 do 72.. tak uvidíme no. Ostáva len čakať na pondelok na sono 🙂 nechcem ešte hádzať flintu do žita kým nie je nič iste.