icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
5. apr 2024

@kristinkaris mala by som byt v 6tt. Podľa hodnôt to aj sedí. Uvidíme čo povie doktorka na ten nárast no 🙂 volala som s tým znamim čo je pôrodník a povedal že je to stále v norme a že sa tým nemám znepokojovať kým nemám žiadne ťažkosti. Že niekomu trva dlhšie kým sa hcg rozhýbe. Tiež mi povedal že si mám skúsiť dať úplne prvú hodnotu a tu dnešnú do kalkulačky a pozrieť ako sa zdvojnásobuje (povedal dokonca že oni vyžadujú aby bol nárast aspoň 60%, nie 100%) a podľa toho brat dlhodobý výsledok. Keď som to takto dala tak mi vyšlo že doubling time je necelých 69 hodín. Má byt pritom od 48 do 72.. tak uvidíme no. Ostáva len čakať na pondelok na sono 🙂 nechcem ešte hádzať flintu do žita kým nie je nič iste.

katariiinkaa
5. apr 2024

Akurát som prišla domov a všimla som si že som začala slabo ružovučko špiniť, zatiaľ len po utreti tak dufam že sa to rýchlo stopne. Dnes som mala po dlhej dobe deň kedy som cely deň niekde lietala, tak dufam že to je len tým 🙁

andyka105
5. apr 2024

@katariiinkaa daj si magnezko, vyloz nohy a oddychuj cely vikend. Uvidis ako v pondelok. Ani nemas ziadny progesteron ze by ti doktor dal? Drzim palce narast je dobre znamenie.

kristinkaris
6. apr 2024

@katariiinkaa držím palce podľa mňa to hcg je v pohodicke a aj testy tomu nasvedčujú že bude všetko v poriadku ☺️

katariiinkaa
6. apr 2024

@andyka105 @kristinkaris ďakujem žienky.. viem že tie hodnoty a nárast sú trosku diskutabilné, ale fakt nechcem hádzať flintu do žita kým nemám za sebou ďalšie sono 🙂 myslim že to veľa napovie.. špinenie prešlo ešte včera večer, bolo to fakt len chvíľkové a dosť slabe. Už nech je pondelok 🙏

zanzilady
6. apr 2024

@katariiinkaa treba veriť že bude všetko v poriadku 😍

zanzilady
6. apr 2024

Ja graf dnes takto a vyyy ?

majoralka
6. apr 2024

Ja som zas klesla a test biely…už čakám len na MS 🤷‍♀️🥺

dracik07
6. apr 2024

@majoralka ten pokles nie je veľký, ale toho testu mi je ľúto 😔
@zanzilady test si neskúšala, ten graf vyzerá supeeeer 😍😉

dracik07
6. apr 2024

Dnes takto a to som si myslela že už dnes bude pokles výraznejší

katariiinkaa
6. apr 2024

@majoralka to ma mrzí 🙁

@zanzilady @dracik07 grafy máte obe krásne 😍 neskúšali ste už test?

dracik07
6. apr 2024

@katariiinkaa ja už nie, test bol na 10-11dpo biely. Mne podľa cyklu má prísť zajtra a podľa LF a ovu pondelok/ utorok. Takže čakám na ms. Možno ak nepríde v utorok čomu neverím tak skúsim testnut.

zanzilady
6. apr 2024

@dracik07
@katariiinkaa
@majoralka ja som skúšala ale bielo

dracik07
6. apr 2024

@zanzilady to ma mrzí 😭

zanzilady
6. apr 2024

@dracik07 akože zas nejakú extra nádej som tomu nedávala keďže ovu sme nevystihli🥲 tak hádam dalsi cyklus sa pošťastí

kristinkaris
6. apr 2024

Ahojte no ja stále Bt takto bola som u Dr endometriun nízke 7mm a sekrecne :/ vyvolávačku pichnúť zatiaľ nechce že počkáme čo myslite dokedy mám ešte čakať ? Aká je vlastne nejaká norma ?

ersp
6. apr 2024

Ahoj, sledujam Vas tu ktorej z Vas sa postasti a pridu 2 ciarky 🙂 u nas mame pozastavene snazenie kvoli uree, takze verime ze atb zaberu a potom mozem ist na priechodnost vajecnikov...moja otazka vsak je mate niektora skusenosti s duphastonom na upravu cyklu? Do 18dc som chodila kazde 3 dni na sono ale folikuly nerastli, teda sa nasadil na 10 duphaston, aktualne som 9 dni po dobrati a ms nikde, brucho boli, prsia tiez, ale nejak nie a nie spustit...

kristinkaris
6. apr 2024

@ersp mne ms vtedy prišla do 2 dni 🙂 ale bola veľmi slabá

zanzilady
6. apr 2024

@ersp ja som posledné dva mesiace brala duohaston od 15dc a vždy na 3 deň po vysadení ms prišla

ersp
6. apr 2024

@kristinkaris @zanzilady ja budem asi pokazena 😀😀😀

zanzilady
6. apr 2024

Dievčatá tak ja neviem :D na mamateste sa mi zjavila čiarka (môže byt kanalik) ale včera som ho robila toez a nič čisto biely. A dnes som robila aj nejakú neznámu značku pasante clearsign vraj je to 25 a tam čiarka. Slabučká. Preto som upravila aby bolo vidno aj tu. Ten neznámy som robila aj teste po ms aby som vedela či robí duchov a kanáliky a nič. A dnes toto

kristinkaris
6. apr 2024

@zanzilady no ja ti neviem podľa mňa to je skôr kanalik :/

zanzilady
6. apr 2024

@kristinkaris je to možné. Nevylučujem samozrejme 😅skúsim zajtra netestovat a až v pondelok

katariiinkaa
6. apr 2024

@zanzilady mamatest nemáš odfotený?

zanzilady
6. apr 2024

@katariiinkaa neviem či to tu bude vidno

zanzilady
7. apr 2024

Tak ja už neviem…. Dnes asi testovať nebudem skúsim pockst do zajtra

dracik07
7. apr 2024

@zanzilady krásny graf 😍

dracik07
7. apr 2024

Ja sa zatiaľ držím, čakám na pád

andyka105
7. apr 2024

@zanzilady krasny graf, drzim palce aby sa teplota drzala hore. Zajtra sa chystas testovat?
@dracik07 ufff uz nech MS dojde konecne. To je najhorsie cakanie podla mna este horsie jak na testovanie. Ked vies ze to nevyslo a cakas kedy sa spusti MS.

zanzilady
7. apr 2024

@andyka105
@dracik07 nevydržala som :D testovala som ale nie z prvého mocu… ale nič. Dnes som 11dpo to by niečo na mamateste bolo 🥲