icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
9. apr 2024

@katariiinkaa dnes krrrrv hádam bude výsledok rýchlejšie ako naposledy 🙂 test si ešte robila ?

kristinkaris
9. apr 2024

@zanzilady dúfam ze vydrží ovu kým muž príde z roboty :D už ma aj kríže bolia

dracik07
9. apr 2024

@kristinkaris krásne pozitívny, tak dnes, zajtra šup šup

majoralka
9. apr 2024

@zanzilady a na živo su akej farby? Lebo akože čiarky pekne 🤷‍♀️ A áno, uz ide, potvora jedna mrchata 😁
@kristinkaris ty koksoooo, parada 🤞

zanzilady
9. apr 2024

@majoralka ten mama je ružový to pekne vidno 🙂 aj ten toptest bol ružový len to je fotené po limite 😂

kristinkaris
9. apr 2024

@majoralka
@dracik07 sú brutálne dúfam že to vyjde muž bude mať 30tku bol by to pekný darček 😇

katariiinkaa
9. apr 2024

@zanzilady @zanzilady mali by byt skôr, cca okolo 3 chodia doktorke 🙂 skúsim im o tretej napísať či ich náhodou nemajú.. test som robila aj dnes, ale z úplne zriedeneho mocu, fakt že priesvitny bol skoro 😅 ale aj tak ukázal krásne 2 čiarky. Inak na tom tvojom mamateste tiež niečo vidím 😉 a baby top test majú podľa mna malo farbiva.. robila som si jeden včera z ranného mocu a pozri ako vyzerá v porovnani s dnešným mamatestom ktorý som si robila z maximálne zriedeneho mocu 🤷‍♀️

zanzilady
9. apr 2024

@katariiinkaa no niečo tam vidno- ale už zmizla teraz už ju skoro nevidno :D a ty ich máš super! Nech ke sj to Hcg take pekne ako test 🙂

katariiinkaa
9. apr 2024

@zanzilady Ach dufam že stúplo fakt.. nech sa dostaneme nad tu 1000 konečne aby niečo videla na ultrazvuku. Neviem vôbec čo za číslo mám čakať, ale už teraz vidím ako mi začne biť srdce keď uvidím že odpísali 😂😂 už sa cítim ako idiot niekedy 🤦‍♀️

zanzilady
9. apr 2024

@katariiinkaa bože ja sa cítim rovnako. Keď robím test. A akože ja na tvojim mieste by som ani spat nemohla.

katariiinkaa
9. apr 2024

@zanzilady vieš čo ja som celkom pokojná v bežné dni, občas si niečo prečítam či to niekto mal podobne a ako to dopadlo, ale to je všetko.. My sme s mužom v podstate pripravení na obe varianty, či už to dopadne dobre alebo zle..jedno čo nechceme je aby to bolo mimomaternicové, nech nemám zbytočné komplikácie z toho.. samozrejme ale stále dúfame že to bude dobré aj keď sme ten štart mali takýto pomalší 🙂 Uvidíme no.. Myslím že aj dnešné hcg napovie akým smerom to celé ide. A na druhej strane keď sa má niečo stať tak radšej nech sa to stane teraz v začiatku ako napr o 3 mesiace, kedy už budem fakt natešená a nebudem si takú možnosť ani pripúšťať..

zanzilady
9. apr 2024

@katariiinkaa presne úplne s tebou súhlasím. Toez som si povedala keď som potratila že lepšie že to bolo skôr ako neskôr, alebo porodiť a mat choré dieťatko. Všetko je tak ako ma byt 🙂 určite.

kristinkaris
9. apr 2024

Baby ovu nastáva 12-24hod po poslednom pozitívnom teste ?

dracik07
9. apr 2024
zanzilady
9. apr 2024

@katariiinkaa ⏳😅 cakaaaaam 😅síce asi aj ty ešte

katariiinkaa
9. apr 2024

@zanzilady tak tak 😂 stále čakám. Myslím že už nerobia, keď neodpísali. Tak snáď zajtra ráno hneď.. Ja si už na to čakanie začínam asi aj zvykať.. fakt že vkuse čakám na niečo 😀 určite budem písať hneď ako budem vedieť niečo nové

zanzilady
9. apr 2024

@katariiinkaa dobreeee 😀informuj nás.

majoralka
9. apr 2024

Mne sa už rozbieha MS, takže zajtra 1dc, hor sa do ďalšieho kola s perfektným darčekom k zajtrajším narodeninám 🤷‍♀️🙈😁

dracik07
9. apr 2024

@majoralka som na tom podobne.

zanzilady
9. apr 2024

@dracik07 akurát som išla napísať aj ja že mi ms začína … tak mame spoločný cyklus
@majoralka

dracik07
9. apr 2024

@zanzilady
@majoralka tak sme v tom spolu ✊🙏🍀

majoralka
9. apr 2024

@dracik07
@zanzilady takže spolu baby 🤞🥂🙏🏻

zanzilady
9. apr 2024

@majoralka tak nech sa nám spolu aj pošťastí 🥰🤞

zanzilady
9. apr 2024

@zanzilady okolo kolkeho dňa kabáte ovu ? Ešte an to nám možno vyjde narovnako ja okolo 14-15 🙂 niekedy 16

dominka2611
9. apr 2024

@dracik07 @zanzilady @majoralka ja som dnes tiež začala 1DC 😃

jankasvo
9. apr 2024

@dominka2611
@zanzilady
@majoralka
@dracik07 Baby ja dnes 2DC, ako to pekne všetkým naraz vyšlo 😁💪

zanzilady
9. apr 2024

Inak keď zatiaľ nekrvacatr veľmi - dostala som okolo piatej ale zatiaľ to nieje silne tak si dávate 1 dc už dnes ? Či až zajtra ?

majoralka
9. apr 2024

@zanzilady zajtra daj 1dc….mne kedysi gyn povedal, že keď dostanem MS cca o tretej pobede, mam rátať 1dc az nasledujúci den

katariiinkaa
10. apr 2024

Dobré ránko, tak výsledok zo včerajšieho hcg je 857. Stále to stúpa, ale dosť pozvoľne, tak uvidíme aký postup zvolí doktorka ďalej. Majú mi dať vedieť.

zanzilady
10. apr 2024

@katariiinkaa nooo stúpa ale ja neviem, mne to príde fskt pomaly. Ale stále je nádej a treba veriť že to bude zázračne babatko 😍