Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady dúfam ze vydrží ovu kým muž príde z roboty :D už ma aj kríže bolia
@kristinkaris krásne pozitívny, tak dnes, zajtra šup šup
@zanzilady a na živo su akej farby? Lebo akože čiarky pekne 🤷♀️ A áno, uz ide, potvora jedna mrchata 😁
@kristinkaris ty koksoooo, parada 🤞
@zanzilady @zanzilady mali by byt skôr, cca okolo 3 chodia doktorke 🙂 skúsim im o tretej napísať či ich náhodou nemajú.. test som robila aj dnes, ale z úplne zriedeneho mocu, fakt že priesvitny bol skoro 😅 ale aj tak ukázal krásne 2 čiarky. Inak na tom tvojom mamateste tiež niečo vidím 😉 a baby top test majú podľa mna malo farbiva.. robila som si jeden včera z ranného mocu a pozri ako vyzerá v porovnani s dnešným mamatestom ktorý som si robila z maximálne zriedeneho mocu 🤷♀️
@katariiinkaa no niečo tam vidno- ale už zmizla teraz už ju skoro nevidno :D a ty ich máš super! Nech ke sj to Hcg take pekne ako test 🙂
@zanzilady Ach dufam že stúplo fakt.. nech sa dostaneme nad tu 1000 konečne aby niečo videla na ultrazvuku. Neviem vôbec čo za číslo mám čakať, ale už teraz vidím ako mi začne biť srdce keď uvidím že odpísali 😂😂 už sa cítim ako idiot niekedy 🤦♀️
@katariiinkaa bože ja sa cítim rovnako. Keď robím test. A akože ja na tvojim mieste by som ani spat nemohla.
@zanzilady vieš čo ja som celkom pokojná v bežné dni, občas si niečo prečítam či to niekto mal podobne a ako to dopadlo, ale to je všetko.. My sme s mužom v podstate pripravení na obe varianty, či už to dopadne dobre alebo zle..jedno čo nechceme je aby to bolo mimomaternicové, nech nemám zbytočné komplikácie z toho.. samozrejme ale stále dúfame že to bude dobré aj keď sme ten štart mali takýto pomalší 🙂 Uvidíme no.. Myslím že aj dnešné hcg napovie akým smerom to celé ide. A na druhej strane keď sa má niečo stať tak radšej nech sa to stane teraz v začiatku ako napr o 3 mesiace, kedy už budem fakt natešená a nebudem si takú možnosť ani pripúšťať..
@katariiinkaa presne úplne s tebou súhlasím. Toez som si povedala keď som potratila že lepšie že to bolo skôr ako neskôr, alebo porodiť a mat choré dieťatko. Všetko je tak ako ma byt 🙂 určite.
Baby ovu nastáva 12-24hod po poslednom pozitívnom teste ?
@kristinkaris ano
@katariiinkaa ⏳😅 cakaaaaam 😅síce asi aj ty ešte
@zanzilady tak tak 😂 stále čakám. Myslím že už nerobia, keď neodpísali. Tak snáď zajtra ráno hneď.. Ja si už na to čakanie začínam asi aj zvykať.. fakt že vkuse čakám na niečo 😀 určite budem písať hneď ako budem vedieť niečo nové
@katariiinkaa dobreeee 😀informuj nás.
Mne sa už rozbieha MS, takže zajtra 1dc, hor sa do ďalšieho kola s perfektným darčekom k zajtrajším narodeninám 🤷♀️🙈😁
@dominka2611
@zanzilady
@majoralka
@dracik07 Baby ja dnes 2DC, ako to pekne všetkým naraz vyšlo 😁💪
Inak keď zatiaľ nekrvacatr veľmi - dostala som okolo piatej ale zatiaľ to nieje silne tak si dávate 1 dc už dnes ? Či až zajtra ?
Dobré ránko, tak výsledok zo včerajšieho hcg je 857. Stále to stúpa, ale dosť pozvoľne, tak uvidíme aký postup zvolí doktorka ďalej. Majú mi dať vedieť.
@katariiinkaa nooo stúpa ale ja neviem, mne to príde fskt pomaly. Ale stále je nádej a treba veriť že to bude zázračne babatko 😍

@katariiinkaa dnes krrrrv hádam bude výsledok rýchlejšie ako naposledy 🙂 test si ešte robila ?