Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Aaaahojte! 😉
Asi to tak bude,ze jedna ovulka s dvoma vajickami. Ja pochadzam s dvojvajecnych dvojcat a moja mamina sice nikdy nerobila ovu testy,ale citila ovu podobne ako ja. U nas je to asi genetika,lebo moji stari rodicia boli tiez z dvojcat. 😎
Ale potom aj tak nechapem,preco mi ovu tst niekedy ukaze s odstupom niekolkych dni 🙂 dva krat za sebou.No ved od pozajtra tj.8DC zacinam aj merat teplotu,tak uvidim.Ja inak este nesnazilkujem,ale chcem si to jednoducho odsledovat.
Velmi ma to bavi. 😔
@paskolinka no to nie, mali by dozrieť nejako súčasne max. do 48 hod. to že to mala s takým rozostupom je dosť divné, ešte je možné, že to prvé vajko zrelo, ale nedozrelo, resp. neprasklo a nastala potom o niekoľko dní ridna ovulka z druhého vajka
@mahun1 vymaž prosím ťa tento príspevok, vo fóre je zakázaný predaj, ak to chceš ponúknuť na predaj - pridaj sa do tejto skupiny, ktoré je určená na predaj zbytkov https://www.modrykonik.sk/group/6841/ , ďakujem
caute baby, tak to, co som mala vcera pozitivny ovu test a bolesti, bola ovulacia v den ovu testu. a haluz, zlte teliesko bolo na oboch stranach. a ze uz teraz mam sliznicu 1,4, co je dost vysoka, tak by sa zase mohlo nieco zadarit. aj ked sme sa s gyneko trosku pochytili kvoli kojeniu, lebo ma zdzubala, ze chcem prestat a ze maly malo jedava a v noci ma budi a tak vlastne za vsetko ma zdzubala 🙂))) no a ze mi lieky neda, lebo ona kojila do 4 rokov a ze nemam dovod robit mu stres a odstavit ho. ale akoze, sorry za vyraz, wtf /welcome to facebook? som sa fakt nahnevala, lebo ja som najvacsi zastanca kojenia, ale uz sa mi zacina rozpadat organizmus uplne a tak to nie je take, ze nechcem, aby som mala vycucnute susene slivky po kolena namiesto prs (co uz aj tak mam), ale riesim to kvoli zdravotnym veciach. ach jo. ale inak som zdrava, vsetko je ok, a mam po ovulke/kach.
jaaaaaaj, a hcg - vraj hcg sa nevylucuje len v tehotenstve, ale aj v strese, pri kojeni a funkcnych cystach, rovnako pri zmene zivotnych podmienok. takze vlastne mozeme byt falosne tehotne a nie je to ani biochemicke tehu. haluz.
@chmurkaxy nemohla byť reč o prolaktíne alebo LH? HCG je hormón, ktorý netvorí telo ženy (ani tehotnej ani netehotnej), ale tkanivo vznikajúceho embrya..napr.tu je to dobre vysvetlené:
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@chmurkaxy tiez sa mi to nezda s tym HCG,ale tak v dnešnej dobe je mozne uz hocico 😀 a co sa tyka kojenia,ak ta to vycerpava a rozhadzuje cyklus,zrejme tadial cesta nevedie... Ako.som ti uz pisala,ja som odstavovala 23,5 mesacneho,nezjedol mi za celý den viac ako 2 lyžičky jogurtu, polievku alebo 8minu jablka a realne zacal jest az ked som mu nedala ani v noci, ani rano...
@kitulka dakujem pekne...No nejako si nas to babatko naslo v pravy cas 🙂 Ked sme sa stahovali do bytu som bola tehotna s Nelkou a ked z bytu odchadzame, tak som zasa tehu 🙂
@kubisova no moja, tak ja som momentalne tehu. V utorok som bola u dr. a podla sona som 6+5 a mali sme aj srdiecko, takze zatial to vyzera vsetko v poriadku. Najblizsiu poradnu mam 30.12 a to by som mala dostat knizku, idem na krv a take vacsie sono, tak drz palce, aby vsetko dobre dopadlo...
@chmurkaxy no drzim palce, nech sa zadari a ja si tiez myslim, ze kludne mozes maleho odstavit, ked Ti to uz nerobi dobre a nepocuvala by som nejaku gyndosku. Urob tak, ako sama citis. Ty sa poznas najlepsie, aj seba aj svoje dieta...
@kubisova akože krčok mal tvar guličky alebo si na ňom mala guličku - výrastok? Neviem čo to môže byť, odkedy som po konizácii, ž krčok neskúšam a ani nebudem, nech si tam niečo nezanesiem a nech tým nepodporím mykózy, tak kašli aj ty na krčok a radšej meraj alebo testuj, to je istejšie ako zistiť ovulku 🙂
@chmurkaxy tvoju dr. nechápem, akože keď ona kojila 4 roky, tak to musia všetky jej pacientky? keď ti to nerobí dobre, pomaly malého odstav a hotovo, je už dosť veľký, už môže jesť aj rezne 😀
že sa hcg vyplavuje pri cystách, to rozumiem, ale pri strese??? to by som mala nonstop pozitívne testy 😀 asi myslela LH, lebo inak mi to zmysel nedáva....
Ahojte baby...kedze idu vianoce a mne ostalo este 30malych sackov inofolicu...tak som sa rozhodla ze ho dam ZADARMO.....mne nepomohol...tak ho chcem dat tomu kto to naozaj potrebuje...a nie kto je uplne zdravy a veri ze inofolic mu pomoze...takze kocky...pokial vam tymto mozem pomoct tak budem rada...a aj postovne uhradiiim....
@katkatonkova aký pekný darček 🙂 ak by sa ti nikto neozval, napíš do tejto skupiny https://www.modrykonik.sk/group/6841/ tak to niekto aj kúpi 🙂
@rybkaa pockam do vecera...a ked sa nikto neozve tak to tam napisem do tej stranky...dikeees...
Tymto oznamujem ze inofolic uz je daruvany.......
@chmurkaxy jej tak mozno sa zadarilo...drzim palce 🙂 no a to s tym hcg som este nepocula,viem,ze cysty ci nadory mozu,ale to ostatne??? A neznasam takych lekarov co presadzuju len svoju pravdu...ako dlho uz kojis?ja sice s tym skusenost nemam,ale prehanat to tiez neplanujem 😀 a co mas inak nove?
dievcata, prosim vas, viete mi poradit? moze clostil ovplyvnit BT? dakujem 🙂
@vicianocka ano, môže ju dvihnúť
@rybkaa dakujem 🙂 ..aspon viem, preco mi na 8DC stupla teplota na 37,0
@chmurkaxy ja som kojila do 3 rokov dcerku, z toho som kojila tandemovo - aj mladsieho a uz nikdy viac..Bola osm zufalo unavena, vyflusnuta atd.. kzda zena ma inu kondiciu a ked si spomeniem na dojcenie pocas tehu.. pomooooc, never ever 😉,t akze ak by sa zadarilo, nech tvoja doki mysli,c o che, vklude odstav, maly ma krasny vek - do 2 rokov sa dojcenie ukotvuje, po dvohc rokov odstavit je uz fakt,a le fakt problem 😉
@rybkaa ahoj ja som 5DPO dnes teplota pokles z 37,0 na 36,8 môže to byť uhniezdovani?

@rybkaa ako sa na to pozries, pre mna je toto, co pises, jedna ovulka, akurat s dvoma vajickami. ale nie je podla mna mozne mat dve ovulky s niekolkodnovym rozostupom...