Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa tak aj napriek pomalemu stupaniu to moze dopadnut dobre. Ja by som tiez pockala ako sa to vyvinie. Aspon sono by ti mohli spravit ci je to na spravnom mieste. No v kazdom pripade drzima palce. 🤞
Ja som uz 7dc uz som zacala merat tak uvidime co to tento mesiac da. V maji mam 30 tak by to bol pekny darcek k narodeninam 😊
@katariiinkaa mne to tiež príde že pomaly stúpa. Bude ti ešte robiť sono? Kedy ti mavdat vedieť ako ďalej bude postupovať. Len ona bude porovnávať hodnoty čo ti ona robila
@katariiinkaa ahoj. Dlhšie vás tu sledujem, už keď sme sa my snažili, pár mesiacov dozadu.. a sem tam nakuknem, že ako sa vám všetkým darí. Ja som bola celkom podobný prípad pred takmer 3 rokmi. Aj keď neviem presne koľko dní si po ovulke, ale ja som nejakých 22 dPO mala hcg 737. Potom o 5 dní už bolo cez 2640. Na 29 deň už potvrdil aj ❤️. Dovtedy takmer nič nevidel, len nejaku kavitaciu v maternici 🙈. Momentálne má to moje potencionálne mimomaternicové tehotenstvo (áno aj mňa s tým strašili).. už viac ako 2 roky. 😉
Myslím na teba, nech to dopadne dobre 🙂
@dracik07 predpokladám že dnes mi dajú vedieť, určite bude robiť aj ďalšie sono 🙂 tak ono je v podstate v poriadku že to bude porovnávať s odbermi ktoré mi robila ona, aj tak na to treba pozerať komplexne. Ako samoplatca mám len 1 odber, takže to veľkú rolu nehrá. Uvidíme čo to bude.. Fakt neostáva nič iné len čakať.
@domisi Ahoj, jeežíš ty si aká zlatá ❤️ ďakujem za podporu. S mužom sme pripravení aj na to že to nedopadne najlepšie.. Ale stále v kútiku duše veríme že by to mohlo dopadnúť aj napriek všetkému dobre a že je to malý bojovníček 🙂 Neostáva nič len veriť.
Ahojte, 1dc hlásim 📣
Ahojte, pridávam sa 😅 1DC
Tak s tou MS sa asi vrece roztrhlo :D ja teda tiež dnes 1dc a hrozne ma boli maternica - nie kŕče ako obvykle ale keď chodím (otrasy) alebo sa dotknem brucha proste vyslovene na dotyk…
Tak vitajte v klube dievčatá 😂
Ja ju mám zas akúsi mimoriadne silnú 🙈 to nemávam takto 🤷♀️
Žienky tak práve volala gynekologička, mám sa zastaviť v pondelok ráno o 7:30, takže čakanie pokračuje 😅 O to že by sa jej nezdala hodnota alebo niečo nespomenula nič, tak dúfam že to bude v poriadku a v pondelok konečne niečo uvidí. To už by sme mali byť konečne aj nad hranicou 1000 ako každý hovorí že je až potom niečo vidieť na sone, tak hádam sa konečne vylúči to mimomaternicové. Ďalšie nekonečné čakanie môže začať! 😂
@katariiinkaa teba riadne teda naťahujú a nás s tebou 😂🤣🤷♀️ Ale možno zas lepšie ze ta objednala na neskor, bude viac vidieť 🤞🥰 držím palcekyyy
@dracik07 presne aj ja tak 🤷♀️
@majoralka vieš čo ono je to určite aj tým že som bola tak skoro kvôli tomu krvácaniu v čase ms. Lebo inak by má čakala prvá kontrola vlastne až teraz niekedy. Čiže ani by nikto netušil že so mala na začiatku take nizučke hcg hodnoty 🤷♀️ ale tak nechcela som podceniť to krvácanie a radšej som jej hneď volala vtedy. Len fakt ma nebavi už to naťahovanie 😅 tak snáď sa v pondelok konečne niekam posunieme a budem vedieť ako na tom som.
@katariiinkaa snáď sa už bublinka ukáže v plnej krásne nech už si pokojnejšia. A ideš ešte na odber ako samoplatca, či už vydržíš?
@majoralka tieto prvé 2-3 dní sú pre mňa utrpením ale dnes je to hrôza. A ešte ma aj pravý vaječníky strašne začal pichať 😔
@dracik07 neviem, rozmýšľam nad tým.. tu vedľa v meste robia odbery pre samoplatcov na hcg iba v štvrtky/piatky, tak rozmýšľam že možno piatok by som išla.. Ale neviem.. Porozprávam sa asi s mužom keď príde z práce čo si o tom myslí a uvidíme. Už aj on mi dnes písal že dúfa že sa konečne bublinka ukáže nech si trošku vydýchneme po toľkom čakaní 🙂 Tak možno tiež bude chcieť mať prehľad. Uvidíme...
@katariiinkaa tak teda drzim palce na ten pondelok. Je dobre ze doktorka nespominala nic zle, zrejme ma aj ona nadej a neboj vsetko to dobre dopadne 😉🤞
Baby vobec vam nezavidim ja som tiez cely balik vloziek minula na MS a to som ju mala len 2 a pol dna silnu. Tak nech uz mate rychlo po😉 takto za mesiac minimalne 2-3 pozitivne testy aby sme mali
@katariiinkaa ja ti teda nechcem brat vietor z plachat, ale mne sa ten nárast hcg zda žalostne maly. Keďze si podľa ovu uz v 8tt (jeho zaciatok), tam by sa malo hcg pohybovať uz v niekoľkých tisíckach az desiatkach tisíc jednotiek... Nuz, ale bodaj by som sa mýlila.
@atikab ako som písala, ja sama viem že hcg stúpa pomalšie ako by malo 🙂 Každopádne, určite chápeš že mi je momentálne prednejší názor lekárky, ktorá ma ošetruje. Deň po vynechaní ms som mala hcg ešte len 9,14, takže určite vieme že sa uhniezdilo neskôr. Ale ako som už písala v príspevkoch vyššie, my sme s mužom pripravení na obe varianty. Určite sa tu však nebudem opúšťať že "čo ak" 🙂 aj tak by to ničomu momentálne nepomohlo.. počkám do pondelka, snáď sa uvidí čo ďalej. A k tým týždňom - je vraj úplne bežné že je rozdiel 1-2 týždňov, práve kvôli tomu že nikdy nevieme kedy prebieha uhniezdeie. Takže neostáva fakt nič iné ako čakať.
@katariiinkaa chapem tvoj pohlad na vec. I to, ze prednosť ma nazor Dr. (dokonca sa mi paci, ze tak tvoja Dr. i ten tvoj známy porodnik nerobia predčasný zaver). Ja som len vyjadrila to, ako to citim. Uhniezdenie s dvojtýždňovym opozdenim sa mi uz totiz zdá naozaj málo pravdepodobne... a to som sama zdravotník, a nemám rada urýchlene diagnostikovanie a závery. Rovnako ale musim napisat, ze tiež nerozumiem dnes modernej rychlokvasenej diagnostike tehotenstiev v 4-5tt (lebo z pohľadu fyziológie to naozaj nemá výpovednú hodnotu. Akurat to prinasa kopu stresu pre samotnú zenu a povedzme si, že štát to stoji aj nemalo penazi. Samozrejme je ine, ak je ta diagnostika podstatná pre úspešnosť inak fyziologického tehotenstva - nutnosť liečby trombolytikami a pod....)
Kazdopadne velmi drzim palce, a tak ako pisem vyssie, bodaj by som sa mýlila 🙂
@katariiinkaa a určite sa neopúšťaj🙂 popri túžbe po dieťatku sú to určite tazke chvile, ale aj v tejto téme sa neraz potvrdilo, že zlata stredna cesta byva ta najúspešnejšia🙂
@atikab myslim že sa uvidí v pondelok 🙂 teda dufam že už sa konečne uvidí.. fakt jedine čomu sa chcem vyhnúť je mimomaternicove tehotenstvo. To je pre mna základ momentálne 🙏 už by som hlavne fakt chcela vedieť na čom som, lebo toto naťahovanie ma začína vyčerpávať.
@katariiinkaa ahoooj dnes si mala kontrolu ? 🙂 ako to vyzeraaaa🤍

@zanzilady ja sama vidím ze to ide pomaly, zas nie som nerealista 🙂 ale na druhej strane našla som aj príspevky kde bolo všetko ok a mali tiež takto pomaličky stúpajúce hcg.. tak uvidíme 🙂 čakám čo navrhne doktorka ako další postup. Každopádne kým nemám žiadne bolesti ani nič podobné, určite by som rada pockala ako sa to cele vyvinie.