Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, ja som začala od dnes merať. Tento cyklus som si nasadila inofolic tak čakám že aký bude. Baby tie čo ste riešili tsh aku ste mali hodnotu ? Mne vyšlo 3,37 norma je do 4,2 lekár v Car mi povedal že je to ok, ale čítam všade na internete aj vyjadrenia lekárov aj mamičiek že na otehotnenie je najlepšie mať hodnotu 2,5 a menej, tak ak máte skúsenosť sem s ňou 😁
Ahojte
@katariiinkaa ako si dnes dopadla???. Tuším si mala ísť na sono ak si dobre pamatam
Ja dnes 7dc,
Aké máte skúsenosti s ovulačnymi testami Intimed?
@zanzilady hej skusala som ale nic mi to nespravilo no dneska opat nizka teplota takze ovu este nebola aj mi to zrusilo vyznacenie, i ked ovu ocakavam tak za den dva. Baby ako sa vy zvyknete snazit? Kazdy den alebo kazdy druhy? My zvykneme aj tak aj tak podla chuti no neviem ci zas aj caste snazenie neni na skodu. 🤷♀️
Ahojte, tak ja 6dc a začínam merať 🤞😊
@katariiinkaa ako na kontrole?
@zanzilady @dracik07 @majoralka ahojte žienky, zlaté ste že ste na mňa mysleli 🙂 Na sone nebolo zas nič vidno.. Ani v maternici, ani mimo nej. Doktorka sa ma stále pýtala či nemám nejaké bolesti alebo krvácanie, ale ja nemám nič.. Povedala že si myslí že v tomto štádiu by už mimo maternice niečo videla ak by to bolo naozaj mimomaternicové.. Dnes som bola na sone naozaj dlho, snažila sa tam niečo nájsť ale nič. Zobrali mi odber, hcg dnes 1300. Spomenula ešte syndróm miznúceho dvojčaťa.. Pri ňom vraj hcg stúpa takto pomaly ako stúpa mne a neprináša so sebou žiadne komplikácie. Hovorila že ma nechce zbytočne posielať zatiaľ do nemocnice a mám prísť v stredu s výsledkami a dohodneme sa či pôjdem na pozorovanie do nemocnice alebo aký bude ďalší postup. Takže zas je záver úplne neistý a neviem čo bude ďalej. Hlavne nech to nie je mimomaternicové a budem spokojná.
@katariiinkaa počkať takže nevidela ani srdiečko nič ? V ktorom tt vychádza žeby si mala byť… toto je veľmi zvláštne
@kristinkaris ona nevidí vôbec nič, preto tam tak často chodím lebo sa obáva mimomaternicového.. lenže mimo maternice tiež nie je nič vidieť.
@katariiinkaa fiha. Tak zas ti neostáva nič iné len čakať :/ a ten syndróm miznuceho dvojčatá ? Čo to znamená ? Ešte som nepočula
@katariiinkaa joj veľmi ti držím palce aby to bolo v poriadku ale zvláštne že nič nevidí veď 6tt už pravdepodobne si nie ?
@zanzilady podľa toho čo mi povedala tak ide o to že najprv čakáš dvojčatá ale následne jedno z nich odumrie. Toto som našla na internete v spojitosti s tým: Včasné zvýšenie hladiny β-hCG je pomalšie u miznúcich dvojčiat ako u jednovaječných tehotenstiev a dvojčiat, pričom najpomalšie sa zvyšujú, keď sa spontánne straty plodu vyskytujú v skorších vývojových štádiách.
@kristinkaris ďakujem ❤️ ano, oficialne som 8tt. Ale hovorila mi aj ona že tam sa ráta 2 týždne odchýlka kvôli neskoršiemu uhniezdeniu a podobne.. ja som mala deň po meškajúcej ms hcg len 9, takže určite sa neskôr uhniezdilo. Neviem no.. dávam tomu už voľný priebeh, nech je tak ako má byť, ale bola by som vďačná keby je to čokoľvek len nie mimomaternicové.
@katariiinkaa jaj tak no uvidíš 🙂
@katariiinkaa HCG 1300 je super! Mne pri tejto hodnote potvrdila Dr tehotenstvo, a na potvrdzujúce sono ma objednala o 2tyzdne. Krásne potom bolo všetko vidno. Dovtedy som tiež bola na odber a mala som ho nízke, okolo 300. Držím prsty, za mna je to ale jasne! 😉
@katariiinkaa spoluziacka mala hrcku niekde na boku brucha, raz mala nejake bolesti a nakoniec jej to museli vyoperovat, povedali jej ze mala dvojca ktore sa ku nej akoby pripojilo este v maternici a ona ho vstrebala. Ale aj tak mi je divne ze nevidela aspon gestacky vak to uz by mala pri tak vysokom hcg nie? Ja som bola kvoli liekom raz u gynekologa ked mi tyzden meskala MS a videl ciernu bublinu malinku v maternici. Ale teda drzim palce urcite to dobre dopadne 😉🤞
@katariiinkaa ahoj, no čo tvoje záhadne babatko ? Už sa ukázalo ? 😍
@nikol114 ahoj podľa mňa ti prebehla ovu na 28DC 🙂 možno aj 26DC ten pokles som čítala že nastava pri zmene hormónov kedy prevládne jednorazovo estrogén 🙂 však tie teploty sa ti držia pekne nad 36,5 🙂 čo sú poovulacne nemusis mať 37 ani ja nemám pozri môj graf a ovu prebehla potvrdené dr 🙂 každopádne uvidíš zajtra či sa bude ešte držať hore
Ahojte
@katariiinkaa čakáme na dobré spravicky 🙏✊🍀❤️
@zanzilady ty ako?
@nikol114 vyzerá žeby mohla byť ovu na 28dc. Aj keď tie predovulacne máš podľa mňa dosť vysoke. Uvidíš zajtra/ pozajtra aká bude bt
@katariiinkaa čakáme na spravicku 🤞😊❤️
@zanzilady @dracik07 @majoralka dobre ranko, až 11:20 som objednaná dnes. Ďakujem že na mna myslite ❤️ ale popravde nemyslím si že sa za 2 dni niečo niekde objavilo 🙁 ale bodaj by som sa mýlila a zrazu na mna zázračne vykukla bublinka na ultrazvuku.. už hlavne nech táto nekonečna neistota skončí lebo je to hrozne vyčerpávajúce 🙏
@katariiinkaa jasne ja ti verím. Najhorsienked nevieš ns čom si. Ja verím že sa dnes už ukáže 🙂 bude to maly hanblivec asi 🥰
@dracik07
@kristinkaris
@andyka105 ďakujem krásne dievčatá , tak vitamíny som vysadila lebo mi nerobili dobre od kedy som brala vitamíny tak som nemala ovulaciu 😀 teraz som mala clostyl predpísaný , predovulacne som mala stále take vyššie ale poovulacne som mala tiež tak okolo 37 a teraz takto no uvidíme najnižšie dni ale mohlo to byt 28dc tak nechám sa prekvapiť
Tak dievčatá žiadny zazrak sa nekonal. Vypísala mi papiere do nemocnice, mám tam zajtra ráno ist. Nevidela nikde nic.

@andyka105 skús to drinking ale neviem ako ti to vyznačí 🙂 ja už mám len slabučká spinenie tak čakám kedy bude tento mesiac ovu