Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Bože škoda. Tak som verila. A teda čo v nemocnici ?
@katariiinkaa to mi je veľmi ľúto😭😭😭 a tak som verila a dufala. Aj tí niečo k tomu vravela? Tak snáď prídu na pričinu. Lebo možno sa to nezdá ale je to stresujúce. V tomto čase by už mala niečo vidieť a k tomu to pomalé stúpanie hcg 😔
@katariiinkaa je to strašne skoro aby niečo videla. Ako som už písala predtým, mne 2tyzdne od odberu kde bolo HCG 1300 až bolo vidno babo..neboj sa dobre bude
@sandra299 lenže mne meška menzes už mesiac. A nič nevidno. Hcg je nižšie ako by malo byt. Nevyzerá to proste dobre..
@katariiinkaa mrzi ma to. Teraz uz hlavne len dufat ze to neni mimomaternicove a nebude potrebna nejaka operacia. Nech sa rychlo sama vycistis a ked to psychika povoli ist do toho znova. Drzim palce 🤞
@katariiinkaa och bože :( nejak to zvládneš neboj. Drž sa a budeme radi keď nám napíšeš čo v nemocnici. Dobre bude 🤍
@andyka105 presne v to iste dufam aj ja. Hlavne nech ti cele už nejako dopadne lebo toto je hrozné.
@zanzilady ďakujem 💛 určite vam dam vedieť keď budem mat niečo nové
Žienky ono je stále možné že sa len nevyvíjalo dobre a že to odíde same alebo je to už jasne že to musí byt mimomaternicove? Vôbec neviem ako to je.
@katariiinkaa ono keď si na začiatku začala špiniť sa už asi niečo dialo, ale ťažko povedať, len si to zastavila. Ťažko povedať nie som lekár. Zajtra ti snáď povedia bližšie. Podľa mňa ti budú brať aj hcg a test si už nerobila?
@dracik07 nie nerobila, myslím že by to bolo zbytočné keď som 2 dni dozadu mala hcg také aké som mala.
@katariiinkaa ja len či čiarka neslabne
@katariiinkaa aj podľa ovulácie mešká už mesiac? Lebo mne meškalo 6 týždňov, od ovulky ale to bolo 18dni…od ovulky 30 bolo babo vidno
@sandra299 áno
@dracik07 určite mi zajtra spravia odber, tak bude to mať lepšiu výpovednú hodnotu ako testy. Popravde by som bola naozaj rada keby to začalo konečne klesať.
@katariiinkaa Ahoj. Pred mesiacom mala moja kamarátka podobný príbeh ako ty. S priateľom sa snažili o bábätko a otehotnela. Na teste boli čoraz silnejšie čiarky, hcg jej stúpalo veľmi slabo. Neskôr začala krvácať a myslela si že to bolo biochemické. No na teste čiarky nezoslanli a išla na pohotovosť kde jej odobrali krv a hcg mierne stúplo. V maternici žiaľ nič po 6 týždňoch od ovu nevideli. Až na jedného doktora, ktorý zbadal niečo vo vajcovode úplne maličké. Urobili jej kyretáž ale vyjadrili sa že nič nenašli. Nakoniec jej povedali, ze to bude mimomaternicové vo vajcovode. Urobili jej laparoskopiu, kde našli vo vajcovode zárodok. Museli jej celý vajcovod nakoniec vybrať lebo tam bolo riziko žeby sa to mohlo zopakovať. Ja ťa teraz nechcem strašiť ani nič podobne len treba počítať aj s touto možnosťou. Ja si osobne myslím že ak by to bolo normálne tehotenstvo tak v maternici už niečo gynekologička by musela vidieť.
Každopádne tu držím silno palce, každý deň na teba myslím a verím že to nebude podobný prípad ako mala kamarátka ❤️
@katariiinkaa ja si uprimne myslim ze keby to bolo niekde vo vajcovode tak by to aj tam uz boli videli. Takze kludne to moze byt v maternici ale naozaj take malinke ze to nebude prosperovat. Hlavne nepanikar. Uvidis co ti zajtra povedia v nemocnici, na vsetko sa popytaj, vypytaj si viac variat riesenia, samozrejme ak to bude mozne a premysli si to.
@dominka2611 ahoj, ďakujem ❤️ ja sama viem že toto nedopadne na 99% dobre. Momentálne je to v mojej hlavne už len o tom či to bude mimomaternicove alebo pojde o potrat a niečo tam napr. ostalo a preto hcg naďalej takto pomaly stúpa.
@andyka105 ja si myslim tiež že keď to nevidno v maternici tak už by to mali vidieť hádam niekde mimo nej, alebo by som mala nejaké ťažkosti.. preto sa skôr prikláňam k tomu že to bude skôr MA ako MMT. Ale uvidíme. Snáď sa zajtra konečne pohneme z miesta a povedia mi niečo nové. Idealny prípad by v mojom prípade bol keby zistili že hcg začalo klesať. Uvidíme. Držte palce 🙏
@katariiinkaa ono v nemocnici maju vacsinou kvalitnejsie sono, presne kvoli tomu aby mali detailnejsie info. Takze oni by podla mna mohli zistit viac.
Dievčatá u mňa to už pomaly vyzerá na ovu. Testy su uz takmer tmave, aj krcok a hlien. Predpokladam ze dnes vecer, zajtra prebehne ovu. Vecer si s muzom spravime pekny vecer 😉
Tak dievčatá prvé sono mám za sebou, nikde nič nevidia. Boli dvaja lekári až, zobrali odber a uvidíme čo to bude ďalej. Zhodli sa na tom že už by malo byt niečo vidno aj mimo keby to tam bolo, tak skôr sa prikláňajú k neprosperujucemu maternicovemu tehu.
@katariiinkaa to mi je ľúto 😭. Aj tí povedali ďalší postup?
@katariiinkaa tak aspon nieco dobre v tom vsetkom zlom. A teraz lezis v nemocnici alebo sa tam mas znova vratit neskor?
@andyka105 zatiaľ ležím, ale povedala že zatiaľ každé 2 dni budú robiť len odber hcg a uvidíme.. tak príde mi to trochu zbytočne že tu som, ale tak keby čokoľvek som tu no.
@katariiinkaa hm tak zaujímavé. A dnes už vieš ale Hcg si mala ?
@nikol114 stále sa drží nad 36,5 ešte nezúfaj možno máš len nižšiu funkciu štítnej žľazy
@katariiinkaa ano nechavaju si ta preventivne aby ta popripade vedeli hned operovat keby nahodou ja neviem praskol vajcovod alebo take daco. No drzim palce, aj ti davaju este nejake lieky na udrzanie?

@katariiinkaa do kelu 🥺 a čo ti budú robiť v nemocke, budeš na pozorovaní či?