Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady nič no :/ a možno aj dobre aspoň sa mi vyčistí to endometrium však poslednú ms som mala 15februara a môžem začať užívať ten duphaston ureu sme vyliečili ☺️ a ďalšie cykly ideme skúsiť clostilbegit
@kristinkaris jaaaaj ozaj tam bola ta urea. Tak to potom áno. Asi aj dobre teda. Teraz budete s čistým štítom 🥹
@katariiinkaa ahoj, to su dobre spravy. Tak dufajme ze to vsetko dobre dopadne. Ja ked som potratila tak to krvacanie bolo tak ze jeden den viac druhy menej a potom to bol extrem aj krce a vtedy som vedela ze no uz to je vonku. Tak mozno sa to aj u teba este rozbehne.
@katariiinkaa držím palce nech to je bez zásahu 🙏
@katariiinkaa ahoj, čakám na tvoju spravu 😊 tak “super” že hcg klesá, krvácanie sa ešte asi rozbehne, tak nech je to čím skôr 🙏🏻 Myslim na teba, drž sa ❤️🤗
@zanzilady a ten duphaston berieš od 16dc?
@kristinkaris tak od 15 by som mala. Minuly vyklus som si nedala. Chcela som vedieť či sa mi cyklus už upravil a až na 13dpo som dostala. Takze asi ho nebudem dávať ani teraz. Iba že by som mala pozitívny tehu test. Ona mi to dala len na predĺženie LF
@zanzilady a ovu ti to neblokovalo?
@dracik07 majú rovnaku citlivosť?
@kristinkaris ja som dala vždy po ovu, keď som vedela podľa teploty. Takze buď 15 alebo 16 dc to vychádzalo
@dracik07 podľa mňa len 2 dpo. Lebo síce na 11 DC bol dosť tmavý test, ale podľa teploty sa skôr prikláňam k 13 DC, že prebehla ovulácia. Možno si nezachytila vrchol. Aj by to sedelo, že tých 36 hodín od testu...

@dracik07 áno 🙂 aj ma potešil tým že keď to nebude stagnovať alebo dokonca stúpať tak väčšinou nie je nutná ani laparoskopia. Lebo myslela som že pri mmt je nutná stále.