icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
22. apr 2024

@dracik07 áno 🙂 aj ma potešil tým že keď to nebude stagnovať alebo dokonca stúpať tak väčšinou nie je nutná ani laparoskopia. Lebo myslela som že pri mmt je nutná stále.

kristinkaris
22. apr 2024

@zanzilady nič no :/ a možno aj dobre aspoň sa mi vyčistí to endometrium však poslednú ms som mala 15februara a môžem začať užívať ten duphaston ureu sme vyliečili ☺️ a ďalšie cykly ideme skúsiť clostilbegit

zanzilady
22. apr 2024

@kristinkaris jaaaaj ozaj tam bola ta urea. Tak to potom áno. Asi aj dobre teda. Teraz budete s čistým štítom 🥹

andyka105
22. apr 2024

@katariiinkaa ahoj, to su dobre spravy. Tak dufajme ze to vsetko dobre dopadne. Ja ked som potratila tak to krvacanie bolo tak ze jeden den viac druhy menej a potom to bol extrem aj krce a vtedy som vedela ze no uz to je vonku. Tak mozno sa to aj u teba este rozbehne.

jankasvo
22. apr 2024

@katariiinkaa držím palce nech to je bez zásahu 🙏

katariiinkaa
22. apr 2024

@andyka105 @jankasvo ďakujem žienky 🙏

majoralka
22. apr 2024

@katariiinkaa ahoj, čakám na tvoju spravu 😊 tak “super” že hcg klesá, krvácanie sa ešte asi rozbehne, tak nech je to čím skôr 🙏🏻 Myslim na teba, drž sa ❤️🤗

majoralka
22. apr 2024

Ahojte, tak ja neviem čo si mám zatiaľ myslieť o tomto čude 🤷‍♀️😄

zanzilady
22. apr 2024

Tak ja som skúsila ovu 🙂 ale zatiaľ nič

majoralka
22. apr 2024

@zanzilady a skúsiš aj vecer?

zanzilady
22. apr 2024

@majoralka nie nie, až zajtra zas. Ovu mávam až okolo 15dc tak nejdem míňať testy na 13 😅

majoralka
22. apr 2024

@zanzilady 😄 ahaaaa 😂

kristinkaris
22. apr 2024

@zanzilady a ten duphaston berieš od 16dc?

zanzilady
22. apr 2024

@kristinkaris tak od 15 by som mala. Minuly vyklus som si nedala. Chcela som vedieť či sa mi cyklus už upravil a až na 13dpo som dostala. Takze asi ho nebudem dávať ani teraz. Iba že by som mala pozitívny tehu test. Ona mi to dala len na predĺženie LF

kristinkaris
22. apr 2024

@zanzilady a ovu ti to neblokovalo?

dracik07
22. apr 2024

Žienky, ja fakt neviem či veriť tým intimed. Kedy bola podľa vás pozitívny ovu test? Podľa mňa mi to zle zachytilo alebo neviem. Mne prídu na 11dc najsilnejsie
Podľa Women secret (zeleny) na 11dc a podľa Intimed (modrý) na 12dc

katariiinkaa
22. apr 2024

@dracik07 majú rovnaku citlivosť?

nikol114
22. apr 2024

Ahojte dievčatá tak ja už vôbec svojmu telu nerozumiem akurát som si spravila ovu test a ten vyšiel takto … pridám fotky nižšie naživo je silnejší a asi po 30sekundach ,ale podľa teploty to už vôbec nevyzerá žeby mohla byt ovu 😃

zanzilady
22. apr 2024

@kristinkaris ja som dala vždy po ovu, keď som vedela podľa teploty. Takze buď 15 alebo 16 dc to vychádzalo

jankasvo
22. apr 2024

@dracik07 podľa mňa 11dc

zanzilady
23. apr 2024

Dobre ráno, už by to chcelo výskok :D take stabilne teploty

jankasvo
23. apr 2024

@zanzilady dobre ránko, testy nerobíš?
Ja takto tiež čakám kedy už konečne vystúpi.

dracik07
23. apr 2024

Dobré ránko. Tak som včera dala pozitívny test na 11dc a vyznáčilo mi ovu na ten deň. Sama neviem či som 4dpo alebo 2dpo 🙄

nikol114
23. apr 2024

Dobre ranko , tak zase som vyskočila hore ,ešte spravím dnes test tak uvidím 🫣 čo poviete po ovu by už nemal byt silný ten test tak ako včera však ?

majoralka
23. apr 2024

@dracik07 uvidis ďalšie dni, ale ja sa skor prikláňam ze si 2dpo 🤞 ale v podstate to je jedno, poistené mate oba dni 🤗🤞

majoralka
23. apr 2024

Ahojte, ja som pravdepodobne 1dpo, vcera cely podvečer silne bolesti vľavo dolu 🤞😊

nikol114
23. apr 2024

@majoralka ahoj ja som napríklad ešte asi sní raz necítila ovu ale tiež včera strašne bolesti som mala podbruskom až take tlaky ťažko sa mi aj zohnúť bolo a prsia ako nity na titanicu 😃 ťažko mi to ke rozpoznať podľa bolesti

zanzilady
23. apr 2024

@jankasvo už som si spravila včera alw nebol pozitívny 🙂 skúsim dnes doobedu ako bude vyzerať 🥹
@dracik07 no teoreticky to vyznačili dobre 😅

andyka105
23. apr 2024

Dobre ranko, to cakanie je strasne dlhe 😂
@dracik07 nooo ono tazko povedat, v kazdom pripade budes mat vacsiu nadrj ked ti vide negativny test di mozes povedat ze este bolo skoro 😂

bambulka711
23. apr 2024

@dracik07 podľa mňa len 2 dpo. Lebo síce na 11 DC bol dosť tmavý test, ale podľa teploty sa skôr prikláňam k 13 DC, že prebehla ovulácia. Možno si nezachytila vrchol. Aj by to sedelo, že tých 36 hodín od testu...