icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
23. apr 2024

Ahojte no ja zatiaľ takto čakám na ten pád@dracik07 zas na druhej strane ovu nastáva až po pozitívnom teste 🤔

zanzilady
23. apr 2024

@kristinkaris test sú nerobila ani dnes ? 🥹

kristinkaris
23. apr 2024

@zanzilady dnes nie už len čakám na ms len tiez už špekulujem či ovu nebola neskôr lebo som mala veľmi dlho pozit ovu testy

majoralka
23. apr 2024

@nikol114 ahojky, ja som kedysi citila ovulku vzdy, teraz po MA len málokedy, vcera som ju citila po dlllllhom case 😁 ale zato intenzívne 😂
@zanzilady som zvedava na tvoj dnešný test 🤞

nikol114
23. apr 2024

@majoralka ja len neviem aké sú bolesti pri ovu neviem ich rozpoznať 😃

kristinkaris
23. apr 2024

@nikol114 a duphaston si nasadiť ešte nechcela ?? Kvôli tým cyklom dlhým

nikol114
23. apr 2024

@kristinkaris zatiaľ nie to mám teraz výnimočne dlhé asi z tých vitamínov čo som do seba pchala , normálne som mala 29-36max

majoralka
23. apr 2024

@nikol114 no neviem to ani poriadne opísať, ale ja mavam taku silnú bolesť ako by mala prist MS, a k tomu buď na ľavo alebo na právo ako je vaječník, tak tam ma pichá, bodá, boli, proste uplne ina bolesť ako inokedy 🤷‍♀️ Fakt to neviem poriadne vysvetliť…

dracik07
23. apr 2024

@kristinkaris @majoralka @zanzilady ja si tiež myslím že len 2dpo, lebo väčšinou som mávala ovu až o 2 dní. Aj minulý mesiac som mala ovu o 2 dní a tiež mi to podľa teploty inak vyznacilo

zanzilady
23. apr 2024

Uzzzz sa to blíži 🥹

andyka105
23. apr 2024

@zanzilady niekto bude mat tusim pekny vecer 😂 mysim ze dneska sa na to mozte vrhnut 🤞

dracik07
23. apr 2024

@zanzilady určite skús ešte podvečer. To by už mohol byť krásne pozitívny 🙏✊

jankasvo
23. apr 2024

Ženy ako vám ja závidím tie skóre ovulacie.😁

zanzilady
23. apr 2024

@andyka105 no dúfam že to vyjde, lebo led to takto plánujem tak to väčšinou nejak zlyhá 😂
@dracik07 jasne skúsim 🥹
@jankasvo no niekedy som mala až okolo 17dc 😂al e tak stále lepšie ako 20+ 😌

majoralka
23. apr 2024

@zanzilady vau, super 👍🏻 Skus veru aj poobede/navečer 👏 parada ❤️

zanzilady
23. apr 2024

Takto vyzerá zaschnutý, tak ozaj mu tak veľa nechýba 🥹

majoralka
23. apr 2024

@zanzilady ja by som povedala, že už je aj pozitívny, ale zas isto môže byť aj viac 👍🏻 fakt super a dnes bude isto pozitívny 👏

zanzilady
23. apr 2024

@majoralka zvyknem mat aj silnejšie 😅bude stačiť keď bude vecer pozitívny nech zas pekne stihneme čo treba 😅

majoralka
23. apr 2024

@zanzilady jasneee, aspon uvidime aky bude navecer 😁 tak dnes isto šup šup na to 🥳😜

zanzilady
23. apr 2024

Myslím že je to silnejšie ako ráno 🙂

andyka105
23. apr 2024

@zanzilady podla mna kontrolna je mozno o trolilinku bledsia preto sa to tak zda, ale myslim si ze toto sa uz da s istotou povedat ze zajtra bude ovu 🤞😉 drzim palce

zanzilady
23. apr 2024

@andyka105 jasne ja zvyknem mat ešte aj silnejší ale je možné že to nevystihnem testovať :D takze už aj toto mi stačí 😅

zanzilady
23. apr 2024

Tak už to asi slabne 🥹 ale sex bol tak je dobre :D už začína asi odpočítavanie. Nech ešte ráno pekne stupne teplota

majoralka
23. apr 2024

@zanzilady tak už len čakať 😇

nikol114
24. apr 2024

Dobre ranko dievčatá tak konečne konečne mi vyznacilo ovu 😍 ale ten pokles 🤷‍♀️ Na 7-8DPO ? No ale uvidíme

zanzilady
24. apr 2024

Ja som takto, ešte mám jeden ovu test tak spravím za chvíľu, možno ešte dnes bude pozitívny 🙂 … @nikol114 no môže to byt implantacny pokles 🤩🥹

katariiinkaa
24. apr 2024

Dievčatá hcg kleslo zo 793 na niečo malo cez 100 za 48 hodín, takze idem domov 🥹❤️ uzavreli to ako missed abort. Nie je potrebný žiadny zákrok ani nič.

andyka105
24. apr 2024

@nikol114 fiha to si uz 10 dpo? Neskusala si este test?
@zanzilady Tak vcera si mala pozitivny test cize dnes moze byt ovu a zajtra stupne teplota. Skuste este dnes poistit.
@katariiinkaa Booooooze to su skvele spravy, vcera vecer som na teba myslela, aj sa ti rozbehlo to krvacanie? Urcite si este pre istotu po krvacani zajdi za gynekologom na kontrolu ci je vsetko ciste.

andyka105
24. apr 2024

Mne to pomaly ale isto stupa. 😊

nikol114
24. apr 2024

@zanzilady ach to by bolo skvele 😍 snáď to bude pravda

@andyka105 Dúfam že áno lebo mi to hadzalo tu čiaru raz bola a raz nie a teraz sa ukázala
Test som ešte neskúšala ale chystám sa v piatok keďže vraj 10dpo a Lfazu mám 13dni tak ešte počkám ale od 8DPO mám bolesti v podbrušku