icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
25. apr 2024

Dobre ranko, tak ja “oficiálne” 3dpo, aj keď som to vedela 😇😊

dominka2611
25. apr 2024

Ahojte žienky ❤️. Tak ja si myslím že včera bola ovu bludný hlien bol aj silná bolesť bruška. Už len nech to graf vyhodnotí ❤️.

jankasvo
25. apr 2024

Dobre ránko, u mňa ešte zrejme neprebehla, tak čakám ďalej

nikol114
25. apr 2024

Dobre ráno žienky tak test spravený asi to bude len kanalik ale snáď nie čo myslite ?

jankasvo
25. apr 2024

@nikol114 mne toto ako kanalik veru nepríde, ale nie som odborník na tieto testy.

nikol114
25. apr 2024

Ta druha čiarka sa hneď ukázala ešte len som odkladala test do šuflíka tak snáď 🙏🤷‍♀️

nikol114
25. apr 2024

@jankasvo ešte som si odložila tu malú nadobku s mocom 😀 vyskúšam iný test a sakra včera mi prišli ovulacne testy čo som si objednala ľutujem že som si neobjednala digitálny

jankasvo
25. apr 2024

@nikol114 inú značku testu nemáš?

jankasvo
25. apr 2024

@nikol114 držím palce nech je to tam!!!❤

nikol114
25. apr 2024

@jankasvo ešte mám pepino a ešte nejaké musím pozrieť do šuflíka 😀 a ďakujem to by bolo krásne manžel bude mat narodeniny a krásny by to bol darček

nikol114
25. apr 2024

Ale ešte ani raz som nemala druhu čiarku ani raz a už kopa testov vykonaná :(

jankasvo
25. apr 2024

@nikol114 tak ešte otestuj, ja by som nevydržala 😁🤣 mne raz mamatest urobil ciarku a druhý bol negatívny, ale verím že to nebude tvoj prípad

zanzilady
25. apr 2024

@majoralka
@jankasvo
@dominka2611 Ja som dnes už čakala že to vyskočí. Ale ovu pravdepodobne prebehla včera ku večeru. Tak nárast bude asi až zajtra ráno. Dnes už ma neboli brucho sni nič. Tak už asi len odpočítavať
@nikol114 fihaaaaa to vyzerá nádejne, ale skúsila by som určite sj iný test 🙂 ale keď máš moc odložený tak skús určite aj iný, možno livsane tie sú dobre. Ale mamatest plastový 🙂 kamoske ukazal veľmi pekne a jasne

nikol114
25. apr 2024

Tak top test je negatívny ani náznak ale skúsim ešte zajtra 🙏

nikol114
25. apr 2024

Pridávam fotku

zanzilady
25. apr 2024

@nikol114 toptest ma ale malo farbiva :/ takze to ešte nič neznamená

zanzilady
25. apr 2024

Takto mala kamoska livsane od 10dpo

zanzilady
25. apr 2024

A takto mamatwst plastový od 11dpo

nikol114
25. apr 2024

@zanzilady ďakujem si zlata uvidím zajtra bude 12dpo tak som zvedava už som sa začala pomaličky tešiť ale ten top test má zničil 😀😀

zanzilady
25. apr 2024

@nikol114 no ja ti verím 😅 ja by som hneď utekala do lekárne a kupovala dalsi test 😂

dracik07
25. apr 2024

Ahojte,
@nikol114 Mamatest vyzerá nádejne a top test ma na tychto pruzkovych veľmi málo farbiva. Ale silno držím palce ✊nech je zajtra silnejšia

No mňa včera večer začalo pobolievat hrdlo. Môže byť tá teplota z toho taká aká je?

majoralka
25. apr 2024

@nikol114 mamatest je krásny 👏👍🏻🤞 skus zajtra na porovnanie 🤞 moooc držím palčeky, nech je to tam 😇
@dracik07 môže ale nemusí, uvidis aka bude teplota zajtra, ci to nejak výrazne skoci dolu alebo hore
@zanzilady ja ze dnes vyskočíš hore a ty sa stale držíš “nohami pri zemi” 😃

nikol114
25. apr 2024

@dracik07
@majoralka
@zanzilady ďakujem krásne dievčatá ❤️ Verím a dúfam že to tam bude zajtra ešte mám mamatesty tak skúsim zajtra a potom idem na víkend k rodičom tak tam nehrozí a cez víkend by som mala dostať ms ale nemusela by už prísť 😀😀😀

zanzilady
25. apr 2024

@nikol114 hádam ani nepríde 🥹
@majoralka ja som toez čakala. Ale vravím si ak ovu prebehla vecer, tak ešte sa telo nespamätalo na výskok. Ale už ma brucho neboli včera ma najviac, takze myslím ak mi ovu vyznačí až na dnes, tak to bude blbosť. Lebo ozaj by som povedala že bola včera

zanzilady
25. apr 2024

@dracik07 podľa mna len z hrdla tak neskončí teplota. Ak sa cítiš nejak choro tak môže byt 🙂

kristinkaris
25. apr 2024

@dracik07 teplotu môže ovplyvniť choroba jasne

jankasvo
25. apr 2024

@dracik07 mňa minulý cyklus bolelo hrdlo ale teplota mi nevyskocila.
Už mám ovulacny negativny tak snáď už nech len prebehne ovu.

dracik07
25. apr 2024

@jankasvo @kristinkaris @zanzilady @majoralka práve že sa necítim inak len hrdlo, ešte ráno ako som vstala a teraz ani nie.

andyka105
25. apr 2024

Ahojte dievcata 😊 u mna nic zaujimave
@nikol114 ten mamatest vyzera fajn no niekde som citala ze strasne duchuju… asi by som bola netrpezliva a sla si kupit milion dalsich testov 😂🤦‍♀️
@zanzilady uf som cakala ze ti teplota vybehne dneska

zanzilady
25. apr 2024

@andyka105 ja som tiež čakala… tak hádam zajtra 😅 ale tak sex boo, tak hádam bude stačiť 🙂